Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem_tudom_mi_van_velem

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JóVáros Blog Csikorgás 2014.02.22 20:11:46
Valami nem klappol Fideszéknél. Zavar van az Erőben. Volt idejük bőven fölkészülni a kampányra, és minden létező erőforrással rendelkeznek, hogy profi gépezetként működjenek. És most mégis homokszem van a fogaskerekek között, és nem is egy. Ezt az Őszödözős,…..
nem_tudom_mi_van_velem 2014.02.22 21:18:18
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
A köztévé Nagy Megújulási Kirakósjátékának egyik nélkülözhetetlen eleme a vetélkedő, ami az egyik legősibb tévés műfaj, és egy sorozattal ellentétben olcsón ki lehet vele tölteni egy órányi műsoridőt. Annak idején a Párt szorgalmazására indult be a tévés vetélkedők…..
nem_tudom_mi_van_velem 2011.10.10 12:55:33
@pizzaboy: ""én sem azért nézem a tévét, hogy onnan okosodjak"
pedig a lehetőség adott. ugye."

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/19406/bikini/balhe-es-bloff-zeneszoveg.html

"Keresztrejtvény-megfejtésből
szerezted a műveltséget
Annyit tudok ajánlani:
képezd magad, olvass többet!
Könyvet, könyvet, könyvet, könyvet!"
:-)
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..