Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trinidadi

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
// Képek dátumról dátumra, jobb oldalt, a menüben, vagy >>>KATTINS IDE<<<! // Itt az idő az első igazi beszámolómhoz. Előre is elnézést kérek, ha valami fogalmazási hibát ejtek a szövegben, de megállás nélkül fogok írni :)Az írásban többször…..
2010 Április elején volt a hajbeültetésem a HIMG Hajklinikán, Budapest mellett.www.HIMGeurope.com Ez a blog végülis az előtte, és az utána képekkel hivatott azt igazolni, hogy a hajbeültetés működik, sikeres volt, valamint nől a hajam.Igazából sokkal fiatalosabbnak látom…..
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Udvarhölgy úr és egyéb glamourVariációk egy témáraPixellel festőAlaposan EMOAlaposan NyuszópocisMosolygósMil-HAHAHAH-fBoszorkány, de nem gonosz!..
Subba Kínzó kérdés: Viszlát 2010.10.18 14:23:00
Ki az a humorista, akit ma azonnali hatállyal basztak ki a produkcióból, mert forró témát érintett a csatorna másik előadóművészével kapcsolatban? Állítólag visszamenőleg is törlik a szerepléseit, és a mai műsor is elmarad. ..
trinidadi 2010.10.20 14:03:21
@travis: Gondolom érintett vagy a meleg témában. Esetleg travi vagy(már a neved alapján)???
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
Pénteken este a Tv2 nagy levegőt vett, és megpróbálja mégiscsak sikerre vinni a Megasztárt. Hétköznap este a Barátok közttel száll szembe, majd a Helyszínelőket kell legyőznie, a nézettségi verseny részeredményét szombaton délelőtt már tudni lehet majd, de teljes, átfogó…..
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Egész nyáron azt találgatta a sajtó, vajon hová költözik a leköszönő köztársasági elnök. Nem igazán kényeztették el Sólyomot, nővérszállót, volt drogambulanciát és romos villákat akartak rátukmálni. Nem is értem, miért nem ugrott be mindjárt az illetékeseknek az…..
Modorosblog Disznó férfiak 2010.10.04 07:00:00
-Most nézz oda, Ildici: erről beszélek. Itt áll a zsákban a halom vasalatlan ruha már egy hónapja, és nem veszi rá magát. Azt mondja, majd ha a vasaltak elfogynak a szekrényéből, majd akkor. Én meg meg nem csinálom helyette, az hétszentség. Utálok vasalni. Mondjuk a…..
Subba Dopi kiakad 2010.09.15 12:01:00
Na erre a szituációra tudunk egy tök jó számot! ..
Subba Mellbedobás 2010.09.10 10:31:18
Rajzó Ildikó, a Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje kismamáknak készült fehérneműket reklámoz az interneten. Részletesen a Blikkben...
trinidadi 2010.09.10 13:22:31
@eszteranyu: Mindenben támogatlak! És köszi a iwiw-pótlót :)
trinidadi 2010.09.10 13:25:18
@eszteranyu: Mostanában lett ennyi buzi, vagy csak én vagyok lemaradva? Hiába no, nagy divat lett a buherálás :)
Az edzőtermek általános megítélése a kívülállók szemében eléggé egyoldalú: ott gyúrják ki magukat a kétajtós szekrények, akik isszák a fehérjeturmixokat, rosszabb esetben nyomják a kokszot, a hely több tonnányi súlyzótól hemzseg, meg gyanús kinézetű…..
trinidadi 2010.09.06 15:35:08
Az előző svéd-magyaron még csak gumicsizmás parasztok voltunk, legalábbis a meccset felvezető vicces kisfilmekben, ma este viszont a svéd tévések arról adtak tanúbizonyságot, hogy halvány segéd fogalmuk sincs arról, mi történik tőlük délre, vagy egyszerűen csak szarnak az ilyen…..
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
A magyar médiaipar mindig képes valami meglepőt húzni, és most nem a mára sztenderdnek számító, "a (tetszés szerinti kertévé random tehetségkutató vagy egyéb reality műsora) versenyzője kecskét inzultált análisan hat államtitkár társaságában" szintű műbalhékra…..
Jó, tényleg nem bírtam ki, de ezt a képet a múlt heti dilis bagázsról muszáj volt kirakni. De lássuk az újabb zseniális válogatást.Juj, ez mi ez? :-(Falunap PákóvalCigóMilf 1A gyönyörű tihanyi apádságAz egyetlen BeautiFULLDARK SIDEMilf2Ájk TörnerAlaposan dokumentált…..
trinidadi 2010.08.29 10:07:08
@nem kéne:
Roberta néni csak egy szakadt-szutykos pornóskurva, ahogy azt az adatlapja alapján sejteni lehetett :))
trinidadi 2010.08.29 17:55:46
@roberta89:
Én csak azt nem értem, hogy egy pornósribanc miért sértődik meg azon ha lekurvázzák???
Vajon a rendőrbácsi rolika tudta, hogy a csaja picsáját mások is redszeresen dugják, aztán az arcára élveznek? :)))
Még mindig az Undorító vendégek a maszodában posztunk visszhangzik, köszönjük Sin Dorei úrhölgy értékes és tanulságos szösszenetét, amit örömmel teszünk közzé. Én jártam gyógymasszázsra egy darabig, munka után. Nem voltam büdös, pedig volt, hogy csak előző este…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
trinidadi 2010.08.24 16:58:25
„Legszívesebben felpofoztam volna Ritát is meg a csávót is” – Ha egy nő fiatal és jól néz ki, esze ágában sincs lecövekelni bárki mellett is. Levélírónk megtapasztalta, mennyire így van ez: túl sokáig hagyta magát kihasználni. Ez az a bizonyos rózsaszín…..
A Hung legutóbbi részében kiderült, hogy a színésznő eredeti hajszíne vörös, és az is, hogy 39 évesen is jobb teste van, mint bármelyik húszéves plázacicának. ..
trinidadi 2010.08.17 14:22:10
Subba Subba sziv iwiw 2010.08.13 08:30:00
Még mindig megtelik a levelesládánk idióta wiwes adatlapokkal, úgyhogy elő a csak erre a célra tartogatott regekkel!Na akkor csapjunk bele!!!...:))Medencézek BebaszcsiztunkAlaposan dokumentált gépnél ülés20 évesen :)Photoshop artistaHeti csiniAlaposan dokumentált ZsoltiA…..
trinidadi 2010.08.13 11:05:58
Tavaly januárban írtunk egy nagyon vicces esetről, amikor is Csenki Attila a Best magazin egyik újságírójának kamuzott saját magáról, USA-ban élő ikertestvérről meg hasonlókról, a hetilap meg nem nem ellenőrizte le az infót, és lehozta a bődületes baromságokat az…..
trinidadi 2010.08.12 11:53:11
Testimese Aqua 2019.07.27 11:00:00
Jó a szex vele. Az étvágyunk is hasonló, az együtt töltött éjszakák nem az alvásról szólnak. Hétvége. Meleg van, strandoljunk, menjünk élményfürdőbe. Csinos, kiemeli amúgy is jó alakját a fürdőruci, bújik, csókolgat, tapad rám a vízben egész nap. Aztán néha elkapja a nadrágom a víz alatt és…..