Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szimplacsoport

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb hozzászólást közlünk nagy örömmel Bugarszki Zsolt szociális munkáról írott cikkéhez, melyet múlt hónapban közöltünk a Szimpla Csoport blogján. A cikkre Kozma Judit most közlésre kerülő gondolatai mellett saját írással reagált Kocsis Emília és Szollár Judit is. A…..
Két gyors tudósítással jelentkezünk Ferencz Norbi tegnapi peréről. Ott voltunk a Szimplával és Katona Anikó valamint vendégszerzőnk Bodó Zoltán tollából az első rövid gondolatainkat közöljük. Később átfogóbb, hosszabb írással jelentkezünk a témában. Katona Anikó…..
Vitaindítóként tettük közzé a szimpla blogján Bugarszki Zsolt írását a hazai szociális munka helyzetéről. A bejegyzésre nagy örömünkre Kocsis Emília levélben válaszolt, amit engedelmével szintén közzé teszünk. A témában további hozzászólásokat szintén szívesen…..
Barabás EszterA másik életemben pár napja egy kislányt tanítok, aki úgy gondolta, a magyar és az angol nyelvek után a némettel is ideje lenne megismerkednie. A város másik végéből utazik az órákra, amiket már a próbaóra közepén, jó előre, aggódva lefixáltunk. Nem hitte el…..
A Szimpla Csoport blogja a Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület új honlapjának elkészültéig helyet ad az Egyesület felhívásainak, közleményeinek ezzel támogatva a megújuló szervezet célkitűzéseit. A napokban közzétett tagtoborzó felhívást kiegészítendő közzétesszük…..
A Szimpla csoportot 2010 júniusában hoztuk létre. Mindannyian az ELTE Társadalomtudományi Karához kötődünk, itt végeztünk, ide járunk vagy éppen itt oktatunk. Amikor a dán filmrendező Lars von Trier 1995-ben megalakította a Dogma-filmek mozgalmát azzal indokolták…..