Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brunn

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
brunn 2021.01.05 09:34:42
@kalamar: valóban, nem az. Ő a "munkás származású" szülők paraszt gyermeke.
       David Manzheley, a brüsszeli meleg szexpartik szervezője elmondta, hogy kilenc fideszes politikus járt a bulijain. Grrr kolléga javaslatára megnéztem Manzheley-t az academia.edu-n.      Dawid Manzheley néven Tel-Avivban (hello Bencsik, hello Bayer) Ph.D hallgató (lehet, hogy csak volt?). …..
     Demeter Szilárd szerint a szolidaritás olyan, mint a Zyklon-B, a multikulturális társadalom pedig maga Auschwitz, nyilván Priti Patelre és Rishi Sunakra gondol, esetleg a francia kormány muszlim gyökerű tagjaira, vagy arra a két török származású tudósra akik a Pfizer vakcinát fejlesztették…..
brunn 2020.11.30 11:20:01
@Bayaz: A szigorúbb bevándorláspolitika "eredménye" ugyan lehet kevesebb vízbefúlás... a haláluk (az élhetetlen életük) valójában a partközeli vizekről a származási helyükre tevődne át (vissza). Amiről még csak tudnunk sem kell.
       A fideszes narratíva szerint egyetemi autonómia nem létezik, mert a Carl Schmitt kifestő szerint csak ellenségek és barátok vannak (ezt azért Carl Schmitt sem gondolta így, de Orbánék nem olvasták Hitler koronajogászát, ők csak olyan szolgákkal veszik magukat körül, akik már valóban láttak -…..
brunn 2020.10.25 10:38:43
@Bolygó Hollandi: De azzal is egyetértene, hogy: "ha a fejlődés gátja a gát, a gátat el kell bontani"...☺
      "  I used to think that young Americans began whatever education they wereto get at the age of eighteen, that their early lives were spiritually emptyand that they arrived at the university clean slates unaware of their deeperselves and the world beyond their superficial experience "     …..
brunn 2020.08.04 21:37:35
@kemény keleti kommentelő: Nézheted, de a "jobboldalra" semmiképp sem sorolható. Viszont "emberi". Ez pedig sokakról nem mondható el.
   "Azok a világ élvonalába tartozó tudósok, akikért mindenhol két kézzel kapkodnak, nem bírják ezt a bizonytalanságot, és elmennek, a gyengék pedig itt maradnak. Azok, akik nemcsak híján vannak a külföldi állásajánlatoknak, de a teljesítményük tényleges nemzetközi mércével mérve elégtelen,…..
     Mr.R  azaz Mr. Reproductive Rate igen fontos személy, érdemes rá figyelni, mert ha valamiért szignifikánsan az 1 fölé magasodik, akkor córesz lesz. Nem kicsit unortodox módon, definiáljuk most úgy Mr.R-et, mint az egy napra eső fajlagos fertőződési növekményt. Tehát, ha az adott napon X ember…..
     Bayer Zsolt az egész életét a zsidók, cigányok és biciklisták elleni uszításnak szentelte, most a székesfőváros összes piszkos kis Fidelitas-os karrieristájával együtt tüntet amiatt* mert egy evolúciótagadó  sajátos tudományfilozófiát követő, homofób tradicionálisan gondolkodó, fundamentalista…..
    Maróth Miklós egy teljesen vállalhatatlan, ostoba és rasszista interjút adott a szélsőjobboldali Pestisrácoknak. Nem tehetünk úgy, mintha elfogadhatónak tartanánk ezeket a sorokat.  Több tucatnyi muszlim tanítványom volt és van, a szakterületemen is vannak muszlim hátterű kollégák, nem vagyok…..
      Oroján Sándor a FIDESZ egri szervezetének ügyvezető alelnöke elmagyarázta, hogy aki támadja a kormánypártot az a NER ellensége és úgy is fognak vele bánni.    A Vincenten több mint hét éve, 2012 januárjában  jelent meg az első poszt Orojánról.  Kettes írta, a poszt címe, nem hiszik el: …..
         " Hiszen a keresztény szabadság egész története a rabsággal való szembefordulásból táplálkozik a „bűntől való szabadságtól” kezdve a reveláció végső kiteljesedéséig. Történetünk ma ugyanez, amikor jogért, jussért, igazságért azokkal szemben kell kiállni, „akik a szabadságot a gonoszság…..
   Szerintem meg ******** és bandáját a Dunába kéne lőni, gondolkodás nélkül. (simontoth80@freemail.hu) (itt a valódi nevem szerepel) hosszú zsidózásokat is mellékelt a fazon. Jó lenne ennek az izének a szemébe nézni. Úgy értem fél méterről, IRL. Igen, pontosan tudom, hogy jogászok percek alatt…..
A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetésben részesült a politikatudomány területén folytatott kiváló kutatói és elhivatott oktatói munkája, valamint a magyar politikai kultúra fejlesztésében betöltött szerepe elismeréseként dr. Csizmadia Ervin politológus, a Magyar Tudományos…..
brunn 2019.08.28 21:27:03
      Az ember, akinek a nevét nem fogom leírni,  interjúk egész sorában bizonyít valamit, amit pláne nem fogok leírni.      Most éppen arról volt szó, hogy továbbra is Orbán tanácsadója marad. (tudománypolitikai kérdésekben ad tanácsokat, mint miniszterelnöki megbízott).     Ez az ember most…..
         Szép lesz, amikor majd megint jön a párttitkár. A munkahelyekről ki vannak tiltva a pártok. De legalább a főnök járjon körbe, hogy az illető kutató mire jutott a terveihez képest, megírta-e az elvárható számú cikket. Aki nem teljesít, repül? Szükség van fegyelemre. (interjú a 24.hu-n…..
         Bevezetés. Tárgyalás. Befejezés.        Az Orbán-mentes rész. A csoport fogalmát nem tudom elmagyarázni egy Vincent-posztban.  Van azonban egy csoport, amelyet mindenki ismer és ez az egész számok csoportja. Az egész számokra gondolhatunk úgy, mint egy gráfra. A három a kettővel és a…..
brunn 2019.07.17 21:49:26
@wulfer: Azért Palkovics tagsága/munkássága az Akadémiát is minősíti. (És nem a magasan képzett mérnökét...)
brunn 2019.07.17 21:52:08
@Flageolet: na, ezért kell rohanni a kajszifához...hogy pálesz legyen desztillálva.
          Egyszerűen nem megy...
brunn 2019.07.02 20:29:01
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 1. A redszert kiépítettèk, lehet hatalmat megtartani. 2. A "karrierfideszeseknél", a rendszert kiszolgáló szervilis barmoknál jellemhiba. Az "egyszerű" fideszesnél viszont egy hitrendszerről, egyfajta módosult tudatállapotról van szó! ( nem mintha ez mentené őket).
brunn 2019.07.02 20:30:31
@Dárnok: Az örök remény országa - és az is marad.
      Orbán beszéde az Akadémián 2016-ban.     "Mi magyar emberek büszkék vagyunk önökre, tudósainkra és a Magyar Tudományos Akadémiára."         Egyszer büszke Orbán az Akadémiára, egyszer elpusztítja, ez így természetes, az ország fel sem néz a tüdőspacalból a tévé előtt. A fideszes papa…..
         Az Átlátszó olyan dokumentumokat talált, amelyeket nem lehet megmagyarázni. Orbánékon keresztül fizettek le az azeriek egy belga politikust.        Kurvaélet, ha ezt megússzák, akkor, bocs Big JC, de a papád nem létezik...
        "Europe always did well when Germany and Hungary closely cooperated. " (Orbán a Bildnek)       Két konkrét esetről tudunk, az egyik együttműködés 1914-ben kezdődött és 1918-ban ért véget, a másik 1941-ben kezdődött és 1945-ben fejeződött be. Ezek igen szoros együttműködések voltak,…..
        "Ezzel szemben én úgy látom, a Soros Egyetem több szakán komoly indoktrináció folyik. A matematikai rész kiváló, a filozófia tanszék is, meg gondolom, több más is. De vannak kimondottan olyan részek, melyeknek célja Soros nyitott határok mozgalmának támogatása, és a fehér ember…..
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
brunn 2019.04.26 21:27:01
@seol: Rokonom azért szavaz a fideszre, mert a kiszámítható szarra inkább voksol, mint a változásra (a kiszámíthatatlanra)... Amúgy, még csak komcsizni sem szokott.
        Nem láttam képet a találkozójukról a magyar sajtóban. Google-lal sem sikerült, erre, mit ad Isten, BHL twitter oldalán találtam egyet.    Valahogy ez mindenkinek kínos. Orbán két órán keresztül beszélgetett egy francia liberális filozóf-celebbel.  Amiből azért az teljesen világosan…..