Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmekről röviden

126 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapsztori: Egy bérgyilkos felfogadja tanítványnak egyik korábbi áldozata fiát.Húzónév: Jason Statham, Ben FosterMűfaj: akció, thrillerTrailer ittAmire számítottam: Langyos vagy esetleg gyenge filmre, ezerarcú Stathammel egyébként sem vagyok túl gyakran megelégedve.A szigorúan…..
Filmekről röviden Burke and Hare 2011.02.25 10:52:30
Alapsztori: Két sírrabló a XIX. századi Skóciában tetemekkel látja el az orvosi egyetemet és rájönnek, hogyan lesz a legkönnyebb folyton friss hullát szerezni.Húzónév: Simon Pegg, Isla Fisher, Andy Serkis, Tom WilkinsonMűfaj: fekete komédiaTrailer ittAmire számítottam: Jó véres,…..
Alapsztori: Egy fiatal kiránduló férfi keze beszorul egy szikla alá egy hasadékban és valahogy túl kell élnie az előtte álló napokat.Húzónév: Danny Boyle rendező / James FrancoMűfaj: életrajzi, kalandTrailer ittAmire számítottam: A csattanót már ismertem (ki nem?), de Boyle-tól…..
Alapsztori: Veronában, Júlia legendás erkélye alatt minden nap leveleket hagynak a nők, egy csapat helyi asszony pedig válaszol rájuk. Csatlakozik hozzájuk egy amerikai lány, aki egy nap egy igen régi, alaposan elrejtett levélre bukkan. Húzónév: Amanda Seyfried, Gael García Bernal,…..
Alapsztori: Egy kiadó alkalmazottjának egy kiszámíthatatlan angol rocksztárt kell Los Angelesbe kísérnie, hogy ott koncertet adjon.Húzónév: Russell Brand, Rose Byrne, Colm Meaney, Jonah HillMűfaj: vígjátékTrailer ittAmire számítottam: Sok mocskos poénra, összességében erőltetett…..
Alapsztori: Egy írónőt megerőszakolnak, míg egy erdei nyaralóban tölti az idejét, ő pedig elhatározza, hogy bosszút áll a támadóin.Húzónév: -Műfaj: rape and revenge, horrorTrailer ittAmire számítottam: Különösebben okos filmre semmiképp, de arra igen, hogy majd félszemmel…..
filmekről röviden 2011.02.15 09:33:54
@Dr.Jones: Az attól függ. Ha sírvaröhögősen gagyi, akkor lehet, hogy még jobb esélyekkel is indulna. :)
Alapsztori: A szupergonosz Megaagy legyőzi a város szuperhősét, ám rájön, hogy méltó ellenfél nélkül unalmas az élet.Húzónév: -Műfaj: animációs, vígjátékTrailer ittAmire számítottam: Gyanús volt, hogy ez a Gru gyengébb kiadása lesz.A szigorúan szubjektív vélemény: És…..
Alapsztori: Egy egykori elítélt szeretné megbosszulni testvére halálát, miután évekkel ezelőtt felültették őket. Útja során egy zsaru és egy bérgyilkos is követi.Húzónév: Dwayne Johnson, Tom Berenger, Billy Bob Thornton, Carla Gugino, Maggie GraceMűfaj: akcióTrailer ittAmire…..
Alapsztori: Holly és Messer ugyan nem egy pár, de úgy alakul az élet, hogy közösen kell nevelniük egy nagyon kicsi gyereket, miután a szülők meghaltak egy balesetben.Húzónév: Katherine Heigl, Josh DuhamelMűfaj: vígjáték, drámaTrailer ittAmire számítottam: Katherine Heigl filmjei…..
Alapsztori: Elszabadul egy vezető nélküli tehervonat és lakott területek felé tart, ráadásul veszélyes anyagot szállít, úgyhogy ideje megállítani.Húzónév: Denzel Washington, Chris PineMűfaj: akció, thrillerTrailer ittAmire számítottam: Nem annyira csigázott fel a történet,…..
Alapsztori: Egy apajelölt összefut a reptéren egy nem teljesen komplett színészjelölttel és lemarad miatta a gépéről, így aztán együtt vágnak neki átszelni az országot kocsival, mindenféle kalandba keveredve.Húzónév: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Michelle Monaghan, Jamie…..
filmekről röviden 2011.02.06 10:48:44
@Dr.Jones: Egyébként amikor informálódtam a filmről, sok helyen olvastam, hogy ezt a Planes, Trains and Automobiles kevésbé vicces kiadásának tartják sokan és hogy a fentebb említett cucc sokkal jobb. Én viszont azt pont nem láttam, lehet, hogy meg kellene nézni.
Filmekről röviden Conviction 2011.02.06 10:35:28
Alapsztori: Egy egyedülálló anya szeretné kihozni a börtönből szerinte ártatlanul elítélt bátyját, így elkezd jogot tanulni.Húzónév: Hilary Swank, Sam Rockwell, Minnie Driver, Melissa Leo, Peter Gallagher, Juliette LewisMűfaj: drámaTrailer ittAmire számítottam: Azt súgta a…..
Alapsztori: Egy, a függetlenségéhez görcsösen ragaszkodó nő és egy szoknyapecér gyógyszerügynök találkozása. A kettejük kapcsolatából olyasmi bontakozik ki, amire egyikük sincs felkészülve.Húzónév: Jake Gyllenhaal, Anne HathawayMűfaj: vígjáték, drámaTrailer ittAmire…..
filmekről röviden 2011.02.04 10:15:44
@_DelMare_: Jaja, egyetértek, ezért is írtam, hogy jó bebarátnőzésre. Mindkét nemnek elfogadható, kicsit értelmesebb romantikus film. (Kábé mint a Mielőtt felkel a nap, csak az szerintem jobb.) :)
Alapsztori: Egy család egy nap felforgatva találja lakását, így mindenhova biztonsági kamerákat szereltetnek. Lassan rájönnek, hogy nem mezei betörőkkel akadt dolguk.Húzónév: -Műfaj: misztikus, horrorTrailer ittAmire számítottam: Mivel ezt már jóval több pénzből forgatták,…..
filmekről röviden 2011.01.31 10:01:49
@Dr.Jones: Igen, akinek az első sem jött be, annak ez sem fog, ez így van. :)
Sőt, valószínűleg a harmadik rész sem, amibe illene viszont majd valami újítás szerintem.
Filmekről röviden My Soul to Take 2011.01.31 09:46:00
Alapsztori: Azon a napon, amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa meghalt, hét gyerek született. Most, hogy felnőttek, valaki a nyomukban jár és végezni akar velük egyenként.Húzónév: -Műfaj: horrorTrailer ittAmire számítottam: Egy szokásos tinis slasherre, annak minden bajával és…..
Filmekről röviden Let Me In 2011.01.26 10:01:00
Alapsztori: Egy kisfiút folyton zaklatnak az iskolában a többiek, egy nap azonban új szomszédja akad egy vámpírlány személyében, akivel egyre jobban összebarátkoznak.Húzónév: Kodi Smit-McPhee, Chloe Moretz, Richard Jenkins, Elias KoteasMűfaj: dráma, horrorTrailer ittAmire…..
Filmdroid A 83. Oscar jelöltjei 2011.01.25 14:32:00
Fél háromkor kihírdették a 83. Oscar jelöltjeit (amit Ti is követhettetek itt a blogon). Azt hiszem nincs a nomináltak között olyan film vagy olyan személy, akinek a jelölésével nem értenék egyet, egyrészt azért mert vagy nem láttam az adott produkciót vagy azért mert jó film,…..
filmekről röviden 2011.01.25 18:06:11
@asz0089: Egyetértek a Viharszigettel kapcsolatban, fura, hogy egy kategóriába sem tudott bekerülni. Az is igaz viszont, hogy a jelölt filmek jó nagy részét még nem láttam, úgyhogy addig kuss a nevem. :)
Már egy ideje gondolkodunk Jones-al, hogy milyen témájú hétvégét hozzunk tető alá, de nem jutottunk dűlőre. Ezért úgy gondoltuk, hogy megkérdezünk, szavaztatunk titeket, hogy döntsetek helyettünk. 5 lehetőség mellett állapodtunk meg, viszont ha valakinek lenne egy frappáns…..
Alapsztori: Két fiatal farkas elkerül egy messzi vidékre, ahonnan közös erővel kell hazajutniuk. A falka hierarchiájának két végén állnak, mégis összemelegednek.Húzónév: - Műfaj: animációsTrailer ittAmire számítottam: Legrosszabb esetben is átlagos mesére, átlagos…..
Alapsztori: Frank felesége halála után Olaszországban utazgat, azonban egy nap összefut egy titokzatos nővel és furcsa ügyekbe bonyolódik.Húzónév: Johnny Depp, Angelina Jolie, Paul BettanyMűfaj: dráma, thriller, vígjátékTrailer ittAmire számítottam: Pörgős, könnyed kis darabra,…..
Ha jól látom rom-komokról még nem sokat írtunk, valszeg ez marad így, pláne ha Jonest kérdezitek a témában. Azért elvétve majd beütemezek néhányat a magam részéről. Példának okáért, itt van ez a darab, amiről előzetesen ordított, hogy buta lesz és nicsak, egyáltalán nem…..
Alapsztori: Az első részben csak említés szintjén szereplő versenyző, a maszkot viselő Frankenstein története.Húzónév: Luke Goss, Sean Bean, Ving Rhames, Danny TrejoMűfaj: akcióTrailer ittAmire számítottam: Hogy olyasmi lesz, mint az első, valamennyivel gyengébb…..
A thaiföldi Apichatpong Weerasethakul Boonmee bácsi, aki képes visszaemlékezni korábbi életeire című filmje nyerte el az Arany Pálmát az idei, 63. cannes-i filmfesztiválon. A zsűri, ezzel a sokakat meghökkentő döntésével vagy a spiritualizmus és a képek atmoszférateremtő ereje…..
Alapsztori: Egy fiatal nő bátyja házasodni készül, ám kiderül, hogy az ara volt az, aki a gimiben pokollá tette a húg életét. A megbántott lány a tettek mezejére lép.Húzónév: Kristen Bell, Jamie Lee Curtis, Sigourney Weaver, Odette Yustman, Betty WhiteMűfaj: vígjátékTrailer…..
Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 (2010) - Friss élmény, ma, szilveszteri társasággal afterre terveztük, csúszott egy napot, cserébe IMAX. Ja, és thumbs up az Aréna mozinak, amikor visszaváltották nekünk az egyik srác jegyét (a kezdés után 5 perccel ráadásul), aki azt…..
filmekről röviden 2011.01.18 18:34:44
@Mainframe: Igen, úgy néz ki, ez ilyen Tesco gazdaságos Metacritic. :)
Örülök egyébként, hogy másnak is tetszik.