Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Onebottle

3 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka, hogy a borral kapcsolatos hírek és információk átlépik a magunkfajta szubkulturális fórumokat úgy, hogy lendületből letarolják az üzleti-, bulvár- és közéleti sajtó hasábjait is. Tavaly decemberben, még az úgynevezett gazdaságünnepi karácsony-nagyüzem előtt mégis valami ilyesmi történt,…..
Egy régóta halogatott cabernet franc kóstoló kálváriájának végére tettünk pontot nemrégiben, amikor egy 15 tételes sort kaptunk pohárvégre. Borvidéket, árkategóriát, évjáratot tekintve egyaránt nagy volt szórás, de így legalább egy igazán színes körképet kaphattunk a fajta hazai interpretációiból,…..
Danny Blue a magyar low budget Dynamo. Mitől búcsús ez a megoldás, hát abban, hogy nem a Discovery pénzeli súlyos összegekkel a produkciót, a hatalmas kamufaktorra később térnék ki. Az is igaz, hogy Danny Blue nem bűvész, szóval „telefont a sörösüvegbe” varázslatra ne is…..
Onebottle 2013.05.19 08:02:07
Egyébként a neve tudjátok honnan jön?

www.imdb.com/character/ch0056559/?ref_=tt_cl_t1 Mert én ezt a karaktert ismerem, aki egy kisstílű szélhámosból lett jó szélhámos :)
Gasztroszex gasztroAlkotmány 2011.04.19 08:00:00
Előírt borfogyasztás, a margarin és más nemzetidegen élelmiszerek kitiltása, a disznóvágás kötelezővé tétele. Elkezdtük írni az ország gasztroAlkotmányát.A magyar gasztronómia kapott már egy konyhaalkotmányt kulináris chartát és kilenc nagyon is előremutató pontot, melyek…..
Best buy-rovatunkba az árukhoz képest feltűnően jól teljesítő magyar borokat gyűjtjük össze 10-12 euróig bezárólag. A nyári kiadás óta vagy mi lettünk finnyásabbak, vagy kevesebbet ittunk, tudja az ég, de listánk tanúsága szerint az elmúlt félévben több best buy futott ki,…..
Novemberben Brüsszelben jártam és ha már ott voltam, meglátogattam néhány borszaküzletet is. Beszélgettünk, kóstoltunk és végül hoztam magammal 6 palackot, hogy megismerkedhessünk a francia vörösborok világával. A borok kiválasztásával a Mouchart kollégái segítettek, így az…..
Ebbe az epizódba egy kellemes és egy kevésbé kellemes meglepetés jutott. Az előbbivel egy olyan termelő szolgált, akinek a nevével eddig nem túl sűrűn találkozhattunk – igaz, ami igaz, nem is régen startolt még a projekt. Az Anonym Pince egy kis etyeki borászat, letisztult…..
Kőbányai Bortár A kezdet 2011.09.11 15:21:00
Ma megtettem az egyik legfontosabb lépést ahhoz, hogy saját céget inditsak. Megtaláltam a bolt helyét és írtam is az önkormányzatnak. Egyenlőre nagyon pozitívan állnak a dolgok. Az üzlet helység egyébként nem nagy, mindössze 9 nm, ráadásul elég szerencsétlen háromszög…..
Kőbányai Bortár Az ötlet 2011.09.11 15:00:00
Idén végeztem a Szegedi Tudományegyetemen és mikor visszajöttem Kőbányára, azt vettem észre, hogy nem tudok hódolni kedvenc hobbimnak, a borkóstolásnak. Ami a legzavaróbb volt, hogy a kedvenc boraim és a mentalitás, amit Szegeden a Filoxéra bortékában megszerettem nem volt sehol a…..
A pletykák szerint az Apple május végén kezdi meg az új MacBook Airek gyártását, és júniusban dobja piacra a Sandy Bridge-processzorral szerelt ultrahordozható laptopjait.Az Apple láthatóan fenn akarja tartani az Air iránti érdeklődést, ami tavaly októberben óriási méreteket…..
Egy korábbi bejegyzésem során azt állítottam, hogy a monopólium/oligopólium működhet(ne) olyan módon is, hogy az nem árt a fogyasztóknak. Az, hogy használna is nekik, valószínűleg szép álom marad... A monopóliumokra korábban az állami vállalatok illetve a közművek…..
Vásárlók Könyve Tesco 2010.07.15 09:21:00
Ahogy azt ígértem, ez a blog nem csak arról fog szólni, hogy melyik üzlet mit csinált rosszul, hanem arról is, hogy ki mit csinált jól.Idén februárban mini-egeret vásároltam a laptopomhoz az Aréna Plázában levő Tescóban. Ennek az egérnek a görgője azonban néhány hónap alatt…..
Vásárlók Könyve Borravaló 2010.08.06 09:08:00
A borravaló társadalmunk egy széles körben elfogadott, sőt elvárt eszköze. Tartalma nagyon sokrétű lehet, hiszen mértéke jelzi értékítéletünket, kifejezheti lojalitásunkat, de elsődlegesen adómentes jövedelmet jelent azon emberek számára, akik borravalót kapnak.Számtalan…..
FérjBlog 24 pontos elváráslista 2010.08.06 11:19:00
 A dívány egy cikkében valami hölgyike kifejti, hogy milyen lenne számára az ideális pasi... azaz, hogy mik az elvárásai. Az elvárásokat én nem is részletezem, ehelyett az elvárásoknak megfelelő férfi párkapcsolati viselkedését akarom jobban megvizsgálni. Milyen lehet…..
Felteszem a nem költőinek szánt kérdés: Mi kell egy meghitt, meleg otthonhoz? Persze a paranoiától szenvedő egyszerűbbje a képek láttán csípőből rávágná - jobb esetben -, hogy két meleg pasi vagy leszbikus csajok. Nos, az alábbi fotók, melyek a svédországi Landskrona városka történelmi…..
"A felfedezés annyira új, hogy az okokat egyelőre még a szakemberek is csak találgatják." A cím és az idézett mondat alapján rögtön úgy érzem magam, mintha egy brittudós sztereotípián alapuló vígjátékba csökkentem volna! A következő pedig az, hogy tágra nyílt…..
Engerland Ez eddig híg fos 2010.06.18 21:18:12
Ha eddig lett volna bárminemű kétségünk azt illetően, hogy a Barry = Messiás egyenlet helyénvaló-e, mostanra kiderült, hogy nem, sőt, vízen járni sem igen tud. Szélsőjátékunk továbbra sincs, ugyanolyan fos futballt játszunk, mint a franciák, tologatjuk a labdát középpályán,…..
Aguilar most a kispadon kezdett, a helyére Osorio húzodott vissza, csereként pedig Moreno állt be, mint középhátvéd, Márquez pedig mint védekező középpályás húzódott előrébb. A játék első 10 perce alapján részünkről inkább a kontrajáték rajzolódott ki, Márquez révén…..
Az előzetesekkel szemben egyáltalán nem voltunk megilletődve a vuvuzela hangzavarban és rögtön nekiestünk Dél Afrikának. Az első 10 percben csak a labdát keresték az afrikaiak, ez idő alatt egy kis szerencsével több gólt is szerezhettünk volna. Negyed óra alatt összeszedte magát…..
Kapusok: Guillermo Ochoa (América), Luis Michel (Chivas), Oscar Pérez (Jaguares) Hátvédek: Rafael Márquez (Barcelona), Carlos Salcido (PSV), Francisco Rodríguez (PSV), Héctor Moreno (AZ), Ricardo Osorio (VfB Stuttgart), Efraín Juárez (Pumas), Paul Aguilar (Pachuca), Jonny Magallón…..
Onebottle 2010.06.07 18:06:02