Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darrick

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori ESCam QF001 hatalmas sikere után itt egy újabb beltéri érdekesség. A Digoo terméke HD felbontást, éjjel látást, mozgásérzékelést, online és helyi riasztást, ONVIF támogatást, 90 és 355°-os forgatást, akár egy hónapnyi felvételt, és maximum 3 W-os fogyasztást kínál 6600 forintért. Ez most…..
Amíg a vágók átvágják (jaj) magukat a több gigabájtnyi forgatott anyagon, addig mi szépen-lassan felépítjük az anyagot, melyet három helyszínen, két napon keresztül vettünk fel Varga "Cigány" Zolival azaz Cigivel. Azzal a Cigivel, kinek sokszor sarkos véleménye helyenként…..
Mi van, ha történetesen egy svéd kamiongyártó főnöke vagy, muszáj néha reprezentálnod, de Mercit mégsem vehetsz? Az élet ezeket a kemény helyzeteket ritkán termeli ki, de azért van pár ember, akinek mégis ilyesmiken kell törnie a fejét. Például a Volvo Trucks-nál, de hasonló…..
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
A minap ültem az úton készült képek előtt (csak fotóból 8 GB készült plusz még videók), rendezgettem őket, fésültem egybe a különböző fotómasinákkal készült fájlokat a napokra lebontott könyvtárakba, ahogy szoktam minden nagyobb kirándulás után, és bosszankodtam rajta,…..
Mire ezeket a sorokat olvassák, mi már feltehetőleg az M7-esen vánszorgunk olyan bő nyolcvanas tempóban Trieszt felé a 49 éves Autobianchival, hátunk mögött a tableten filmbe bambuló két gyerekkel, az ő hátuk mögött azzal a szerény cókmókkal, amit egyáltalán vihetünk…..
Darrick 2014.07.20 08:13:15
Jól jegyezzék meg: augusztus 23, péntek. A Totalcar Autósmozi történelmében először nyúlunk bele a sokak által vagy nagyon kedvelt, vagy éppen ellenkezőleg: nagyon utált sorozatába. Ötvös Csöpi-est lesz a csodálatos hangulatú Autósmoziban, a Fővárosi Autópiacon! View Larger…..
Már egy ideje a fiókomban tanyázik ez a toll, mert sajnáltam elhasználni. Tudtam ugyanis, hogy a Waterman tollak rohadt drágák, legalábbis abban az esetben, ha nincs rajtuk egy Ignis felirat. A Suzuki Ignis gyártási idejéből szabadon kiszámolható, mennyi ideje vigyázok erre a…..
Darrick 2012.12.21 08:47:13
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ahova gimnáziumba jártam hajdanán, csupa tudós ember tanított. Szerzetesek voltak, ráértek. A történelemtanárom azzal kezdte az oktatást, hogy a történelem a legfontosabb tantárgy, úgyhogy nagyon szigorú lesz. A matektanár szerint a matematika mindennek az alapja, ezért ő is úgy…..
Tessék, a végére csak összeszedtük a képeket, videókat. Ilyen volt az idei kiállítás, jövőre ismét találkozunk! 260Z, 240Z, 360Z      ..
Tabu volt a motorozás a családomban. Valamelyik távoli ősöm még a háború előtt zakózott egy nagyot bőrsisakban, és ottmaradt, ami egy évszázadra megbélyegezte a famíliában a kétkerekű közlekedést. Ezért gyerekkoromtól fogva mindig eltakarták a szememet, ha megláttam…..
Darrick 2011.03.10 18:02:38
@Tigrisszív:
Azért mert nálunk is tabu téma volt a motorozás. Szüleimnek egyszer volt egy nagy balesetük motoron, ők szerencsére megúszták. Sajnos a szembejövő nem. Azóta nem is akartak hallani motorról. Anyám egyébként is rendkívül aggódós, és a szíve sincs teljesen rendben. Amúgy van saját keresetem és abból venném, de mivel velük élek úgy gondolom tisztességes az ilyen nagyobb kiadásokat megbeszélni.
Belsőség A legszebb pillanat 2011.02.27 12:00:00
Ez a poszt nem szól semmiről. Vagy mindenről, nem tudom.Az biztos, hogy a Dire Straits szerepet kap benne.Van pillanat, ami úgy beleég az ember agyába, mintha lézerbilloggal sütnék oda – általában a csúcspontok maradnak így meg, a rosszat törli az agy, mint anyáé a szülés…..
Hogyan lehet frappáns, de olcsó megoldást találni a navigációs problémáimra? Vegyek navit, vagy egy okostelefont? Netán butát? Vagy olcsó, vagy praktikus, vagy jó. Egyelőre a három együtt nem megy. Egyelőre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Darrick 2011.01.27 18:25:14
Belsőség Rezső kedvenc ülése 2011.01.03 17:20:00
Kárpitos Rezső fogalom a szakmában. Nehéz olyan felújító műhelyt találni, ahol ne cirkulálna éppen valami munkája, bár a magyar veterános élet erősen hasonlít egy átlagos méretű falura: nagyjából mindenki ismer mindenkit. Szerkesztőségünkben például a Csikósnak…..
Darrick 2011.01.03 19:03:36
Belsőség Az enyém a leghosszabb 2010.12.08 08:11:00
  ..
Darrick 2010.12.08 08:59:21
Ha olvastál nyereményakciónkról, és szerettél volna nyerni, csak elfelejtetted, itt az utolsó esély: még akciósan rendelhető a DVD-bögre-tesztvezetés kombó. A BMW-s naphoz persze kell egy kis szerencse is, de veszíteni nem tudsz. Pistának bejött. ..
Darrick 2010.09.14 06:27:35
Darrick 2010.09.26 19:19:37
Kunio elindult, és mi vele tartottunk egy darabon. Szerencsénk volt az időjárással: alig néhány csepp áztatott minket, az út nagy részén nyugodtan motorozhattunk. Ma reggel a Red Baron udvarán mintegy ötven ember várta a japán utazót, hogy jószerencsét kívánjanak még fél évig…..
  Ha olyan megbízható lesz később, amilyen megnyerő most, akkor tényleg jó vétel lehet. Mindesetre mi megegyeztünk abban, hogy a Dusternek egyetlen komoly hibája van: hogy nem a miénk. Kéne, na. Mai cikkünk blogposztja...
Darrick 2010.07.03 09:27:51
Darrick 2010.07.03 09:30:05
A hazai T-Mobile-nál is kapható ekönyv-olvasó, és ha körülnézünk a piacon, azt látjuk, hogy nem is drágán. Hatvanezer forintba kerül, ha egy összegben fizetünk, de T-s előfizetőknek részletre adják. Maga az olvasó az egyszerűbbek közé tartozik, olvasni és zenét (mp3)…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Darrick 2009.09.16 20:34:15
Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Jimmy 45 percen keresztül cseszegette House-t, hogy ugyan menjen már el Cuddyhoz és szerezze meg, hogy a világ rendje helyreálljon. House pedig egészen pontosan főnökasszonya ajtajáig jutott, majd haza, és jól tudja, hogy országos cimborája nem fogja…..
Darrick 2009.09.06 15:44:03
comment.blog.hu/2009/09/03/visszater_a_szulfel_jon_a_harper_sziget
"A csatorna csodafegyvere, a Doktor House természtesen marad a helyén, a nyári ismétlések után szeptember 30-ától folytatódik a félbehagyott 5. évad a 12. résztől szerdánként 21:25-től."

Vagyis lassan ideje lenne pótolni a hv lemaradást. ;)
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
13 élvezi az életet, legalábbis igyekszik élvezni, ami még hátra van belőle, most van éppen abban a fázisban, amikor magára ránt minden második nőt a leszbibárban. Néhány fülledt, férfinézőket erősen kiszolgáló nyitókép után az aktuális trófeával a szex utáni…..