Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vornia

2 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
Hírmondó Zavar az erőben 2013.02.23 02:50:42
Meg volt a miniszterelnök évértékelője. A valósággal ugyan köszönő viszonyban sincs, de mit számít ez egy olyan ember esetében, aki maga mondta, hogy nem az számít amit mond, hanem az, amit tesz. Így persze felesleges évet értékelni, de azért lássunk néhányat abból, amiket…..
vornia 2013.02.24 09:42:42
@Ándi bácsi:

"Figyu nyomoroncok. A közép magyarországi régió életszínvonala EU átlag fölötti. "

Ezt ha lennél olyan szíves alátámasztani valami adatokkal, hiteles forrással. Nagyon kíváncsi lennék,ezt honnan szedted!!!
Vastagbőr Boldogat, Orosháza! 2012.12.28 09:01:00
Reméljük mindenkinek jól sikerült a karácsonya, az orosháziaknak is. A város fideszes polgármestere, Dancsó József (aki egyben a térség egyéni országgyűlési képviselője is) nevében az ünnep előtti utolsó tanítási napon, december 21-én az alábbi levelet osztották ki a…..
Először is kezdjük azzal: reméljük mindenkinek Heti Válasz előfizetést hozott a Jézuska. Ez biztosítja ugyanis, hogy a következő évben is első kézből értesülhessünk kedvenc gazdasági miniszterünk gondolatairól.  Blogot írni Matolcsy Györgyről mindig hálás feladat,…..
Olyan 6-7 éve figyeltem fel a változásra. Korábban valahogy idősebb korukban jöttek emberek az egyetemre a társadalomtudományok valamelyik ágát tanulni. Jól behatárolható szubkultúra volt ez, a rendszerváltó értelmiség gyerekei, a segítő szakmák valamelyikében már dolgozó…..
vornia 2012.12.19 20:01:22
Orbán kedves videóüzenetben, senki által nem választott, fiatalabb sörcimbijeivel való egyeztetést követően kijelenti, hogy keretszámok márpedig nem lesznek. A diákság követelései ezzel persze nem teljesülnek, a célja nem is ez, csupán egy kedvezőbb kommunikációs terep…..
Tanácstalan hangvételű emailben fordult hozzánk egy érintett, aki polgári védelmi kötelezettségre vonatkozó határozatot kapott. A dokumentumon a VI. kerületi polgármester aláírása szerepelt. Mivel nagyon valószínű, hogy nem ő egyedül kapott mostanában ilyen levelet, a további ijedelmek elkerülése…..
„Jó esély van arra, hogy Magyarország és Albánia a következő évtizedek európai nyertesei közé tartozzon” – mondta szerdai, albániai látogatásán a magyar miniszterelnök. Ezek szerint, a Nemzeti Közigazgatási Egyetemen tartott, egy nappal korábbi előadásában Matolcsyt…..
vornia 2012.11.29 08:11:28
"Hogyha új trükköt nem csinálsz,Holnap kijön egy óriás.Téged megesz, engem elás,És nem csinál semmi mást,Ez a kurva nagy óriás." (via)     Egyszer volt, hol nem volt, Tündérmeseországban ahol a ősi hagyományai vannak a parasztvakításnak a legkisebb kistesó is…..
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
Örülünk, Vincent? Nevem: Senki 2012.09.20 15:56:15
Lelkesítő olvasmányra bukkantunk ezekben a pillanatokban. Illetve csak olvasmányrészletre, állítólag a Magyarországon világhírű filozófus, név szerint Lánczi András a Heti Válasz nevű hetiválaszban mondanivaló híján velünk foglalkozik: "Ki az a Vincent? A névtelenek senkik…..
Naiv ügyfélnek egy adminisztrációs tévedés miatt felmondott szerződése következtében váratlanul végtörlesztenie kellene 6,8 milliósra duzzadt 3,15 milliós hitelének nagyobb részét: Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak szeretném elmesélni, hogy miként jártunk, kb.…..
Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek. Azt hittem ilyen csak az ókori Pompejben volt... (forrás: lovely listing)…..
vornia 2012.06.17 15:01:36
@Kattrin:

Férfiként ha ráülsz van haszna :)
Olyan jó, egyszerű és kényelmes mindig és mindent valaki másra fogni. Kinevezni egy megátalkodott ellenséget, akivel saját mulasztásaiért, hibáiért, esetleg az anyagi érdekekből bevállalt tudatos rombolásért majd el lehet vitetni a balhét. Olyan jó, egyszerű és kényelmes…..
"Mikor van vége a demokráciának?" - kérdezi Török Gábor, majd kifejti, hogy még nincs. Egyetértek vele. A Fidesz demokrácia-romboló pótcselekvéssorozata a végtelen önbizalomhiányukból fakad, abból, hogy képtelenek a valós teljesítményre, és ezt tudják. De a demokráciánkat…..
Bizony marad a köztársasági elnök, méghozzá egy jó ideig. Itt van pár ok, hogy miért.1. A Bizottság is megállapította, hogy az akkor életben lévő szabályok szerint járt el, bármilyen szabálytalanságot 1992-ben kellett volna a bírálóknak és az opponensnek feltárnia, nem húsz…..
vornia 2012.03.29 08:35:26
@Furore Carcosa:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Taxisblokád

Ajánlom figyelmedbe a "A blokád időrendben" c. szakaszt.
Utolsó előtti bekezdés.

Ha jól értelmezem te Göncz Árpádot, Schmitt Pál féle bólogató jánosként értékeled.
Ennek szerintem ellent mond az akkori tette,sajna Pali bácsiról nem tudom feltételezni hogy ugyanazt meg meglépte volna (gyk. Bizony engedélyt adott volna a hadsereg bevetésére)
Nem tudom Te hol voltál és merre jártál akkor,de én ott ültem egy laktanyában felfegyverezve és bizony NEM örültem volna ha kizavarnak minket.
Én hálás vagyok neki, hogy nemet mondott anno.
Nagy dolog történt tegnap a magyar reklámszakmában. Hosszú idő óta először tiltott be hatóság egy éppen futó reklámot. Bírságot eddig is szívesen szabtak ki utólag a versenyszabályok megsértése miatt, de nem is emlékszem, mikor volt arra példa, hogy egy épp futó…..
Subba Eközben Bolognában 2012.03.19 16:07:00
A képen látható MILF egy gimis tanár Bolognában. Az amerikai hölgy elég jól tartja magát, és ezt nem is rejtegeti: Facebook oldalára lelkesen pakolja fel a képeket önmagáról. Igaz, semmi durvát, de úgy látszik az olasz anyukáknak ez is sok, mivel csoportosan rohamozzak meg most az…..
A HÉV korábban nem igazán volt az én világom, bár a nosztalgia járműveiket (és vendégeiket), illetve azok szállítását természetesen csíptem, a szentendrei telepen sorsuk jobbra fordulására váró járműveket pedig annak idején olyan alaposan körbefotóztam, hogy szerintem…..
Roni nevû olvasónk a Torkos Csütörtök, olcsón-evõ program keretein belül volt elégedetlen a Platán Étterem szolgáltatásával, ezért most az étteremvezetõ meghívja ebédre. Kedves „RONI”! Felvetéseinek egy része valóban szót érdemelnek, ezért a magam és…..
 Trebitsch emlékére        A miniszterelnök beszélt ma. Mondják, Abraham Lincolnt emlegette meg a Wayne Gretzkyt. Viszonyulnom kellene ahhoz, amit a miniszterelnök mondott.       Azt írja egy jobboldali hetilap főszerkesztője, hogy leverték a…..
vornia 2012.02.08 13:05:06
@szempontpuska:

basszus....sosem esett volna hogy Olvír = Trebi,...

HM, ha jól emlékszem a nagy motoros Olvír?Mindig motorral jött a Fregattba is..De durva :(
vornia 2012.02.09 21:00:27
@muzx:

Pedig ismertem a társaság egy részét:)
Rád is emlékszem még,de abban igazad van hogy
Olvír /NEM/ = Allveer, nem emlékeztem hogy írta a nevét pontosan,na ebből jött számomra a kavarodás..
vornia 2012.02.09 21:01:23
Az első és legfontosabb dolog amit tudnotok kell, hogy egészen tavaly nyárig nem én fizettem a lakás rezsijét, hanem anyuék. Igen, elkényeztetett úrikisasszony voltam, nem csak a saját hibámból de akkor is. Azóta viszont nekünk kell minden számlát fizetni, köztük a villanyt is.…..
Nemzeti Agyhalál NEM MENŐ. 2012.01.12 17:23:00
Csak hogy el ne felejtsem, összeírom magamnak azokat a dolgokat, amik miatt már rég el kellett volna zavarni a bánatba a jelenlegi kormányt, és amiért garantált, hogy soha többet nem szavazok rájuk. (Nem mintha az előző garnitúrát jobban szerettük volna.) A kétharmados…..