Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiscicce

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a dolgok vannak Happy finish 2010.07.07 13:25:56
Apósom azt mondta a kórházban, hogy nem hiszi el, hogy nem lehetne valamire hasznosítani azt a kurva homokot Dubaiban. Na már most én is gondolkodom elég sok mindenen, de kicsit más úton indultam el. Talán ez azért mert fiatal vagyok, de az itteni barátok szerint inkább a sex nélküli…..
Ma reggel fájó szívvel, de vissza utaztak illetve utaznak barátaim. A repcsi 10:50-kor fog indulni. Jól feltankoltak élményekből. Na meg az sem utolsó, hogy most nem lógott rajtuk a két gyerek. Ezt én még sajnos nem tudom milyen, de akiknek van gyerekük álítják, hogy Isteni.…..
Kiscicce 2010.07.06 09:59:32
Miután egész nap keményen dolgozom és még mindíg az irodában vagyok, két gép telepítése között gondoltam kikapcsolódom kicsit és írok Nektek. Már egyedül vagyok csak a takarító személyzet hallgatja nagy figyelemmel, amit hallgatok. Ez általában Ákos és Magna Cum…..
Ahogy a dolgok vannak Péntek este 2010.07.01 20:35:13
Helló, helló! Persze nem péntek este van, hanem csütörtök, de az ugye itt péntek. Túl vagyok két Jägeren meg egy sörön, már minden happy. Itt vagyok Ádáméknál. Velünk van egy német kollégája is Sebastian. Most még gyorsan megcsinálom a report-ot Les-nek aztán nyomom a…..