Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banhegyig

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
w Szabadság, förtelem 2009.11.10 05:00:00
Valószínűleg budapestiek ezrei szörnyülködnek azon, ahogy kinéz például a Kossuth Lajos utca. Százezrek pedig le se szarják, viszont a felháborodott ezrek se csinálnak semmit azon kívül, hogy rosszul érzik magukat. Két fiatal grafikus most eljutott odáig, hogy minimális…..
Blogunk ugyan rapszodikusan ritkán frissül, egyvalami azonban állandó. Semmit nem szeretünk annál jobban, mint amikor egy magyar politikus viccelni próbál. Illetve egy dolgot mégis. Amikor egy magyar politikus egy másik magyar politikuson próbál viccelődni. Hú és erről jut eszünkbe,…..
banhegyig 2009.11.10 17:52:47
A magyar labdarúgásban több mint húsz éve nem látott bravúrt ért el a magyar utánpótlás válogatott, miután ezüstérmet szerzett a kínai U18-as (korábban U20-as) világbajnokságon. Bár a döntőben a világbajnoki címét másodszor megvédő Libéria simán, 3:1-re verte a…..
”A Renault az egyik lehetőségem, de meg kell várnom, milyen döntés születik hétfőn. Van más opcióm is, így azokat sem szabad elhanyagolni” – nyilatkozta az autosport.com-nak a hétvégén.A BMW kiszállása miatt biztosan váltó pilóta favorit Fernando Alonso helyére,…..
A hét legszomorúbb híre, hogy augusztus 7-én elhunyt Cseh Tamás, az énekes, akinek dalain rengetegen nőttünk föl. Az MTV gyorsan reagált a gyászhírre, ma esti programját megváltoztatta, az énekesre emlékezhetünk, ha az m1-re kapcsolunk 21:20-tól. (Reméljük, hogy a közeljövőben…..
ANNYIRA örülök, hogy valaki végre nem az ősrégi Kahn-i kula képvicc véletlenszerű gusztustalansági szinten megvalósított verziójával támad be minket (komolyan, mióta kitört a nyár, vagy 20-25 változat jött belőle), hanem arra világít rá, hogy ha a kapus már öreg a focihoz,…..
Pázmány Péter neve veretes, mégsem tiszteli az emberi méltóságot, hiszen akkor nem küldte el volna ezt a képet azzal az agypöcögtető megoldással, hogy       minden lében két kan áll..
banhegyig 2009.07.31 09:26:31
Beteg ember, aki felizgul, ha hírt kap egy politikai párt sajtótájékoztatójáról, de hát egyrészt mi betegek vagyunk, másrészt Török Zsoltról van szó, harmadrészt ilyet még nem pipáltunk. A jelek szerint az MSZP vagy antiszemita fordulatra készül, vagy a magyar nyelvvel már…..
Hitlert éltette a hétvégén, majd bocsánatot kért “idiótaságáért” Bernie Ecclestone F1-főnök a Német Nagydíj előtt. Félreértelmezték, állította, de azért még egyszer elnézést kért a német Express című lapban. Néhány pilótája kiállt…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
Konzervatórium neMDéeF 2009.05.13 12:01:00
                              A helyzet az MDF háza táján jelenleg az, hogy már nem csak a párt szavazóiról nem tudjuk, hogy kicsodák, hanem a politikusairól sem. Ugyanis olyanok nem nagyon maradtak. Hihetetlen, de…..
A kép teljes méretben..
banhegyig 2009.04.17 08:01:30
A magyar jégkorong-válogatott újabb szenzációs győzelmet aratott vb-felkészülési mérkőzésén. A legyőzött szerepét ezúttal az olimpiai ezüstérmes, vb-elődöntős finn csapat vállalta. Szenzációs volt Szuper Levente, önfeláldozó a védelem, és támadásban is mutattunk…..
Amikor már azt hittük, hogy a Gréczy Zsolt-féle vídiázást  - "Amikor néhány napja azt írtam, az országnak és a baloldalnak Gyurcsány Ferencre van szüksége, ez ma hatványozottan igaz. Egy vidia keménységű pártelnökre"í - egyszerűen képtelenség überelni, egy…..
banhegyig 2009.03.30 11:29:00
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
banhegyig 2009.03.11 07:56:59
@lifelike: Szerinted pont Bokros nincs benne???? Ő is ugyanúgy bandatag, ha nem vezér...

Már itt lenne az ideje elzavarni az ilyen kapolyi- meg gyurcsány-féléket, az egyik 40, a másik meg 20 éve szívja a vérünket.
Márkafrissítéssel ünnepli kilencvenedik születésnapját a Citroën: azon túl, hogy például újraélesztik a legendás DS nevet, optikai tuningra is sor került, aminek leglátványosabb eleme az újratervezett logó, amit 34 országban mutattak be egyszerre csütörtökön. Az emblémát a…..
banhegyig 2009.02.06 09:50:44
@Tightend: Így igaz, az embléma nem segít, de nem is ront a minőségtelenségen.
banhegyig 2008.11.17 12:01:53
Mindenki őrizze meg a hidegvérét. Tudok egy-két dolgot, egy-két dologról. Akciótervem szupertitkos. A feltételeket én diktálom, minden ellenállás hasztalan. Találkoztam már német géniusszal, akinek elméletei, munkássága oly mértékben haladta meg szerény agyi kapacitásom, mely…..
Vannak a futballőrült életében olyan dolgok, amelyeken nem gondolkodik, megtegye-e. Megy, mert mennie kell. A Bayern-szurker – klinikailag is letesztelt eredmények alapján létező – lelkének ilyen Oliver Kahn búcsúmeccse. Az élelmes Bayern-szurker pedig összeköti a keddi…..
Nou San Trafford Showernewstax II. 2008.07.30 12:02:00
Pénteken letudtuk a tabella első felét, most jelentkezünk a másodikkal is. Két nagyágyú itt is lesz (MU, Pool), de ebbe a csoportba jutott egyik nagykedvencünk (City), meg két örökígéret is (NU, Spurs). A kezdésig még mindig nagyon sok idő van, de egy magára valamit is adó drukker…..