Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bebes

0 bejegyzést írt és 591 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Mint az ismeretes,  ma, a kora délutáni órákban, megszűnt a Mandiner. Az egykori konzervatív portál megszűnését egy Czopf Áron nevű ********* jelentette be. (jogi képviselőnk kérésére a ********* szót nem definiálom, de ha az Olvasó olyan fiatalemberekre gondol, akik idősebb férfiaknak tesznek…..
Bebes 2018.01.23 01:15:05
       Guam-sziget női sakkválogatottjának elsőtáblása és Guam-sziget női sakkválogatottjának edzője ma közös olvasói levelet tett közzé a Magyar Időkben a genderizmus veszélyeiről. Csak ennyit akartam mondani...
       1. A 2016-os előrehozott választásokon a brit konzervatívok elveszítették az abszolút többségüket a brit alsóházban. Ezért Theresa Maynek meg kellett egyeznie az észak-ír unionistákkal, hogy az ő tíz fős frakciójuk támogatja a kormány működését. A hét fős katolikus észak-ír Sinn Fein frakció…..
         A Mandiner nagyívű interjút közölt Alain de Benoist francia filozófussal, a francia Új Jobboldal nevű filozófiai irányzat vezetőjével. A húsz év körüli fiatalember szemlátomást kis híján összepisili magát, hogy egy ilyen jelentős gondolkodóval beszélgethet, ami tulajdonképpen rendben is…..
Bebes 2017.11.06 02:43:44
@molnarp11: Megfizetted:)
És hogy még jobban megnyugodj, JT finom és udvarias volt, mert az inkriminált mondás valójában így hangzik: "lepisálta a lábát (a gyönyörtől)".
           A Habony-közelivé vált Mandiner egy mesterszakos egyetemi hallgatóval íratta meg a legújabb ideológiai alapvetést. A Mandi rettenetesen kiszámíthatóvá vált a tombori hatalomátvétel óta. Rajcsányi főszerknek egy Vichy-mániás középiskolai tanár szokott a német megszállás után teljes joggal…..
Bebes 2017.09.28 01:23:00
@Késes Szent Alia: Tündérhegyen 2009-ben megszűnt a betegellátás. A hely mai aktualitása:
index.hu/belfold/2017/09/16/szazmillios_tunderhegyi_ingatlant_vett_farkas_florian_volt_soforje/
       „A rettenetesen buta Jeszenszky Géza abból csinált karriert, hogy elvette Antall József unokahúgát, Jeszenszky Zsolt pedig abból, hogy a rettenetesen buta Jeszenszky Géza fia.”, értesülhettünk már korábban is az internet egyik legmélyebb szennybugyrát képező „Örülünk, Vincent?” nevű…..
Bebes 2017.09.22 01:36:43
@ijontichy: DJ Emeritus.
      Ma Kötcsén Orbán Viktor eligazítást tartott az ő értelmiségének, Lánczi Andrásnak, Kerényi Imrének, Schmidt Máriának, Kovács Ákosnak és annak a valaminek, ami az egykori Eperjes Károly színművészből megmaradt. Ez ma az egyik Magyarország legfontosabb híre.     Van egy másik Magyarország is,…..
  "   Nekem itt szavam, nincs, az Országnak Nagyja nem vagyok, de birtokos vagyok, és ha feláll olly intézet, melly’ a magyar nyelvet kifejti, mely azzal segíti honosinknak magyarokká neveltetését, jószágaim’ egy esztendei jövödelmét feláldozom. Érett meggondolással teszem ezt, mondotta még,…..
Bebes 2017.07.06 01:26:57
@velőtanya: Azért én ezt nem venném teljesen szó szerint, tisztán kiérezni belőle a rokonszenves öniróniát.
Bebes 2017.07.06 01:29:19
@rdos: Ez egy régies fordulat. Mai szóhasználatban az "utolsót" úgy mondanánk: legalja.
          1922-ben három fiatalember költözött a Serrano utcai Residencia de Estudiantes-be: Salvador Dalí, Federico García Lorca és Luis Buñuel. 1932-ben született meg Adolfo Suarez, aki befejezte azt, ami akkor, 1922-ben a Residencia de Estudiantes-ben, még el sem kezdődött, ő volt Franco…..
Az évszázadokon keresztül kitartóan és professzionálisan folytatott, kiváló eredményeket produkáló ország- és nemzetimázs-offenzívának köszönhetően Nagy-Britanniát és úgy általában a briteket körüllengi a sportszerűség, a korrektség és az úriemberség aurája. Teljesen érthető módon ez a mesterséges…..
Bebes 2016.08.16 03:06:15
@tiboru: Nagyon jó poszt. Csak onnan voltak sejtéseim a dologról, hogy van egy brit fikciós filmsorozat (Bletchley Circle), amely egy egész évadot szentelt a témának, egészen pontosan az 50-es években végzett gyilkos emberkísérleteknek.
Én már nem tudom fejben tartani, hogy ki kinek a strómanja, ezért felírtam magamnak egy fecnire. Most meg ideposztolom, hogy ha elveszítem, ne kelljen újra összeszedni. Tessék megtanulni, jövő héten feleltetés. Politikus Stróman Cég Orbán Viktor Mészáros…..
Bebes 2016.01.31 19:30:37
@Kettes: Látom a jövőt:)

Helyreigazítás: Tévesen híreszteltük, hogy a Búzakalász Kft. Flier János tulajdona.

MTI: Flier János és Mészáros Lőrinc pert nyert a Vincent bloggal szemben. A bíróság kimondta, hogy hazudott és rágalmazott.
       Amikor (f)elszabadulnak. ..
Bebes 2015.10.05 20:31:58
@nerángass: Meghallgattam a felvételt. Az arab csávó angolul beszél, de nagyon gyengén, igen szerény szókinccsel, és ettől eltekintve sem tűnik egy észkombájnnak. Nem tudja elmondani, mi baja az étellel, csak néhány panelmondatot hajtogat. Amikor "our money'-t mond, feltehetően saját pénzre gondol, amiből a boltban szeretnének élelmet venni.
Kétségtelenül irritáló a dolog, de elég erős a manipulatív faktor is benne, kezdve azon, hogy miért nem vittek a tévések tolmácsot.
        Orbán Viktor a fél kezét odaadná azért, hogy a kezdőkörben állhasson Cristiano Ronaldoval egy Real Madrid-Getafe meccsen. Márpedig a kicsi Zaiddal pontosan ez történt. Az egész világsajtó tele van azzal, hogyan fejezi ki a szeretét a Real Madrid és Spanyolország egy…..
Bebes 2015.09.20 05:05:48
@karloszky: "Orbán egészen elképesztően gigantikus népszerűségnek örvend a nyugati kommentelők körében"

Nem erre mondják azt, hogy kibicnek semmi sem drága?
      A Mandiner ma elmagyarázta, hogy miért nem jó a kecskepásztorkodáshoz és hamis ékszerek árulásához szokott alsóbbrendű népek bevándorlása az EU-ba.        Nagyon rövid megjegyzés.        A szegényebb, értsd, még Magyarországnál is jóval szegényebb,…..
       Szőnyi Szilárd retteg. Attól retteg, hogyha bedől a Heti Válasz, ha a Simicska-Nyerges duót végleg lenyomja Orbán, akkor nem veszik fel valamelyik mentőhajóra. A jobboldali újságírás ma a rettegésről szól. Hogyan jelezzük a hatalomnak, hogy tulajdonképpen ugye mi is,…..
Bebes 2015.05.18 04:32:10
@lüke: Egyfelől ugye nincs a teremtésben vesztes, csak én, másfelől:
- a felix Ausztria, ami egy fényes birodalom központjából vált egyik napról a másikra jelentéktelen kis k-eu-i országgá, a császári család címe-rangja-birtoka vesztve, vonaton húzott el kizsuppolva

- GB, írod, ami már rég nem G, a földkerekség első számú világbirodalmából szűkült össze, mai jelentős külbirtokai: Falkland-szigetek, Gibraltár...

- és mi maradt mára a nagyszerb álomból?

Ezek tényleg csak a legkézenfekvőbb, legközelibb példák arra, hogy más is vesztett a teremtésben, és a mégoly nagy vesztés is túlélhető. Bibó mond valami olyasmit, hogy nincs terméketlenebb egy nemzet számára, mint az un. történelmi igazságtalanság áldozatának örökös szerepét játszani.
Bebes 2015.05.18 04:46:13
@ATCG: Ami Mohácsot illeti: 1526-ban csatát (és királyt) vesztettünk, a török feldúlta a fél országot. Aztán elvonult és csak három év (!) múlva tért vissza. Ennyi idő alatt sem ért oda Zápolya? Úgy mentek át rajtunk, mint kés a vajon.
Ha már, akkor ott buktuk el a törökkel szemben, amikor nem Zrínyi lett anno a nádor, aki Mátyáshoz fogható formátum volt.
A legújabb nemzeti konzultáció bevándorlással kapcsolatos kérdései alaposan kiverték nálam a biztosítékot. Ahogy olvasgatok a neten, ezzel nem vagyok egyedül. Számos vélemény, kritika, hozzászólás, cikk jelent meg erről. Itt, a Vincenten jotunder kolléga is megénekelte már a…..
Bebes 2015.04.27 02:01:24
@program készítő: Megírták. Látogass el az Átlátszóra.
Bebes 2015.04.27 02:04:27
@Érvsebész: Igen, ilyenek is vagyunk. Meg az ellenkezője is. Orbánék egyik legnagyobb bűne, hogy a legrosszabb, leghitványabb részünket, tulajdonságainkat hívják elő, azokra játszanak rá.
        A poszt apropója két konferencia. Az egyiket az alapjövedelemről tartották. A másikat pedig Thomas Piketty "Tőke a huszonegyedik században" című könyvéről fogják tartani.          Nyilván fel sem merül bennem az alapjövedelem bevezetésének lehetősége. Több…..
Bebes 2015.03.29 20:46:02
@danesdzsu2: Az eddigi segélyeseknek biztosan emelkedést hozna. Egyrészt drasztikusan csökkentették ezeket az ellátásokat. Másrészt az állami transzferekből (meg a rezsicsökk-ből) most annál többet vehetsz ki, minél kevésbé vagy rászorulva. (Három gyerekes politikai vagy gazdasági vezetők tudják maximálisan kihasználni pl. a családi adókedvezményt: nulla forint szja-t fizetnek, és a törvénymódosítás után - most már nemcsak az szja-ból, hanem a járulékokból is levonható - a kétgyerekes jobb módúak is.
       Pár napja az Eduline írt arról, hogy a US News 500-as egyetemi rangsorában az ELTE a 448.-ik helyet szerezte meg (egyedüli magyar egyetemként). Az európai egyetemek között a 196.-ik helyen végzett.         Az ötszáz egyetemben van 38 brit, 42 német, 22 francia és 134…..
Bebes 2015.03.10 07:49:14
@ingyenebed: "az intézményrendszer ugyanaz itt is, ott is. az emberek nem ugyanazok"

Pro forma talán ugyanazok az intézmények. De nálunk a független és részben épp az ellenőrzésre hivatott intézményeket vagy az állam alá rendelték (pl. adatvédelmi ombudsman helyett adatvédelmi hatóság, aminek már az elnevezése is contradictio in adiecto) vagy 9-12 évre konszenzus nélkül kinevezett emberekkel töltöték fel.

Ami az emberi minőséget illeti: nem hiheted komolyan, hogy a magyar ember mint olyan sötétebb, korruptabb, hitványabb a litvánnál vagy a svédnél. De a rendszer kontraszelektál, és ez egyszerre két módon is rombol. Egyszer amikor rezsimkompatibilis emberek választódnak ki, általános értelemben pedig amikor az emberek rosszabb, hitványabb tulajdonságait, magatartásformáit "jutalmazza"
         G.Fodor Gábor a Magyar Narancsban jellemezte a magyar jobboldali értelmiséget. Amennyiben elfogadjuk a jeles politikai gondolkodó megközelítését, egy magyar jobboldali értelmiségi vagy fasiszta vagy teljesen hülye. Persze valójában vannak teljesen hülye fasiszták is,…..
Bebes 2015.02.22 22:45:29
@jotunder:
Nehéz ügy, de kb. így lenne: Scimmic(i)cha
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
Bebes 2014.12.09 06:29:13
@incze: Köszönöm.
Bebes 2014.12.09 06:40:45
@kontramagyar: Lyukra futottál ezzel a buzizással. Ezen a blogon sem a szerzők, sem a törzsolvasók körében nem szitokszó vagy dehonesztáló, ha valak(t)i meleg(nek neveznek), már csak ezért sem irányulhatott a posztbeli célzás szexuális orientációra.

Persze hivatkozhatsz arra, hogy neked ezt nem kell tudnod, nem vagy se szerző, se törzsolvasó, de én nem kommentelnék nagy mellénnyel pl. a Jobbklikken, ha nem vagyok ott ismerős, nem olvastam korábbi posztokat stb.
Bebes 2014.12.09 06:46:27
@aritus: Igen, csak én ezt arra írtam, hogy Stumpf a Face-en azt állította, nem történt semmi, nincs ügy, a Hírtv nem adott le semmit és nem mószerolta a tanárnőt. Pedig de.
El a kezekkel Váradytól!Szabad kábítószerezést a nagyhangú milliárdosoknak!Picsába az oknyomozó újságírással, ha új-szoclib celebecskék disznóságai derülnek ki!  (Deutsch Tamás)         1. Deutsch Tamás haverjai általában úgy lettek milliárdosok, hogy bementek…..
Bebes 2014.12.01 00:09:00
@labrys: Ezek megvalósításához minimum népfelkelés kell, ami (átmenetileg) ex lex állapotot hoz létre. A népfelkeléshez olyan emberek tömege kell, akik nemcsak dühösek és elkeseredettek, de úgy érzik, hogy nincs vesztenivalójuk. Ez a helyzet (még) nem áll fenn.

Másfelől úgy tűnik, a NER nemcsak az államot ejtette foglyul, hanem a társadalmat is: a jogfolytonosság fenntartásával, jogállami eszközökkel nem számolható fel a rezsim (még kormányváltás esetén sem).
         Valószínűleg szempont az internetszolgáltatók meggyengítése, valószínűleg még eggyel aljasabb ez a terv, mint amilyennek látszik, de ebből, szerintem, nem lesz semmi. Még a jobboldali lapok is a tervezet visszavonását követelik. Csak az állampárt legsúlyosabb…..
Bebes 2014.10.31 02:59:53
@jotunder: Nem tudtam, hogy visszavágták a turizmus szakot. Ez stratégiai tervezésre utal: előbb kiiktatni a konkurenciát, aztán átvenni a boltot:-)
Bebes 2014.10.31 03:57:47
@jotunder: Oké, ha nem, hát nem, szuverén jogod. De ha nincs moderálás, akkor legyen tahótlanítási lehetőség.
Abból az arroganciából, amely, hogy kézzel fogható személyes példával is éljek, jelen sorok íróját „átszervezés” címén eltávolította a kormányzat sajtóbirodalmának egyik zászlóshajójától, minden elfogadható és valóságos magyarázatot mellőzve. Magunkat csupán a…..
Bebes 2014.10.29 23:33:15
@mavo: Fene az ízlésedet:-))
Inkább kihagyom. Az egyiptomi sötétség magnézimfénynek tűnne ahhoz képest, ami Huth fejében lakik.
az offshore cég bejegyzésének oka lehet nem az adókimentés, hanem az, hogy egyszerűsítsék az ügyintézést. meg kell különböztetni tehát az offshore cégeket azoktól, amelyek offshore paradicsomban létesültek Fónagy János, 2014. június 19...