Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devilstrueface

0 bejegyzést írt és 633 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van itt néhány online társkereső, amelyik jobbnak tartja magát a többinél, merthogy szerintük ők etikusak, a többi meg nem az. Pl. mindjárt a lovebox, ami Kellner Dénes idején remek közösségi fórum volt, utána meg egyszerűen nem lehetett tőle megszabadulni, úgy nyomta tele spammel a levelesládát,…..
devilstrueface 2021.03.31 09:26:04
@Örömhernyó: tökjó. És akkor nevén is tetszene nevezni a gyereket?
Kedves Life Advisor! A férjemmel újra és újra ugyanazt a körforgást éljük át. Sokáig nem szexelünk, inkább pornót néz, nem érzem, hogy vonzódna hozzám és még a fejemhez is vágja, hogy többet kell tennem azért, hogy vonzónak találjon. Aztán persze rájön, hogy megbántott és elnézést kér. Ezután…..
devilstrueface 2021.02.16 07:15:02
@plokmi: ennyi. És pont.
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
A koronajárvány kapcsán naponta hallunk a lélegeztetőgépekről: hány készülékkel rendelkeznek a kórházak, hány érkezik, hányan vannak jelenleg gépi lélegeztetésen, milyen új gépet fejlesztenek, stb. Az egyik legnagyobb félelem a COVID-dal kapcsolatban talán az, hogy az ember gépre kerül - főként,…..
RockStation Ilyen a Djent 2020-ban! 2020.10.03 09:00:00
Ahhoz képest, milyen divathullámnak indult, egész korrektül fenntartja magát a matekos ritmusokat földöntúli technikával és dallamokkal vegyítő irányzat, a djent. Jared Dines, aki most a Killswitch Engage volt énekesével, Howard Jonesszal dolgozik egy lemezen, elkészítette a djent-sorozatának idei,…..
Pár héttel a Korn után a Nickelback is kiadta a maga értelmezését a The Devil Went Down To Georgia című dalra. A kanadaiak verziója is videó nélkül landolt, a számot magát lentebb találjátok. Jó hír a csapat rajongóinak, hogy az idén tizenöt éves All The Right Reasons egy ünnepi kiadást kap október…..
A szingli mindig gyanús. De főleg akkor, ha nő. Mert a férfi sokáig lehet szingli, a bohém agglegény szerepben nincs semmi dehonesztáló. Sőt, még irigyelni is szokták a szabadságáért. Mert nem hajtotta igába a fejét. De ha a nő szingli, akkor ott valami nincs rendben. (Szerintük.) Vagy az a baj,…..
Érdekes dolog ez a kovászkészítés. Sokan sokféleképpen indítják a kovászukat, a végeredmény pedig jó esetben hasonló: egy fickós, dinamikus kovász. Persze mindegyik módszer kicsit más, ezért fontosnak éreztem, hogy idővel én is leírjam a magamét. És akkor az ember már ugye kicsit el is merül a…..
A '80-as/'90-es években készült horror-, sci-fi és akciófilmek kedvelt húzása volt, hogy egy-egy jól ismert rock- vagy metalbanda a stúdió vagy a rendező felkérésére írt külön egy-egy kislemezdalt: optimális esetben ez nyertes szituáció volt mindkét fél számára, hiszen külön marketingkampány nélkül…..
Tom Hardy, a kiváló és emlékezetes alakításokat nyújtó színész ma lett 42 éves. Hardy híres arról, hogy már régóta jól megválogatja azt, hogy milyen filmre is ír alá. Munkássága legnagyobb része ezért szerencsére remek alkotásokból áll, de így is vállalkoztam arra a feladatra, hogy összegyűjtöm azt…..
Harminc fok felett rövidnadrágban is vezethetnek a buszsofőrök, és a kalauzoknak nem kell zakót viselniük. Hőhullámok idején még a légkondicionált irodában dolgozók is lazíthatnak az öltözködésükön, sőt Németországban a klímaváltozás miatt a kiugróan kánikulai napokra otthoni munkát írnának elő a…..
devilstrueface 2019.07.30 07:43:19
@Stenonis: pont tegnap láttam egy készenlétist, a nyári rövidujjasban volt. mindkét karja full tetovált. kicsit én is meglepődtem, mert hasonló hitben voltam.
Megtört a csend, április 5-én jön a Periphery legújabb nagylemeze, a Periphery IV: Hail Stan. A kilenc tételes (nyolc saját és egy Haunted Shores-feldolgozást tartalmazó) album bejelentése mellé a csapat természetesen ki is adott egy új dalt, az elég komoly Blood Eaglet, melyhez klip is készült. A…..
devilstrueface 2019.02.07 12:46:46
Az év első hónapja – ahogy az lenni szokott -, gyorsan elszállt. Az év elején még a legtöbb ember lelkesen határozza el, hogy az új évben minden másképp lesz és az ünnepi csendesebb időszakban - végiggondolva az előző évet - , mérleget készít, miben hibázott, vagy éppen mihez szeretne másképp…..
devilstrueface 2019.02.04 15:06:36
@Void Bunkoid: huh, hát én egyetértek. azt hiszem érzékelem is ezt, amit írsz. bakker, de jól leírtad
Rendesen átalakult a latino-metalban nyomuló Ill Nino felállása, melyben három új, illetve egy újra visszatérő tagot láthatnak mostantól a rajongók. A szinte ismeretlenségig módosult csapat (csak Laz Pina és Dave Chavarri maradt meg az eddigiek közül), hogy megmutassa az erejét, egy új dalt máris…..
A Wienerwald Szanatórium eredetileg egy tüdőgyógyintézetnek emelt intézmény, ami Bécstől csupán néhány órányi autózásra található, csodás környezetben. Csakhogy az épület története a II. világháború idején nem várt fordulatot vett...
devilstrueface 2019.01.13 23:00:55
@Alick: nekem is egyből az villant be :)
Az A38-at is útba ejti a jövő éven Leo Moracchioli zenekara, a Frog Leap. A metalosított feldolgozásaival híressé váló norvég zenész április 24-én fogja megmozgatni a hazai közönséget, a koncertre holnaptól indul be a jegyértékesítés...
Friss videót adott ki az Extinction(s) című nagylemezéhez az Unearth. A november 23-án megjelenő korongot, illetve ennek az "újklipes" One With The Sun című dalát majd március 31-én Budapesten is be fogják mutatni, mégpedig többek között a Darkest Hour társaságában támadó, Death To False Metalcore…..
Cikkünk első részében tömören bemutattuk a svájci-amerikai pszichiáter, Elisabeth Kübler-Ross életét és a haldoklókkal kapcsolatos nagy hatású kutatásainak kezdeteit. Ebben a második részben kifejtjük e kutatások eredményeit, és zárásként szót ejtünk Kübler-Ross…..
devilstrueface 2018.10.18 13:28:19
@erkölcsi hulla: nem hiszem, hogy a bátorság elég adott esetben. a csillagoknak is együtt kell állnia, hogy elkapd a kellő pillanatot amikor is bátor lehetsz.
szerintem nehéz lehet pontosan belőni, az élet meg egy g*ci, eldöntöd, hogy kivonulsz az erdőbe (öngyilkosságnak nem vagyok híve) mikor itt az idő, de ugye a végét járod, bármelyik pillanatban bármi történhet már. pont az ajtóban esel össze, elájulsz s mikor felkelsz már a kórházban fekszel és többé nem jössz ki onnan...a többi meg ismerjük
Tegnapi hir, hogy sokezres közszférabeli leépitések lesznek, hogy ezzel is modernizálják a közigazgatási rendszert. TESSÉK?! A magyar közszférával a legnagyobb baj, hogy rohadtul nincs benne elég ember. A nyugdijba vonulók mellett elég alacsony szinten van azoknak a képzett szakembereknek a száma,…..
devilstrueface 2018.10.10 08:14:59
@gyongyi70: pont most akartam írni ezt, illetve hasonlót. igen itt mindenki nagyon benézte ezt.

mondjuk úgy inkább, h sokkal több területen kell(ene) a használható nyelvtudás, nyilván a nemzetközi vonalakon, de nem mindenhol. azért a nem nemzetközi vonal még mindig nagyobb minisztériumokban is.
amúgy a telítettséget én inkább aláírom, de szerintem az a fő baj, hogy rosszul van elosztva, mert van olyan terület, ahol bizony nagyon kellene ember.
Mai dalmegosztásunkban megint kemények leszünk, mint a cementtúltengéses beton. Death metal, tökös HC, death/thrash, metalcore és grindcore a felhozatalban, úgyhogy kösse fel mindenki, amije van!..
Egy újabb dalt adott ki az Extinction(s) nagylemezről az Unearth. A november 23-án megjelenő albumról a Survivalist lett most elérhető, nem egyszerű mondanivalóval. És a dal maga is szeletel!..
devilstrueface 2018.10.06 12:50:48
Új dalt - ami előreláthatólag a hamarosan érkező új nagylemez egyik előzetese - tett közzé az All That Remains. A jövő év elejére tervezett album ezen tétele a beszédes című Fuck Love...
Rob Scallon, aki egyébként egy nagyon jó gitáros, szereti a dalokat kifacsarni egyéb hangszerekre. A millió ukulelés átirat mellé most bepakolta a Slayer egyik klasszikusát, a koncerteken mostanában méltatlanul mellőzött Bloodlinet, ráadásul női segítséggel, Sarah Longfield…..
devilstrueface 2018.09.10 19:15:08
@theshattered: szerintem a másik kettő nem csak az uku miatt poén hanem magáért a videóért is. A C. corpse feldolgozásban különösen jó Longfield hörgése.

Egyébként most hála ennek, szembesültem hogy van egy másik számuk is, a Piece by piece, az ennek a bloodline-osnak az előzménye ahogy nézem
sorrend: Payback, Evidence in the furnace, Piece by piece, Bloodline
devilstrueface 2018.09.12 06:09:17
Újabb dalt adott ki a szeptember 28-ra várható albumáról, a Total Retaliationről a Terror. A HC alapcsapat a Spirit Of Sacrificet adta közkézre, hadd egyen a jónép, ha már úgyis kell picit várni a teljes CD-re...
devilstrueface 2018.09.10 19:34:37