Regisztráció Blogot indítok
Adatok
susan_delgado

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dorináék tavaly karácsony után repültek volna haza Londonba, de a Ryanair beiktatott nekik egy 6 órás várakozást. Panaszukat simán elhajtották azzal, hogy a repülőgép meghibásodása rajtuk kívülálló tényező, ezért nem fizetnek. Erre a levelükre csak faxon lehetett válaszolni,…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
susan_delgado 2011.09.10 16:23:42
@petix: az OEP által folyósított táppénznek az 1/3-át a munkáltatónak vissza kell fizetnie az államnak.
susan_delgado 2011.09.10 16:39:22
@gorillka: szinte hihetetlen, hogy mindhárom szülésénél jogosult lett volna terhes-gyermekágyi segélyre: csak ha az előtte lévő 365 napban volt járulékköteles jövedelme. Bár a 7 évbe még így is belefér, lehet igazad van (gyed ideje alatt szülte a következőt?)jól időzített...
susan_delgado 2011.09.10 16:45:55
@petix: de bizony... majd jön az OEP-től a kis elszámoló levélke, mennyi táppénzt kapott a munkavállaló, és ebből mennyi a vállalkozó, azaz a te részed!
Sziasztok!   Meg szeretném osztani veletek az édesanyám kálváriáját, amely idő előtti halálához vezetett.   Édesanyám COPD-s beteg volt évek óta. Kialakulásában közrejátszott a dohányzás, igaz, az utóbbi 2-3 évben már nem dohányzott, valamint 16 év mosodai munka…..
susan_delgado 2010.07.02 11:20:56
@miskabá: ezzel tisztában voltam, de valami nagyon fontos dologgal volt baj, mégpedig a hozzáállással!
susan_delgado 2010.07.02 19:26:04
@adamantium:
68-as sat: nem volt eszméletlen, és nem volt körömlak az ujján. Kiérkező mentők mértek már 62-t is, és beszéltem az anyukámmal, akkor sem volt eszméletlen.
szív: több ilyen irányú vizsgálaton is átesett, ISZB diagnózis volt, és néhány hónapja Nitro-Dur tapaszt kapott rá.
Tüdőgyulladás: annyi szerepel a zárójelentésen: "utoljára 04.28-án emittálták a xy. tüdőkórházból, ahol kétoldali bronchopneumoniával, igen súlyos légzési, keringési elégtelenséggel, fulladással, card. decomp.-pal kezelték."

felvételekor: "nagyon súlyos, gyakorlatilag moribund, eszméletlen, kontaktusképtelen állapotban került sor gravis respiratoricus elégtelenség tüneteivel" Ebben minden benne van, és ekkor már remény sem volt a felépülésre.
susan_delgado 2010.07.02 20:02:30
@Irise: Igen, én is tudom... ez már az utolsó napján készült zárójelentésben volt...
Tudom, nagyon zavaró, hogy a történetben 3 kórház is szerepel.
Akkor még egyszer. 1. helyi kórház 2. súlyponti kórház 20 km-re. 3. tüdőosztály, más megye.

Halála előtt kb. 1 hónappal került be a 2. számú kórházba, mert az 1. számúba nem volt férőhely. Innét engedték ki rossz állapotban, és itt nem foglalkoztak vele az SBO-n. 3. kórházban kezelték súlyos állapotban 2 hétig, majd mikor már onnét kiengedték, 8 nap után került be utoljára az 1-es számú kórházba.