Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NemoKapitany

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Magyar Párthatározó 2010.08.05 07:00:00
Sok szeretettel ajánlom Gyűlölt ellenségeinknek.   A fideszes: A sztereotípiákat, viktátorozást, szőlőbányászozást meghagyjuk a szakblogoknak és polfórumoknak - mi más oldalról közelítjük meg a kérdést. A klasszikus, rendszerváltáskori fideszesről talán tényleg nem…..
NemoKapitany 2010.08.05 12:52:36
@xboxer: Gondolom ez az 56-os neveztes árús kifordított mondása.

100 Ft 56 körül nagy pénz volt a lángoshoz
sajtos lángost nem nagyon árultak
melegnek kínálták a lángost (ami akkoriban nagy szó volt), mert általában, már hideg volt; melegítő lámpák hiányában

Így hangzott:
Egy Ft a meleg lángos, le van szarva Kádár János.

Az egy Ft-tól eltekintve így ez még ma is igaz.
Számos magyar híresség a kisnyugdíjasok táborát gazdagítja. A múlt és a közelmúlt sztárjai között akadnak olyanok, akiknek több évtizedes munkásságukat követően 30-50 ezer forintot hoz a pénzespostás. Sokuknak, ha csak ebből kellene megélni, akkor könnyen felkophatna az…..
NemoKapitany 2010.08.03 14:55:45
@Dövan: Van olyan nyugdíjas Mo.-on, aki 600 ezernél is többet kap. Egy statisztikát az eloszlásról pár hete hoztak nyilvánosságra.
NemoKapitany 2010.08.03 15:21:24
@Dövan: Nem vagyok szakember a nyugdíjszámításban, de amikor a Fidesz a Biszku nyugdíjával foglakozott hivatalosan, de nevek nélkül megjelent egy lista a nyugdíjak eloszlásáról. Állami nyugdíj, minden más jövedelem nélkül:
600 felett 10-es nagyságrendben kapnak
500-600 között több százan
400-500 között ezresek
300-400 között majdnem tíz ezer fő
és utána jön a nagy tömeg.
NemoKapitany 2010.08.03 15:27:20
@A nép fia: Látszik is a különbség a Korda Gyuri és a Daróczi papa között. Gyuri bácsi nem fizetett az öreg Daróczi meg a fordításaival csak számla - befizetések, levonások - mellett boldogult. Ő nem tudott sumákolni.

(Ennek ellenére nem sok neki se, de a fordítással ennyit lehet keresni.)
Érdekes, hogy a most is ismert klasszikus üveg már 1915 óta létezik, már majdnem egy évszázada.Via Inspire Me Now..
Geekblog Microsoft.NET vs Java 2010.07.03 19:04:00
Kompútergíkeskedünk kicsit. Fejlesztői környezetek melodrámáját meséli el ez a zseniális kamu-trailer, persze csak lapozás után. EMBED-Microsoft Vs Java Trailer - Watch more free videos..
Gulyásdemokrácia Mondd, hogy vicc 2010.07.03 08:55:45
Hát ilyen egyszerűen nincs. Komolyan a nem hiszem el kategória. Nincs mit mondani, én földig meghajlok a kormány előtt: Torgyán óta nem volt semmi a politikában, ami úgy igazán meg tudott volna lepni. Sem az első Orbán-kormány brutális öntömjénezése, sem Medgyessy balhéi, sem a…..
„Menj már el hozzá, próbáld ki! Nagyon klassz keze van, utána kicsit fáj, de két nap múlva, mintha kicseréltek volna.” – ezekkel a szavakkal ajánlottak valakit, aki gyógymasszőr. – „Ja, és ne lepődj meg, bugyira le kell vetkőzni!” – jött…..
“Egy-két évig a Fidesz számára a Jobbik lesz az igazi ellenzék, és még a jobboldali embereket is meg fogja lepni az a harc, amely a két párt között kibontakozik a jövőben. (...) Az biztos, hogy a Jobbik eleinte óriási erővel kéri majd számon a Fidesz ígéreteit (...) nagyon…..
Sziasztok! Közel egy éve keresek állást a közszférában. Szerintem is csak a pereputtynak van esélye bekerülni. (Az egyik helyre a 2. kör után azért nem vettek fel, mert inkább a leendő főnök ismerősét preferálták) Egyébként van 2 gyerekem, 2 diplomám, 2 nyelvvizsgám, egy…..
Szeretett pártunknak és kormányunknak nincs humorérzéke. Hogy mennyire nincs, az tegnap a Hoffmann titkárság Hírcsárda hisztijéből világosan kiderült. Estére viszont sikerült ezt is túldobni izomból a Hogyan Avassuk Boldoggá Orbán Viktort Egyesületnek.Szeretett Vezérünk…..
Michael Knight Zavar az erőben 2010.07.02 11:13:00
Ámokfutás, vagy másként mondva baki baki hátán. Nagyjából így jellemezhető a kormányzati kommunikáció elmúlt egy hónapja. Pedig erősen élt bennem az az emlék és illúzió, hogy a Fidesz legalább ebben jó. Hát a jelek szerint ebben biztosan nem.Gyanakodtam én már a legelső…..