Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fodorb

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerűen csodálatosan megunhatatlan, körbeírhatatlan csoda övezi a metrópótlást a déli szakaszon, ezért kénytelen vagyok újra és újra bemutatni nektek, hogy hogy élünk mi! Mi kis falunk Budapest kiadás, azaz látogassuk meg a politikusok által soha nem hallott és látott Dél-Pest csodálatos vidékét,…..
Mozgalmi egyenruha, iskolaköpeny és kezdés 6 évesen. Vajon jobbak voltak az előző rendszer kötelező dolgai?..
fodorb 2019.09.04 14:05:38
@Simon Ágnes:
Valószínű, hogy az ország területén eltérő volt a továbbtanulás lehetősége.

Amúgy nálunk is elég volt a sima fehér ing, én már uttörő éppen nem lettem.
Meglepő módon a bulváron túl a mértékadónak nevezhető sajtóig is elért Angliában az a twitter-bejegyzés, amely szerint a Wizz Air ülészsebekben fellelhető biztonsági tájékoztató kártyája szexista. A tweetet készítő hölgy azon akadt ki, hogy a bemutató kártyán megrajzolt utas túlságosan szexi, hiszen…..
fodorb 2019.07.10 12:46:24
@Libi Dóra: Arra nem gondolsz, hogy azért nincs a wiznél himnemű utaskisérő, mert egyszerűen nem akarnak a férfiak ebben a munkakőrben dolgózni ?
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
fodorb 2019.07.10 08:27:41
fodorb 2019.07.10 12:20:42
@roli101: De Malévval voltál, ez nagy különbség !
A Charterrel mentél, aminek lényege, hogy az utazási irodával vagy szerződve, akiket azért el lehet legtöbbször érni a kinti partnereiken keresztül, ha valami gebasz van.
Nyár parancsnok alaposan bedurrantott a kályhába. Tombol a kánikula, mindeneddigi  és sohakorábban típusú melegrekordok dőlnek sorra,  az emberek túlélő üzemmódra váltottak, és hirtelen felértékelődik még a légkondis munkahely is, nemhogy a légkondis pláza, a légkondis mozi vagy egy légkondis…..
Az elmúlt 12 évben 23 alkalommal tettem meg nagy busszal a Budapestet egy francia sítereppel összekötő 16-22 órás útvonalat, és ez alatt az idő alatt kitanultam néhány olyan praktikát, amik nem csak elviselhetővé teszik a hosszú utat, de hiszitek vagy nem, évről évre rendesen várom azt. És nem csak…..
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
fodorb 2012.01.09 09:31:59
Az analóg csatorn akiosztás az ÁSZF 6C mellékletében van

www.telekom.hu/szolgaltatasok/aszf/tv

Az ÁSZF szerint 8 napon belül fel lehet mondani, ha a változásokkal nem értesz egyet !

A CNN-t én kevésbé szoktam nézni, lévén nem túl jó az angolom, viszont a Cartoon-t a Tom and Jerry miatt sajnálom.
A P+ egyszerűen nem érdekel, nem állítottam be !
ATV szintén nem érdekel, nem állítottam be
Gondolkodom rajta, hogy lemondom a kábel tv ét csak az a baj, hogy alternativa sem igen van
STB - nem kell, mert akkor nem tudok felvenni.
+ ahány tv annyi kéne, és ez így nem frankó
Mindig TV, ha meg lehetne oldani, hogy a gépen tudjam nézni, TV készülék nélkül, akkor megfelelne.
Jelenleg is így van, de az ingyenes csatornákat nézem !

Hogy minek 5 Sport Adó ?
Az Euro Sportnak még azt mondom van értelme, mert adnak síelést, Dakar-t, és ha van olimpia, akkor azt !
Eurosport 2 , a legtöbb músor az 1 esen van élőben !

Sport 1, 2 abszolut nem nézem !
Sport Klub hiányzik, mert ha lemaradtam az F1 ről, itt tudtam pótolni !

Inkább dokumentum csatornákat vagy film csatornákat tettek volna be !

Lehet, hogy csak képzelődés, de mindig ahogy nézem a műsort a port.hu n , mindig azokon van jó film, ami nincs nekünk (T-Home analóg kábel, családi)
Aztán amikor megérkezett az adótt csatorna már nem volt annyira érdekes !
Elvették a Film +2 -öt, is, ezen is voltak néha jobb filmek, HBO ért nem vagyok hajlandó fizetni, ezt pótolja a torrent !

Részemről a Romanticat is elvehetnék !

Most így alaposan belegondolva a T-home kinálatából egyedül a doku adókat (Spektrum, Travell, Discovery, NAt Geo) nézem, és nagy rikán a Viasat 3 at.

Próbáltam alternativát keresni, de mindenhol a set top boxos megoldások voltak, ami nem érdekel, mert ha már van a tv bel digi tuner, ill van tuner kártyám, 2 db is, akkor nem fogok még egy áramszabáló dobozt kerülgetni, és törölni róla a port !
A Jersey Shore 2009-es permierje óta hajtogatjuk, hogy a magyar közönség megérett egy olyan reality-re, amiben igazi gyökér fiatalokat zárnak be egy villába valami vízparton, adnak nekik piát, kaját, elviszik őket bulizni, és a történéseket rögzítik. A Jersey Shore című műsor…..
Nagyon ritka, ha valami olyan történik, ami majdnem mindenkinek jó: az ügyfélnek, a biztosítónak, a javítónak és az alkatrész-kereskedőnek. Persze, ott a majdnem. Vélemények az azonos című írásunkról...
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
Szombat reggeli update: érdemes elolvasni az Indóház beszámolóját arról, hogy ugyanezt a helyzetet hogy kezelik az osztrákok. Hááááát, kár volt Francit Szarajevóba küldeni, az biztos! A fél Európa légiforgalmát megbénító izlandi vulkánkitörés lehetőséget teremt az…..
Sándor megpanaszolta, hogy szeretett bankja, az OTP külön értesítés vagy beleegyezés kérése nélkül átutalta 2490 forintját a minden online idők legnagyobb botrányát okozó PPO-nak. (Itt elolvashatják a Homár összes PPO-s posztját.) Sándor a káromkodásig feldühítette magát a…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
A Westend City Center belső hőmérsékletét 26 Celsius fokról 20 fokra csökkentik az orosz gázcsapok elzárásának következtében – „robbant” a hír tegnap. VÉGRE! Hihetetlen, hogy az oroszoknak el kell zárniuk a gázcsapokat ahhoz, hogy végre lejjebb vegyék a…..
fodorb 2009.01.10 15:53:31
@ watcher 2009.01.08. 15:05:45
@fodorb: na de a tartós 16 fok alatti munkavégzés, pláne, ha pénztárban ülsz (pl.) nagyon káros az egészségedre. Nem véletlenül hoztak erre törvényt nálunk is...

www.erg.bme.hu/emania/2001/vasaspinter/Rendeletek/26-1996_elemei/26-1996.htm

Mindez lehet, de ha fél óránként van fél óra pihenőideje, akkor nem olyan vészes.
Mert kb így volt, annakidején.

Mindenesetre az nem megoldás, ha bemész egy nagyobb áruházba, akkor szarrá izzadj.
Sokkal több vásárló van, mint ahányan ott dolgoznak.

@Juanhu

Akkor menj el az orvoshoz, ez nem normális.
A gép elött nekem sincs melegem 21 fokra rakott termosztát mellett
De ha úgy érzem hogy fázok, felállok, lemegyek a földszintre (gyalog, 1 szint ) meg vissza, és már minden rendben van .
Az ulőmunkát végzünk, ellustulunk.

@webster
Így van, egészségesebben éltek mint mi, természetesebb ételeket ettek nem volt annyi szar 5 perc alatt kész tíousú élelem, mint ma.
Akkoriban általános volt, hogy sokan maguk termelték a zöldség féléket, stb... Kenyeret otthon sütöttek, igaz ez ma már talán ujra így van, vagy ezirányban megy a dolog.

 Lehet, hogy néhányan meg fognak kövezni, de már-már örülök a mostani gázhiánynak. Talán ez a pofon kellett ahhoz, hogy a nagyközönség számára is egyértelművé váljon, milyen kiszolgáltatott helyzetbe manőverezte magát Magyarország az elmúlt évtizedekben. A portfolio.hu…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Több olvasónk jelezte, hogy az AXN vasárnapra beharangozott Lost premierje nem 21:05-től, hanem egy órával azt megelőzően kezdődött, mi próbáltunk is szólni egy posztban, de ezek szerint nem mindenkihez jutottunk el. A problémát az okozza, hogy a DigiTV román idő és műsor szerint…..
Őszintén együttérzek mindenkivel, akinek bármi köze is volt a tűzijátékhoz, a bombamestertől vagy kitől elkezdve az összes mindenkiig, aki már két hete építette a kilövőállásokat, a szervezőkkel és persze a nézőkkel, ekkora szopást elképzelni is nehéz, hogy tudniillik a…..