Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halihope

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kereslek! 2010.07.08 08:30:00
Áron igazi romantikus fickó, mi pedig szeretjük az efféle love storykat, úgyhogy lássuk a történetet az ő tolmácsolásában:"Történetem egy szép keddi estén kezdődött, 2010. június 15-én. Zöld Pardon, Insane koncert, rég nem látott cimborák a színpadon és a…..
halihope 2010.07.08 12:06:39
@airelle: grafikus. mi ezzel a baj?
a plakátos képe tényleg ijesztőbb, mint az iwiw-esek...
halihope 2010.07.08 12:20:13
@airelle: de 1. nem saját névvel, 2. ez nem éppen "pozitív" reklám...

egyébként pedig fordítva is működhet a dolog: mivel reklámszakmában dolgozik grafikusként, ezért folyamodott a plakátozáshoz (ehhez ért). nem hiszem, hogy pláza-biztonságiőrként is a blogolás és a plakátozás lett volna az első ötlete...
Subba Subba szív iWiW: Kánikula! 2010.07.02 10:30:00
F. Zoltán, a 22 éves mohácsi vadász, aki az iWiW-en büszkélkedett az általa lelőtt kutyákkal, sajnos már törölte magát, akit érdekelnek a részletek, annak itt a cikk.CicmicPilf, aki úgy tűnik kivételesen heteró!EZ MI?BeolvasásÁkos nem képes megjegyezni a jelszavátEzt…..
halihope 2010.07.02 14:42:52
@Egregor: "Egy terhesség kell az egészséges élethez. Kutyáknál legalábbis."

Ez tévedés, sőt.... ez a legrosszabb, amit tehetsz, mert sokkal gyakrabban kapnak emlőrákot azok az állatok, akik csak egyer szültek, mint akik gyakrabban, vagy soha.
halihope 2010.07.03 00:02:22
@Egregor: "Ha meg az emberi faj önkorlátozását szorgalmazod, kezdd magadon: ne szaporodj."

Minden embernek joga van szaporodni. Nem is ezzel van gond. Szaporodj, kényed kedved szerint. Lehet akár 30 gyereked is, de akkor dolgozz meg érte, hogy legyen mit enniük.
A bajt főleg azok okozzák, akiknek 8-10 gyerekük van és elvárják, hogy az állam etesse, ruházza és tanítassa (nevelje fel) őket, míg ők a kocsmában játékgépezik el a munkanélküli segélyt, majd mikor már elég kommersz pálinkát öntöttek magukba, hazamennek és csinálnak még egy porontyot...
Az utóbbi időben sok szó esett az állatkínzásról. E filmek alapján úgy gondolom, hogy ennek is több vállfaja létezhet. Teljesen átérzem, hogy e moszkvai hölgy annyira szereti a kóbor/talált cicákat, hogy nem képes otthagyni őket az utcán, (mint ahogy én is…..
halihope 2010.07.01 14:49:01
@ohohohó: jogi lépéseket nem igazán lehet tenni, főleg ha az állatok jól vannak tartva (rendszeres étel, víz, oltások), de igazából az ivartalanítás megoldás lehet a bűzproblémára (nem jelölnek, illetve ha mégis, akkor is enyhül a szaga). Vedd fel a helyi állatvédőkkel a kapcsolatot és kérd meg őket, hogy segítsenek.
 Tegnap este a külső Bécsi út mellett egy füves területen találtam ezt a gyönyörű fekete macskát. Úgy gubbasztott mint egy nyuszi. Megetettem és jelezte hogy velem akar jönni, féltem hogy a nagy forgalmú út mellett valami baja történik. Megkérdeztem a közelben lévő…..
halihope 2010.07.01 12:01:28
@Goompah: " Bár mostanság talán már ez sem tökéletes biztonság, amikor magukat macskamentőnek nevező emberek is bevallottan elaltatnak nehezen szocializálható, problémás (nem beteg, csak pl. nem nagyon barátkozó) kiscicákat. És eközben azt állítják, hogy ezt csak a cica érdekében teszik. :("

Sajnos sok manapság a hasonló szervezet és ezek legtöbbször csak a pénzre hajtanak, elvéve a támogatásokat azoktól az egyesületektől, akik tényleg segíteni szeretnének az állatokon. Legtöbbször oltás és ivartalanítás nélkül adnak ki állatot, megnehezítve ezáltal a mi munkánkat is (fél év múlva mehetünk az ő "megmentett" állatuk beteg, férges, atkás és alultáplált kölykeiért...).

Egy hete befogtunk két elvadult 3 hónapos kiskandúrt egy farakásból, most éppen az ágyunkban alszanak. Az egyik már egészen simogatható, bár a zajoktól még fél, a másik pedig még csak álmában élvezi a simogatást. Tündérek és gyönyörűek! Hihetetlen, hogy valaki képes elaltatni ezeket az állatokat csak azért, mert sajnál rájuk egy kis időt fordítani...