Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sptör

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
sptör 2010.10.22 11:36:30
Régi vesszőparipám, vezérigazgatónak nem azt az orvost kell tenni, aki legjobban operál.V.D-nál még katasztrofálisabb a helyzet, mert ő még nem is operált, azaz semmi, vagy csak nagyon kevés szakmai ill. vezetői gyakorlata van- ha van egyáltalán.Ott ült abban a Felügyelő Bizottságban, amely orra elött milliárdokat loptak ki. Ti azt komolyan gondoljátok, hogy több éves résztvétel és kapcsolatok közepette nem tudtak, avagy nem hallhattak semmiről???Én voltam Fel. Biz. tag más cégnél és bizony ha akartuk, a napi operativ tevékenységeket is követhettük szükség szerint, nemhogy a a gazdálkodás egészét.Szóval ebben az esteben sincs semmi más , mint jó kapcsolat, megjutalmazzák a FIDESZ-gyereket és a családjának a választásokhoz és egyebekhez adott támogatását.Lásd a lánytestvér kinevezését is.Aki most FIDESZES harcos, az hibátlan és mindenre alkalmas, ugy tünik.Persze az is felmerül, hogy a jelenlegi Kovács vezér, milyen simán átvészeli a választási forradalmat , ő csak felsővezetőnek, VEZÉRIGAZGATÓNAK született akár piros, akár narancsos világ van.És a cégei is micsoda világszinvonalu , az országnak óriási hasznot termelő cégek!?!? Ugye érdekes összefüggések??? Csak csöndben mondom és soha nem jelölnék az országnak olyan vezetőt- vezetőket, akik nem dolgoztak keményen legalább 20 évet komoly cégeknél, komoly felelősséggel, emberek irányitásával. Sajnálom, de ki kell mondani, aki gyakorlatilag csak politikusi és pártfunkciókat töltött be, az bármilyen zseni is, bármilyen szinekben indul nem lehet akár egy ország irányítására sem alkalmas!!!!És persze ez más posztokra , mint például a most alakitandó közlekedési multholding is igaz. És higgyétek el nem a piros , vagy kék oldalon állok és van mögöttem mehr als Sexty Years.
Hosszú betegség után, szeptember 2-án , életének 57. évében elhunyta Kőrösi Imre, a Mátraszentistváni Sípark megálmodója és megalkotója - adta hírül a Sielők.hu.Azok is ismerhetik őt, akik személyesen nem találkoztak vele, hiszen a sielok.hu és a sipark.hu…..
A Tanár úr megerősítette a Borsnak, hogy megszűnik az ATV-n csütörtök esténként futó politikai, közéleti vitaműsora, a Hőmérő. Havas a bulvárlapnak elmondta, "nem volt szerződésem az ATV-vel, eseti megbízásom volt, és a volt szón van a hangsúly". Hogy miért nem…..