Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forjunk

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi posztunkra reagálva küldött nekem PaOntan olvasónk egy cseh linket, melyre kattintva egy cikk olvasható az Aston Martin Supersportról, a kész csodáról. A hír ugyan nem volt friss, annak idején - augusztusban - mi is lehoztuk, ahogy a világ összes autós portálja. Hoppá! Hiszen…..
qwqwqw cim 2010.09.30 16:54:48
text..
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
A sok unalmas épített motor közé kerecsenként csapott le a Falcon Motorcycles: a letisztult vonalvezetés és a látszólagos egyszerűség ellenére motorjuk szoborszerűen tökéletes tárgy. A művészi szint mellett sem feledkeztek el arról, hogy feladatuk közlekedési eszköz…..
Belsőség Volt egy tankom is... 2010.04.19 14:22:00
 Egy 1949-es Jaguar Mark V még Angliában is feltűnő jelenség, pedig érdekes és szemrevaló autókkal nap mint nap találkozhat az ember. A jólnevelt autóbuzi tehát udvariasan kopog, kérdez - és ettől a pillanattól kezdve sajátos, bizarr események sora veszi kezdetét...Pedig…..
Az előző bejegyzésben azt írtam, hogy 3 millió dollár ezen az alapon, ilyen őrült ingadozások mellett nem biztonságos. És valóban: december nyolcadikán Isildur1 pár óra alatt 3 millió dollárt veszített, kivégzője Brian Hastings volt. A sors iróniája, hogy Isildur1 azzal…..
  Eredetileg mindenki balra hajtott. Ma majdnem mindenki jobbra. Minek kellett ennyit kavarni? Vélemények az azonos című írásunkról...
forjunk 2009.10.30 18:27:24
Belsőség Anya, hajó! 2009.10.06 06:47:00
Bármennyire is feszítette a szakmát az új Punto, nem kell hozzá nagy látnoki képesség, hogy észrevegyük, a bemutató helyszíne is közrejátszott, hogy ilyen szép számban jelentünk meg. Az olasz haditengerészetnek (Marina Militare) 2008-ban átadott Cavour az olaszok büszkesége.…..
Ó, jaj, elnézést az átmeneti pangásért, már ami a napi adagot illeti, mentségemre szolgáljon, hogy a munkával telt hétvége rengeteg feldolgozni való nyersanyaggal látott el. Szerencsére lassan, de biztosan fogy a rakás, alakulnak a posztok. Mégis, a nagy rohanás közepette…..
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Na végre, sikerült feldolgoznom a rengeteg matricát, szárnyat, csillogó, nagy felnit és neonszínt. Ideje, hogy azzal törődjek, ami engem érdekel. Először is indítanék egy ZIL-motorral, ami ugyan nem a legszebb, nem a legerősebb, de tudjuk, hogy egy V8 a pokolban is V8, mese nincs.…..
kár-park UV-fényben égő Ferrari 2009.03.25 12:31:00
Egy szerencsétlen angol kolléga, a kredit kráncs közepén, épp most vett magának egyet. Hát igen, nem mindenkit érint egyformán a válság. Persze nem irigylem Chris Harrist - csak egy kicsit -, megdolgozott érte, és keményen szív is új büszkeségével, a 2004-es, 18 ezer mérföldet…..
Hát akkor kezdjük! Mindig is foglalkoztatott a régi verseny autók története és csodálatos formavilága. Sajnos nálunk nem nagyon vagy csak nagyon ritkán lehet ezekből a masinákból látni. Akkor is csak a klasszikusokat, persze nem lenézve ezt a vonalat, de az igazi unicum az amikor…..
Belsőség Csak aszfalton ne! 2009.03.04 12:03:00
Árpád küldte át ezt a tényleg remek fényképet a churchofchoppers.com-ról és nem is sejtette, hogy ezzel lényegében lőttek az egész munkanapomnak. Már csak maga a kép elemzése elvitt egy-másfél órát, a bajszos-farmeros-edzőcipős pilóta ultrabrutál, csak remélni tudom, hogy…..
forjunk 2009.03.04 15:26:47
itt a video, nem nehéz megtalálni, nyugodtan válasszatok másik videomegosztót
www.youtube.com/watch?v=zs8RNjKDVdE

ez az indás lejátszó egy ultrafos hányás és szánalmas, h az összes indexes dolgozó lelopja a youtuberól a videokat és kiteszi az indára, h növelje a látogatottságukat.
feláldozzák a kényelmünket és a minőséget az extra bevételért
namindegy
Belsőség Minden, ami V8 2009.03.01 00:18:00
Vényóc, fauacht, víejt, mindegy, hogy írjuk, hogy ejtjük, a V8-as motorban így is-úgy is benne van az erő ígérete. Millió faja és alfaja létezik, sokan megukénak mondják és bizonygatják, hogy csak az övék az igazi. Én mindet szeretem: a nagybátyám 5 literes TPI-je a TransAm-ben…..
Belsőség Yeee-haw! 2009.01.31 00:33:00
Egy traktor, három gitár. Királyság. Biztosan nem mai a videó, de ahányszor megnézzük, annyiszor adózunk mély tisztelettel a szent őrültek előtt.Stabil alapjárat a boldog élet titka, irány a vidék, halál a betonra!Erwin küldte, köszönjük...
forjunk 2009.01.31 13:29:14
@scheerti: Na mesélj mi tetszik az indavideoban?
Hogy az index / totalcar szervezetileg lelopja a videokat mindenhonnan és mi meg szophatunk az inda csodálatosan ócska lejátszójával?
Pöttöm Bianchim (ejtsd: bianki) a házi autóflotta legritkábban szerepeltetett tagja. Nem véletlenül – a restaurálása jóval azelőtt véget ért, mielőtt a TC által Belsőség-közelbe kerültem volna,  azóta meg önhibánkon kívül Csipkerózsika-álmot alszik a garázsban.…..
forjunk 2009.01.25 01:12:20
… mondta teljes nyugalommal és kicsit sajnálkozón az egyenruhás hölgy. Talán még az angyalföldi vasútállomás lepukkadt és kies rakodóvágányai is elpirultak egy kicsit ekkora szigor hallatán. - Tessék csak, nyugodtan. - válaszoltuk neki Árpáddal szinte egyszerre. A…..
A Homár nem szívesen lakna olyan társasházban, amelyiket a Zuglói Vagyonkezelő közösképviseli. Oldalukon azt írják, "divíziónk 20 fővel, több mint tízezer társasházi albetétet kezel". Ha egy email elolvasása 14 hónapjukba kerül (a válasz ugye még kitudja), mennyi…..