Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phpdev

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből: "A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint…..
 Toporzékoló kétéves a közértben sikítva követeli a csokikát?Rosszalló tekintetek, fejcsóváló nénikék. Anyuka jó esetben pironkodva a "szégyenen", próbál beszélni a gyerek fejével, rosszabb esetben odaadja a csokit, legrosszabb esetben üvöltözve legazemberezi,…..
phpdev 2011.05.28 21:09:32
Népiskola 32 kötelező óra 2011.04.29 16:31:00
 Most kiderül, hogy a pedagógusokkal valóban mindent meg lehet-e csinálni. A béremelési ígéretekés a mesebeli életpályamodell mára brutális óraszámemeléssé változott. Ez tovább rontja a tanári munka minőségét és a pálya vonzerejét. Csak annak éri meg…..
phpdev 2011.05.24 20:34:01
@lilly67: Van itt pénz dögivel. Most vettek pár mol részvényt 500 milliárd forintért. Dögöljenek meg.
Sziasztok, Barátnőmet Baleset érte Németországban,ahol jelenleg él. Patellája ketté tört, műtét útján drótok segítségével hozták helyre . Ezt a levelet nem publikusnak szánta, de engedelmével elküldöm nektek, hogy végre egy jó hangulatú levél is legyen nálatok.Tanulsága…..
 Olvasónk a bankszektorban dolgozik és az ehhez kapcsolódó pénzügyi végzettség megszerzése közben döbbent rá, hogy nem csak a sokat szapult tanár és bölcsész képzés életszerűtlen, hanem a gazdasági képzés során megszerzett tudásnak sincsen sok köze a valóságban…..
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
Hoffmann: Kidolgozzák a pedagógus életpályamodellt 2010. augusztus 26. 11:40   //   MNO - PL A tervek szerint a következő tanévben kidolgozzák és elindulhat a pedagógus életpályamodell – mondta Hoffmann Rózsa…..
Érdekes kérdéssel keresett meg minket, egyik olvasónk. A felsőoktatásban uralkodó állapotok miatti tiltakozásként nem venné át a BA diplomáját. Kérdése arra vonatkozik, hogy mehet-e így tovább MA-ra, illetve van-e ennek bármilyen jogi következménye. Szia! A véleményedre…..