Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laca_87

49 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok kíváncsi érdeklődők!Ezen a blogoldalon egy négyfős csapatot ismerhettek meg, akik végigpartyzták az egész nyarat hat fesztiválon keresztül. A srácoknak  - azaz nekünk :) - egy csomó vicces, gázos, gusztustalan :D feladatot kellett végrehajtania a nyár során. Ezek…..
Szigorúan válogatott fotók, melyek az igényesség teljességével készültek és lettek beválogatva :P Szóval semmi gagyiság Nézegessétek és élvezzétek velünk együtt a nyarat. Jó szórakozást http://www.flickr.com/photos/ivfeszt/show/   ..
Kedves szeretett blogolvasóink!Köszönjük egész nyaras támogatásotokat. Remélem bejött a blog és megérte hétről hétre minket sasolni a neten. :) Ez az utolsó feladatozós hetünk, tehát holnap (kedd) éjfélig lehet  a feladatainkra likeolni. VISZONT A VERSENY KORÁNT SEM ÉRT…..
 feladat: verjetek sátrat a djuicenál.  Nem kispályáztunk. A 4 személyes sátrat alaktottuk ki egy privát tárgyalóteremmé a Djuicenál. A tárgyalás reméljük sikeres volt és kapunk sok-sok zsebpénzt. :)..
 Még játszani is lehet Drum and Bassre. Ugye???? ..
 Lássuk azt, aki jobban csinálja ..
 Lily és Nina apró kukikból hozott össze egy gigászibb kukiképződményt, amit aztán erotikától túlfűtve el is fogyasztottak, láááájk :D..
feladat: Vegyetek dinnyét tamponnal az orrotokban. Egy híresség láttán mindig mosolyognak az emberek? Nem tudom, biztos látták valamelyik filmemet. :D ..
feladat: rappeljetek Shakespeare szonettet... xDKinéztétek volna ezt a csajokból? Elég komolyan tolják.....
Na jó nem vagyunk mi igazi tolvajok, de ez bejött :D feladat: vegyetek el egy sört a pultról, de aztán menjetek vissza és fizessétek ki.   ..
feladat: adjatok elő valami pom pom táncot. Öööö, ezt nem kommentálnám :D Asszem Tündi jobb volt, de csak kicsivel :D ..
feladat: Reggelizzetek fejen állva. Mindig nekem van a legjobb dolgom ;) ..
Köszi szépen a segítséget srácok!!!   ..
feladat: fotózzátok a csapatotok logóját táblákkal, útjelzőkkel. ..
Feladat: Öltözzetek be Harry Potternek és varázsoljatok az utcán. Lehet, hogy pályát tévesztettem... ..
A feladat: Vásároljatok egy apró dolgot kártyával vagy 20 ezressel. Azért nem voltam nagyon szemét, nem értem, miért nevettek mögöttem :P ..
Remélem ér egy tetszik-et? :DA feladat, hogy szőkítsétek ki a hajatok. Rem látszik eléggé :)   ..
feladat: tolj el egy járművet (kocsi hajó repülő). Ugye milyen erős vagyok :P :D ..
feladat: Fizess az alsógatyádból...   ..
 feladat: Készítsetek sörbongot és használjátok. A műszer még mindig kifogástalan :D ..
Ha nem is örökre, de egy darabig ott lesz.  ..
 feladat: Segítsetek bajbaesett lányoknak... A kerékcsere szakszerűségét a videó bizonyítja ;) ..
feladat: Mutassatok egy kis erotikát! Sexi vagy nem? :P :D  ..
 Az egyetemünkről ismert balekhetes feladatot mutattuk be a kamerának. Tündi az első lány aki ezt végigcsinálta élesben. Megérdemel érte egy lájkot a csapat. A teljes vidi majd MTV-n elérhető lesz. :) ..