Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodrisa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei évhez hasonlóan a 2011-es munkaszüneti napokkal sincs szerencsénk. A munka törvénykönyve által meghatározott tíz munkaszüneti napból jövőre öt esik hétvégére (az idén még hátralévő négyből pedig három).  A maradék 2010-es munkaszüneti napok nem kedveznek a…..
Bodrisa 2010.10.29 09:58:43
  Nézzük, hogy mit kaphat 2800 forintért egy svájci frankban eladósodott magyar szurkoló 2010-ben! A dolog érdekessége, hogy a levélíró vérnyomása és az alpesi deviza árfolyamának alakulása között érdekes összefüggés figyelhető meg.   „A Svédországban…..
Bodrisa 2010.10.29 09:54:33
@Trackid: Elvileg a BB-nál
Nyitni kell folyószámlát és az mellé kerül a meglévő hiteled.
és a kettő különbsége után fizetsz, a kalkulátorral ki tudod számolni.
Szerintem megbízható, csak kérdés, hogy mekkora összegnél éri meg ez az egész procedúra ami a váltásnál van, mert gondolom a másik banknak nem érdeke, hogy ne nála fizesd ki amit felvettél :P
Hétfőn jelent meg a Szivatós blogon a "Meghalt az OTP-ügyfél: ketyeg a tartozás" című bejegyzés, amivel kapcsolatban az OTP Bank Médiakommunikációs Osztálya a következő reagálást kérte közzétenni. Az OTP Bank válasza:   "Sajnáljuk a történteket, és…..
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
Bodrisa 2010.10.29 09:38:47
@Canda12: Üdv!
Utána néztem egy kicsit, hogyan is működik.
Úgy vettem ki hogy a lényeg hogy legyen egy folyószámlád bent a Budapest banknál.
Itt válik ketté a dolog, hogy felvehetsz ott is hitelt és akkor választod ezt a konstrukciót, vagy ha nem ott vettél fel hitelt de te azt mondod, hogy szeretnéd ezt a konstrukciót választani akkor is megteheted ezt.
Ennek tudatában már úgy vélem, hogy akkor lehet felvenni hitelt itt is és ott is elvileg jól járunk vele.
De nem vagyok szakértő. :)
144%-on a kén-dioxid, és 266%-on a nitrogén-monoxid Pest megyében. Hurrá! Lélegezzétek be jó mélyen a kapitalizmus ízét-zamatát. Ennek bukéja van!NO (nitrogén-monoxid): Színtelen gáz, amely erős oxidálószer és reakcióba lép éghető és redukáló anyagokkal. Levegővel…..
lorien Lordok Caffé, Kecskemét 2010.07.02 10:07:06
Legutóbb Kecskemét főterén, mondhatni a város legjobb helyén található kávézóba látogattunk. A rendszerváltás után hosszú ideig a bohócfigurával reklámozott amerikai gyorsétterem működött a Lordok háza alatt, ám a pláza megnyitása után a potenciális…..
Bodrisa 2010.07.02 11:59:35
@efes:
Nagyon durva mik nem voltak régen. Bár szerintem jobban csodálkoznának a régiek, hogy most mik vannak sajnos.
"A facebook-on lehet fotókat feltölteni "Hogyan tévézel Te?" témában, és az első 5 legtöbb lájkot gyűjtő kép feltöltője nyerhet egyéves MinDigTv Extra előfizetést!" Link: www.facebook.com/hogyan.tevezel.te .Köszönjük Lindának! ..
Ingyen cuccok Hogyan tévézel Te? 2010.06.29 10:30:00
A www.facebook.com közösségi oldalon a „Hogyan tévézel Te?” magyar rajongói oldal azon 5 szerencsés tagja, akiknek a játék ideje alatt az általuk feltöltött fotóra az 5 legtöbb 'like' (tetszik) szavazat érkezik, egyéves MinDig TV Extra előfizetést nyer. A részletes…..