Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BorsókaOrsika

19 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OrsikaBorsócska Tanulás!! = 2010.09.26 19:18:00
Rengeteg sok tanulni való van mostanában és ezzel foglalatoskodok. Az utóbbi időben nem írtam mert nem történt semmi érdekes a suliban minden ok. Jól telnek napjaim szeretek szinte mindenkit stb.. ennyi szóval télleg semmi érdekes, ha lesz valami rögtön leírom :) Pusszancs (L)(K)..
OrsikaBorsócska Rég írtam,suli.. 2010.09.18 21:46:00
Hát már elég régen nem írtam,sajnálom de nem volt rá ídőm. Ez az iskola szörnyű és jó egyben.. :S . Mostanában elég dúrva dolgok történnek velem de nem csak velem...nem részletezem :'( . Mátéval ismét egy párt alkotunk ami jó dolog mert én nagyon szeretem de..szóv az a…..
Eshlee blog Amerika 2010.08.24 22:45:00
 Apámmal és a bátyáimmal + egyik bátyám barátnőjével elmentünk Amerikába.Ákos nem tudott jönni mert pont akkor lett voltna a pótvizsgája amikor haza jövünk és akk nem tudott volna felkészülni.Hajnalban elindultunk és az első átszállásunk Brüsszelben volt.A gép amivel…..
BorsókaOrsika 2010.08.25 22:46:19
younggirl Kezdés 2010.08.23 21:32:00
csőcs mindenkinek!Ez egy egyszerű blog lesz ami  a családom hülyeségeiről,és a többi meglepő és igen furcsa történetekről fog szólni.Néhány videót is fel fogok rakni,de legfőképp írni fogok.Remélem olvassátok :)!..
Tegnap apával vidámparkban voltam. Fél 11 körül értünk oda, mármint akkor ültünk föl az első játékra ami az Ikarusz volt. Az elején féltem de aztán már nem mert végülis nem volt olyan durva...sőt. Utánna meg jöttek sorba: Lézer…..
Ma nagyon-nagyon jó napom volt. Reggel elég korán keltem és anya elvitt a suli elé és fölvettük Mátét, Tapit és Norbit :) . De szegények elég sokat vártak :S . NAgyon vicces volt az oda fele út, a fiuk hárman hátul ültek én meg elöl. Egész úton ott hülyültek, nagyon vicces…..
OrsikaBorsócska Uszi :) 2010.08.08 16:39:00
Ma elmentem uszodába és egész jó volt, Virágbaba mostmár nem fél a víztől és nagyon bátor benne hát igen rám hallgat :) . Szóval vele játszottam ( Virágon karúszó volt és úgy jött be ). Nem nagyon úsztam meg semmi.. Am most meg msn-ek meg sütit sütünk :P . Nagyon fincsi lesz…..
Eshlee blog Bozsok 2010.08.06 16:25:00
3 hetet voltam Bozsokon,ez egy falu az osztrák határ mellett.Nagyon jó volt csak nem sok mindent lehetett csinálni :D!!Mivel közel volt az osztrák határ áttudtunk menni Ausztriába strandokra.Amúgy elég gyorsan eltelt a 3 hét ahhoz képest hogy mennyire bevoltam parázva.Tudtam kb. 2szer…..
OrsikaBorsócska Semmi extra :S 2010.08.07 10:18:00
Az elmúlt napokban nem történt velem semmi érdekes :S . Csak egy dolog ami elég nyomasztó és nincs tőle valami túl jó kedvem de ezt most haggyuk...Tegnap jöttem le a nagymamámékhoz Anyával és Virággal ! Szerdán megyünk haza, Pénteken meg megyünk Szolnokra a Keresztszüleimhez és…..
Egy fantasztikus heten vagyok túl, de kezdjük az elejénél !            Szombat:  Elmentünk Lea szülinapjára ( egy nagyon kedves ismerős ) és meg kell mondanom őszintén nem volt valami izgi. A szülcsinapcsi után meg elindultunk…..
OrsikaBorsócska Indulás!! 2010.07.24 12:06:00
Sziasztok! Kb 10 perc múlva indulunk Csesztregre ami a Szlovén határ mellett fekvő falu...Már nagyon várom. Ma elég nagy volt itt a feszültség mindenki lázasan készülődött az indulásra. Miközben apáéknál pakoltam kiderült hogy otthon hagytam a telefon töltőm, nagyon nem…..
OrsikaBorsócska Bocsáááánat !! 2010.07.18 19:44:00
Nagyon nagyon sajnálom hogy már egy pár napja nem írtam nektek de sajna volt egy-két bökkenő...és amúgy nem is volt olyan izgalmas az a pár napom szóval nem maradtatok le semmiről :) . De most rendszeresen fogok írni egy hétig ugyanis utánna megyek nyaralni :)...Remélem ezen a héten…..
Ma valami elviselhetetlen meleg volt :( . Reggel elég korán keltem és utána átvitt papa az uszodába ( edzenem kell az úszó verseny miatt ) . Egy jó másfél órát ott voltam és úsztam...nagyon jó volt :). Aztán délután olvastam az iga által előírt kötelezőt, kezdem…..
OrsikaBorsócska Úszó edzés !! 2010.07.11 19:51:00
Ma uszodába mentem és edzettem mert mama benevezett egy céges úszóversenyre, melyre augusztus 28-án kérül sor. Nagyon sokat gyakoroltam a vízalatti bukfencet ( gyorsabb vele a megfordulás ), következőleg meg majd a fejest fogom gyakorolnik. Nagyon kifáradtam és papa értem…..
Tegnap elég jó napom volt a lovardába. Délután kimentünk a veresi tóhoz fürdeni. Lalinak és Melinek el kellett mennie egy könyvelőhöz és én ott maradtam Francival. Nem sokkal később megjelent egy kb 15 éves srác, tőlünk egy olyan 5 méterre telepedett le. Nem sokkal később…..
A mai napom teljesen átlagos volt, nem történt semmi extra. Egész nap nagyon-nagyon meleg volt és már átöltöztem bikinibe meg már levizeztem magam meg minden. A lovardába se törént semmi extra csak a Viharnak és a Dukának a gazdái jöttek ki látogatóba, nagyon kedves emberek.…..
Eshlee blog Unalom és Csopak 2010.07.08 20:19:47
Már kb. két napja nem csinálok semmit csak msn-ezem és neten filmet nézek.Egy idő után kezd unalmassá válni.Mondjuk ma kimozdultam egy órára mert elmentem az allee-ba.Holnap majd megpróbálok vmit csinálni és nem csak egésznap kockulni.Már egy ideje nem láttam a hugomat és már…..
Eshlee blog Biosz Tábor 2010.07.05 18:28:39
Szombaton jöttem haza a biosz táborból.Nagyon jó volt,a programok majdnem ugyanazok voltak mint tavaly és tavaly előtt.az új program az az volt hogy lesétáltunk a Duna partra és ami elmaradt az a gyógynövény ismeret.A házban öt 5-essel voltunk és Éva nénivel.Velem Lilla,Dia és…..
BorsókaOrsika 2010.07.08 19:53:06
OrsikaBorsócska Lovardában =) 2010.07.07 21:04:00
Ma reggel papa 9-re átvitt a lovardába,de mi egy kicsit korábban értünk oda ( szokás szerint ). Lali és Melinda között csak úgy vibrált a levegő...Nem sokal később Lali el ment "örökre" nem tom hova valami cucc a Tisza mellett na mind1 :). Melivel és…..
Drága Olvasóim :) !! Ma 8-kor keltem és megreggeliztem,és papa átvitt lovagolni :). Melinda mesélt egyet smást Laliról elég vicces és megdöbbentő dolgokat,ha lehet akkor nem részletezném :) . Utánna10 körül volt egy osztály, utánna ebédeltünk: rántott…..
Ma délelőtt mivel szép idő volt  megfürdettem a malacomat (Kivit),nem a kedvenc időtöltése a fürdés dehát istenem el kell viselni ( malac higénia :D ).Aztán bebugyoláltam egy törcsibe és az ölembe volt egy jó ideig amíg meg nem száradt valamennyire,utánna…..
Pénteken vendégek jöttek apáékhoz, ezért nekem kellett vigyáznom a tesóimra,hát valami szörnyűség volt. Áron már nem bírta a végét és egyfolytában sírt,nincs ekkora türelmem hozzá. Nagyon ki voltam akadva és megmondtam apáéknak hogy soha többet nem fogok vigyázni rájuk…..
Viccesen idult a napom ebédnél Áron babának a vicces megjegyzései utánna ebéd után Abigél felmászott a kertben lévő kerítésre éés kiis ment  a kertbe,de benti szandi volt rajta és rita rászolt ( ijesztő hangon): "Benti szandndi". Abi nagyon összerezzent és…..
Nos kezdjük az elejét egy bemutatkozással =) !  A nevem Tóth Orsolya Alexandra(Orsinak szoktak hívni az Alexandrát nem használom ez a név apa kívánsága volt :) ). 1996.október 18.-án születtem Budapesten és itt is élek...pontos címet nem fogok megadni... :). A Gárdonyi Géza…..