Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bsarmez

2 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KARAMBOL Az LMP egy trójai faló? 2018.03.06 10:41:06
Létezik egy párt, amelynek női miniszterelnök-jelöltje van. Létezik egy párt, amely minden korrupciógyanús ügynek a végére jár. Létezik egy párt, amely azt hirdeti magáról, korszakváltást akar, és soha többé nem paktálna le a régi, politikailag és erkölcsileg totálisan lenullázódott elittel.…..
Esettanulmánynak is beillő részletes beszámoló egy Viagogo vásárlásról. Senki ne csinálja Csilla után, hacsak nincs más lehetősége, mert azért nyilván van az a koncert, ami az embernek egész komoly felárat is megér. A folyamatot szemléltető screenshotokat mi csináltuk, nem Csilla, ezért nem egyeznek…..
Sokan elfelejtik, de bizony a mosogatógépet sem árt néha kitakarítani. Ehhez is vásárolhatnánk a boltban különféle drága tisztítószereket, de minek? Amikor van egy sokkal olcsóbb módja, hogy kitakarítsuk a mosogatógépünket. Ideje újra elővenni a két leghűségesebb…..
via GIPHY Klasszik szégyenletes apróbetűs megoldást alkalmaz a Protect. A szép színes, figyelemfelkeltő előoldalon fűt-fát ígér, a hátoldalon aztán kicsit pontosítja a dolgokat. Sok egyezés nincs köztük. Nem baj, ha sokan tudnak róla. Kedves Homár! Kellemetlen meglepetés…..
Bsarmez 2016.07.29 07:39:31
@sáros_tehén: a geránium illóolaj valóban jó lehet szúnyog ellen, mert tartalmaz citronellolt (legtöbb szúnyogriasztóba ezt teszik), viszont én óvatosan bánnék vele mert tartalmaz geraniolt is ami viszont bőrirritáló hatású lehet.
Napi Szégyen A Contergan-botrány 2014.06.15 12:00:00
A Contergan nevű gyógyszert 1957-ben dobta piacra a német Grünenthal cég. A recept nélkül kapható készítmény nyugtató hatással bírt, valamint enyhítette a fejfájást és a hányingert is. Mindemiatt a gyártó a kismamáknak kifejezetten ajánlotta is a Contergant. A gyógyszer hamar…..
múlt nyáron megcsináltuk, most tegyük tönkre ;)..
Bsarmez 2011.07.24 00:18:59
És a téma újra: osztályterem kifestése. Úgytűnik Peti aktivizálta magát, és lesz is vmi a teremfestésből. Péter bácsi aztmondta, hogy alakzatot is lehet festeni, csak előbb meg kell neki mutatni, és vki olyan fesse, akinek van gyakorlata. Az órán vki a kezeket vetette fel.…..
A következő volna a kérdésem( Dorci felvetése alapján) Fessük át vagy maradjon?Szóval kérlek titeket hogy vitassuk meg h ki mit szeretneSzerintem jó ahogy van bár 1 kis újrafestés nem ártana és h másra festjük mindenképp valami világos és meleg szín kell(és ezalatt nem a…..
Gondoltam létre kéne hozni 1 fórumot ahol lehet csak úgy dumálni mindenről(de tényleg) a bloggal párhuzamosan menne. http://www.freeforum.hu/tizenegybeitt is volna majd meglátjuk mennyire lesz népszerű remélem be fog indulni.ha regisztáltok után mehet is a…..
 Igazából ezt a bejegyzést simán írhatnám kommentnek, de le akartam stopizni a sárga betűszínt, szal inkább írok így;DMi lenne, ha azt csinálnánk, h elmennénk a gödöllői strandra mer az olcsó és el tudunk lenni ott is, és aztán akinek van pénze/kedve/mindkettő az menne…..
Bsarmez 2010.07.16 14:31:11
Na szóval már szoba került strand meg aquapark de mi lenne ha gokartoznánk?1400 egy beugro, de 8900 napijegyel bármennyit gokartozhatsz egész napmondjuk egy kicsit drága, de tök jó versenyeket csinálhatnánk igy osztálybaVagy le lehetne foglalni a pályát azt én még megkérdezem…..