Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InfynityGamer

2 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A játék több verzióbol áll.Merlin Demo V1Egy pálya, A Platformod, a labdád és a pontok kialakítása.Merlin Demo V2 Gyorsabb Platform, könyebb írányításRagadásíi hiba kijavítva.Ragadási hiba kijavítvaLabdád elpattanásának a X tengely módosítvaMerlin Demo…..
InfynityGamer 2011.08.29 16:24:45
Ez egy eléggé összecsapott videó lett egy nagyon sújos hibával! Mindenkinek elmondom, hogy ez csak egy teszt videó, amit azért csináltam, hogy letesztelhessem hogy jól tudom e venni ezt a csodás játékot! ..
InfynityGamer 2011.07.29 18:21:24
SziasztokKezdeném a tagfelvétellel.A tagfelvételnél keresünk főként- live tartókat- Játék kritikusokat(videóban,írásban)- Film elemzőket- Html-hez értőketÉs ha TE olyan dologra jelentkeznél ami nincs ezekhez felsorolva attól függetlenül jelentkezhetsz csak legyen annak a…..
Előbb a meglepetésem: a nagy blog olvasottság hálájából szeretnélek téged is megjutalmazni valamivel. Kattints ide, ha egy nagyon jól testre szabható kezdőlapot akarsz és még közben egy kis zsebpénzre is szert akarsz tenni (új ablakban nyílik meg): pandastar.com Miért keresel…..
 .... név szerint én, mineln97.Bemutatkozásommal együtt fogadjatok egy (remélem) igaz hírt, amit a minecraftwiki.net-en olvastam.Új nehézségi szintek jöhetnek:Realistic Difficulty (Reális nehézség): Minden 3. Minecraft-napon kötelező inni (1 óra), és minden Minecraft-héten…..
InfynityGamer 2011.07.04 13:03:00
@mineln97: Amit írtál, hogy minden 3. minecraft napon (1 óra) az a való életben lévő idő? azt hittem hogy addig tart. Azért kérdeztem hogy a minecraftban 1 óra, de rájöttem hogy 1 óránként kell inni. Remélemlehet majd palackot craftolni, és majd lehetne energiaitalt csinálni =)
InfynityGamer 2011.05.04 17:36:08
@syforceHUn: Mindig leírják, All American Rejects - Real World
Sziasztok! Lehet sokan már kíváncsian vártátok, hogy hogyan is lehet nyerni és mit. :) Na hát akkor elmondom. Nem szeretném ha türelmetlenkednétek. De komolyan. Mert biztosan izgultok már és tülkön ülve várjátok, hogy hogyan és mit , szóval....XD Na jó nem húzom az idegeiteket.…..
InfynityGamer 2011.03.20 19:07:00
Sikerült feltöltenem!
Üdv!
13 vagyok és imádom a minecraftot. Remélem
sokan lájkolják a videót, mert nm sok esélyem van megszerezni. Remélem tettszik.
www.youtube.com/watch?v=C8IsJb0vDAg

ez már nem a levélbe: Szerintem nem lájk alapján kellene dönteni, mert aki "híres" (PROamehunter, Katamori...) sokan lájkolják é az idézőjeles noname emberkéknek pedig kevesen. így nem annyira versenyszerű. Remélem értitek.
Covery kalandjai Pályázatok! 2011.03.18 13:34:00
Itt tudod megtekinteni a már elkészült pályázatokat. Lehet nyugodtan eszmecserét is folytatni! :) Dark White Nos azt mondtad íni kell magunkról... 14 éves vagyok. Foglalkozásom játék kritikus, a darkwhite blog alapítója és Special gamers tag. Engem is elkapott ez a minecraft…..
InfynityGamer 2011.03.20 17:54:34
Íme az új egerem, egy X7-es XL750BH (a nagy mérethez kattints a képre). Az előző X7-esem (X-718F) vezetéke sajnos tönkrement, így váltanom kellett. Ma mentem érte, miután elkészítettem a több mint 1 óra 40 perces Spore videobemutatómat. Biciklivel mentem és hát ha hideg is…..
 Nem kertelek, kimondom: vége a GameCsászárnak. Nagyon jó volt ez a majdnem másfél év, de meguntuk, már alig születtek új videók, tesztek, bejegyzések... Köszönjük minden kedves látogatónknak aki járt ide, videókat nézett, kommentelt, olykor segített, kritizált, dícsért,…..
Üdv!A mai napon, hivatalosan is megszűnt nagy sajnálatunkra a Docler videómegosztó portál. Személy szerint nekem mindkét szemem sír, mert a Docler, a normálisabb oldalak közé volt sorolandó. De ennek vége. Ha engem kérdeztek, szerintem a rohadék YouTube szorította ki a ringből, de…..
Üdv!Szereted a PONG-ot? Akkor itt az idő, hogy megmutasd mit tudsz! Október 16-án megrendezésre kerül a PON-PONG-PARTY! Ha úgy érzed, másokat is le tudsz győzni, akkor gyere el te is szombaton a Power-ON blogra!Nincs semmi más teendőd, minthogy megynyitod a játékot (új ablakban…..
InfynityGamer 2010.10.13 17:47:39
szerk: 2010. 08. 24. 15:55: Este lesz kint az eredmény, TJ most hívott, hogy szarakszik a nete! (Most kötik be az utcájukban a DIGI-t, és labilis a net!) LENTEBB SZÜLINAPI NYEREMÉNYJÁTÉKUNK, A JJELENTKEZÉS 1 NAPPAL (24-ÉIG) MEGHOSSZABBÍTVA!Csak annyit mondok:…..
A Ratchet and Clank első része 2002 novemberében jelent meg az Insomniac Games jóvoltából. A játék főszereplője,Ratchet,egy szerelő és űrkalandor. A másik főhős Clank, egy kis zseni robot. A játék csak PS2-re jelent meg és nekem volt szerencsém kipróbálni.   A…..
Szerk by TJ: A magas jelentkezésre való tekintettel egy nappal meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt!Megfogadva Borsesz tanácsát indítunk egy nyereményjátékot.Lényege, hogy születésnapunk alkalmából mi ajándékozunk meg titeket!Nincs más dolgotok, mint jelezni…..
InfynityGamer 2010.08.20 20:18:23
 Sziasztok! A legutóbbi karakterharcos botrány elkerülése végett már más szavazómotoron keresztül szavazhattok kedveltebb karakteretekre. A legutóbbi meccsen a Prince győzedelmeskedett, reméljük hasonlóan szoros szavazást láthatunk majd ebben a fordulóban is. "Running away…..
InfynityGamer 2010.08.11 20:45:50
A Sims szó hallatán remélem mindenki tudja, hogy miről van szó. Én ezt úgy fogalmaznám: Szimulátor és lakberendező, sokoldalú, egyéni játék.A Sims 1 és a Sims 2 nagyon jó játékok voltak az idejükben és ma is nagyon szépen megállják a helyüket. Tudniillik a Sims 2-höz jött…..
 Sziasztok! Végre az első teljes értékű videóba öntött játékkritika. Habár 1 hónapot és 1 hetet kellett várnotok az érkezésére, remélem nem bánjátok meg a videó megnézése után. Jó szórakozást hozzá, várom a kommenteket!Cím: God of War IIIMűfaj: Hack'n…..
 Sziasztok! Emlékeztek Isty karakterharcos bejegyzésére Good-Games-e? Nem, nem hiszem. Nézzük is mi lenne az, Isty szavaival élve: A lényege az, hogy pl 16 játékkarakter (olyanok mint Duke Nukem, CPT. Price, stb..) "Harcol" egymás ellen. Hetente kettő esetleg három…..
InfynityGamer 2010.07.31 16:54:31
 Aki nem tudná miről beszélek... Sziasztok! Örömmel tölt el bennünket, hogy egy ilyen egyszerű party is ilyen sok embert érdekel - Már 15 játékos felett járunk és a szám csak növekszik. A jelentkezéseket csütörtök este 23:59-ig fogadjuk. Kérdeztétek többen is, hogy hol…..
Feltételek:        1. Legyél regisztrálva a játékban!        2. Legyen működőképes mikrofonod!  MIKROFON NÉLKÜL IS JÖHETTEK!        3. Legyen némi tapasztalatod a játékban. Nem kell, hogy órákat játssz…..
Nyílt nap! 2010.07.05 16:01:00
Köszöntöm minden nézőmet!Nagy hírekkel szolgálhatok mindenkinek, aki élőben szeretne látni, illetőleg meginterjúvolni - ebben a hónapban (még nem tisztázott, hanyadikán vagy melyik napon) ellátogatok Budapestre, ahol is a rajongóimra kívánok áldozni egy…..
InfynityGamer 2010.07.15 08:16:20