Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruprecht:

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
Ruprecht: 2014.05.18 21:58:15
@Alfőmérnök: Mindenesetre akár azonos Loxon Horváth Róberttel, akár nem, Horváth Róbertnek elég érdekes a nácizmushoz való viszonya.
Ebben a videóban pl. azt állítja, hogy ő hithű katolikus.
www.youtube.com/watch?v=GBX7SeUT9ZM

Én úgy tudom, hogy a katolikus egyház náciellenes (azaz antináci). Ez nem azt jelenti, hogy egy hithű katolikus náciellenes kell, hogy legyen?
Nem értek hozzá, csak kérdezem.
Ruprecht: 2014.05.19 08:01:45
@Hepci: Nem fog válaszolni.
Ruprecht: 2014.05.19 08:22:37
@jm padilla: Igaza van, nem lehet Loxon Horváth Róbert.
Az ugyanis elképzelhetetlen, hogy valaki álnéven a saját könyvét ajánlja a blogján.
konzervativok.blogspot.hu/2008/09/knyvajnl-horvth-rbert-indiai.html
Menetrend néven indított blogot Mink András történész a vidéki zsidóság 1944-es deportálásának kegyetlen mindennapjairól. A blogon minden nap egy települést emel majd ki a szerző, ahonnan hetven éve szerelvényeket indítottak a Német Birodalom felé. A korábban városi,…..
Ruprecht: 2014.05.19 07:26:35
@biboldó: Ez egy éles megfigyelés.
Egy random YouTube-képernyőmentés lassan jobban összefoglalja a magyar belpolitikát, mint bármelyik kifinomult, egyrészt-másrészt poliitkai elemzés. A mickey-knoxxx tumblr találata...
És egy pár üveg sörtőlMajd mindenki elfelejti,Hogy az lett, amit ígyPont nem akart itt senki.Az ördög tudja csak,Hogy mi volt a célja,De a húsunk kerültBele a moslékba.S a disznók mind felzabálták,S a holdnál nézik a maguk árnyátAz ól falán és járnak körbe- körbe,Hátha úgy…..
Ruprecht: 2014.05.18 17:19:59
„Kommunikációnk és tartózkodási helyünk idő szerint osztályozott adatai már most is hozzáférhetőek mobilszolgáltatónk számára, pénzköltési és utazási szokásaink nem maradnak titokban bankunk előtt, társas kapcsolataink és személyes érdeklődésünk dokumentumai megtalálhatóak e-mail szolgáltatónknál, viselkedésünket és társaságunkat pedig biztonsági kamerák veszik rendszeresen.
És – bár ilyen adatok mindenütt előfordulnak, továbbra is fenntartjuk magunknak a magánszféra illúzióját és elvárását. Egyfajta jótékony homály mögé rejtőzünk, abban a hitben, hogy a rólunk begyűjtött információmorzsák annyira szét vannak szórva a különböző privát adatbázisokban, hogy összekapcsolásuk szinte leküzdhetetlen nehézségbe ütközne.
Az igazság azonban az, hogy 2001. szeptember 11-e óta a titkosszolgálatok világszerte dollármilliárdokat költenek arra, hogy az emberiségről begyűjtött elektronikus adatok tömkelegét sikerüljön összefércelni. Az, hogy Haszan Elahit többéves háborítatlan utazgatás után „gyanús mozgásai” miatt letartóztatták, ékesen bizonyítja, hogy a Belbiztonsági Szolgálat megpróbálja összekapcsolni a privát és a kormányzati adatbázisokat. Ha ezek a rendszerek az elképzelt LifeLinear és az óriásgép előrejelző képességét még nem is érték el, nyilvánvalóan ennek a végső célnak az elérésére tervezték őket. És valamikor el is érik, hacsak kifejezetten nem születik olyan döntés, amely ezt megtiltaná. Ma már nem az a kérdés, hogy el tudnánk-e készíteni egy tökéletesen előrejelző LifeLineart, hanem hogy kinek van hozzá kellő bátorsága. A kormánynak, vagy a magánszektornak?”
Delphoi jósda XIV. 2012.04.13 16:04:00
 ..
Ruprecht: 2012.04.16 01:10:07
@pamocsnyik: Sokrétű mű, elismerem a zsenialitását, de valahogy nem jön be.
Ruprecht: 2012.04.16 08:11:04
@Sören Vlagyimirovics Delgado főhadnagy: Ruprecht vagyok Valerij Brujszov Tüzes Angyal c. regényéből. Szerintem jobb, mint a Mester és Marharépa.
Ruprecht: 2012.04.16 09:02:01
@A. Yersin: Lacani szubjektum vagyok, a tükörstádium előtt állok.
  „Minnél inkább a víz alá akarnak nyomnyi minket A tömeget, akik önként egy nemes cél érdekében szövetkeztünk! Kitartunk a végsőkig a tűzijáták ez évi lemondása mellett!...” (Facebook-komment)   Kemény leszek és népszerűtlen: a tűzijáték…..