Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szőke76

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csak négyen versengenek Benkő Dániel kegyeiért, és kezd is kicsit unalmassá válni a minden mozzanatában előre megírt műsor, de a héten végre izgalmasabb részhez értünk. Ujjazás és erekció már eddig is volt, a hétfői adásba viszont olyan jelenetek kerültek volna, amikhez…..
Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes…..
Subba Szuperpuma: Osváth úr 2009.11.06 12:46:00
Régi olvasóink talán még emlékeznek a traumára amit Osváth úr webes jelenléte okozott náluk. Ő egy százas mellbőséggel rendelkező férfi, aki munkát keres. A munka jellegében a modellkedéstől az erotikus filmben való szereplésig mindent lefed, persze gyakorlatilag páváskodni…..
Subba Kicsi a farkad? 2009.10.16 10:45:00
Ne búsulj, valahol mindig van egy nagyobb, emiatt kettévágni tényleg felesleges! És igen, tényleg vannak ilyen állatok! A dolog neve Genital Bisection, azaz genitális kettéosztás, mit mondjak, elég találó. Csak azt nem értem, hogy ha valaki ennyire unatkozik, miért nem vesz inkább…..
Régi haverunk, a lóbaszó Rodell Vereen három évet kapott a legutóbbi húzásáért, remélhetőleg a sitten megtalálja majd az állati szerelmet, amit annyira keresett! ..
Szőke76 2009.11.08 16:34:42