Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gpgt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
gpgt 2011.02.10 19:26:52
@vaczakka: Egyet értek! De még, jobb lett volna ha a képeken háttal is állnának nem oldalt mint az elsőn.
gpgt 2011.02.10 21:52:51
gpgt 2011.02.10 22:10:09
@gpgt: azért érdemes megfigyelni a jelöltem ruháját is mert 1:1 az összes amit mások jelöltek képekkel az mind gagyi.
Ő AZ IGAZI!!!!
t7.hu/hf7-csodano
 A Médiatanács mai ülésén úgy határozott, hogy a Közszolgálati Kódex megalkotásába bevonja a legszélesebb nyilvánosságot. Itt a vissza nem térő alkalom: most bárki javaslatot tehet arra, hogy mi „legyen” a köztévékben és a közszolgálati rádiókban. A…..
gpgt 2011.01.27 14:10:27
Mindenképp figyelembe kéne venni,hogy a köz tv-kbe ne legyen egyszerre két azonos (se típusú ,se tartalmú) műsor. Az ismétlések rendben vannak,a jelenlegi módszer az tetszik.

Különböző tehetség kutatókat látnék szívesen oly módon,hogy bárki megmutathassa mit tud.Ezek lehetnek élő vidéki közvetítések is,nem feltétlenül nagy felhajtásos show műsorokat.Bárki számára lehetőséget adva.Folyamatos rendszerességgel.
Ki mit tudok,dal versenyek, vidéki váltó versenyeket ahová akár az önkormányzatok jóvoltából biztosított helyszínekre ingyenesen lehetne elmenni.Akár kulturális versenyek , versmondó, akár kiállítások - (a cél,hogy mindenki meg akarja mutatni,hogy többet tud a másiknál).Csapat versenyeket is.
Ez alkalmat adna,hogy megismerhessünk a műsor alatt városokat különböző helyi civil szervezeteket, kultúrákat, érdekességeket stb (Valódi híreket kapjunk az emberektől).
A Tv feladatát az előkészítésben látnám a leginkább,a különböző felhívásokban meghírdetésében.

A különféle felfedezett tehetségeknek, szimpatikus embereknek lehetőségeket biztosítani további megjelenésekre a köztvbe a saját tehetségük további megmutatására.Akár újabb tehetséges műsorvezetők felfedezésére is lehetőséget adva.

Ezt azért tartom fontosnak,mert a jelenlegi módszer az,hogy ha valaki tehetséges akkor le kell szerződnie ezekkel a különféle kereskedelmi Tv-kel, amik valóság showkra kényszerítik őket , lezüllesztik őket méltóságukban.
Aki pedig erre nem hajlandó,annak semmi esélye,hogy valaha is kíváncsi legyen rá valaki és esetleg egy lemezt vegyen tőle vagy a tehetségéből érvényesülhessen.

Számtalan videó kering a youtube-on is amiket tehetséges emberek készítettek.Akár ezek bemutatására is lehetőséget kéne adni.
-Miért? Hát ha az interneten végig nézem akkor a Tv-ben miért ne akarnám végig nézni? Rengetegen vannak akik nem intereneteznek pl. idősebbek.ők is szívesen megnéznék.
Mindig azt mondja a nagyim is,hogy miért mondják,hogy itt és itt meg lehet nézni? Miért nem mutatják be a Tv-ben?

A lényeg ,hogy sok-sok embert szeretnék látni a Tv-ben, olyan helyszíneket,hogy azt mondhassák az emberek,hogy én is ott voltam és milyen jó volt. Vagy,hogy legközelebb én is elmegyek,mert előbb utóbb az én városomban is lesz egy ilyen rendezvény ahol tudom,hogy jól fogok szórakozni.

Jó, tudom,hogy sokan azt mondanák,hogy eddig is megvolt az a lehetőség,hogy a műsorokba bárki is elmehessen.De azt amit a kereskedelmi Tv-k manapság csinálnak az kész "Való világ".Ezt arra értem,hogy a Tv-ben mást sem lehet látni mint,hogy Budapest így Budapest úgy.Már minden szereplőt ismerek.Az összes szóvivőt,az összes tüntetni akaró szervezetet.Mindenkit aki Budapesten lakik.De ha kikapcsolom a Tv-t és kimegyek az utcára akkor teljesen más vár.Se tüntetők,se közszereplők nem sétálnak az utcán se BKV se semmi,csak nyugodt mindennapokat élő embereket akiknek semmi szórakozásuk ,nincs csak az,hogy munka után haza mennek és bekapcsolják a dobozt és olyanokat néznek akikkel élőben nagy valószínűséggel soha nem találkoznak.

Természetesen a jól előkészített felhívásokra terelődik a legnagyobb felelősség , hogy az emberek kedvet kapjanak jelentkezni,és ha látják ,hogy milyen jól szórakoznak mások akkor ők is kedvet kapnak hozzá!

És előbb utóbb tolonganának a jelentkezők ,hogy bemutatkozhassanak a KözTv-ben.

***ÉS ,hogy mit nem látnék szívesen? Nép butító hülyeségeket.:
Kereskedelmi EZO Jósokat, Kereskedelmi szívatós Találós kérdéses telefonálós ,pénzlenyúlós szintén hazug játék műsorokat. Ott a példa:ha kicsit is ismert vagy, akkor szívasd a népet és nyilvánosan verd át az embert.
Már csak ezek ellensúlyozása véget is jó lenne,ha sok ember találkozna különböző rendezvényeken és ha az emberek beszélgetnek ,akkor a tapasztalat csere miatt nem hívogatnák ezeket a csalókat sem.

Köszönöm,hogy lehetőséget kaptam a véleményem elmondására és remélem,hogy jó kis KözTv birodalmat hoznak össze az illetékesek.
Sok sikert!