Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Mózes_

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kérünk ismét a lassú frissitésért. Most igyekeztünk sokat pótolni. A blogírás úgy zajlik hogy előre megirjuk és ha netet találunk akkor csak átmásoljuk a blogra. Így tehát nem annyira a mi lemaradásunk mint az internet hiánya hátráltat minket. További kitartó…..
 Ha hosszú gyaloglás vár ránk, igyekszünk erőt venni magunkon és hamar elindulni. Ezért írhatom le azt az otthoni énemnek rémisztően ható adatot, hogy 6:15-kor már Avilesutcáit róttuk. A korai indulás előnyei hogy nem kell a nagy melegben kutyagolni, hogy 10 kor már túl vagy…..
 Még előző este megbeszéltük Martinnak hogy a következő napnak együtt vágunk neki. Annak ellenére hogy ő később szeret kelni, belement az általunk kedv elt 7 órás indulásba. Az ő precizitása és a mi pontatlanságunk azt eredményezte hogy 20-25 percig nézte ahogy…..
 A hétfői szakaszt korán kezdtük, mert ha 30 fölött kell menni akkor jobb hamar indulni hogy a 15 órakor kezdödő hőséget elkerüljük. Indulásban már akkor sem voltunk jók, hiszen többnyire félórás késéssel szoktunk elindulni a tervezetthez képest. Eme reggelen épp a…..
 Kissé rég volt már amikor elkezdtük az első szakaszt, ezért nem ígérem hogy mindenről be tudok számolni de igyekszem.. Minden nap hatkor kelünk, hogy még a meleg előtt el tudjunk indulni. A hospitalero( a hörcsögfejű) nagyon segitőkész volt, reggelit is készített.(…..
  Sajnálatunkra már az utazás kezdete előtt rá kellett döbbennünk Bálint szervezői középszerűségére, Putnokival ugyanis annak ellenére 8.55-ös időpontot beszélt meg üllői úti találkozójuknak, hogy 7.55-re gondolt. Maga a repülőút zökkenőmentesnek bizonyult…..
_Mózes_ 2010.07.12 21:40:15
@_medvedisznóember_: természetesen lenyomtunk ma is 28 km-t, PARASZT;)
 Pár szót az útról azoknak, akik véletlenül vagy szánt szándékkal ide tévednek és érdeklődnek. 5 fős csapatunk július 8-án indul repülővel Párizsba, majd onnan TGV-vel (nem kicsit menő) megyünk tovább a spanyol-francia határvárosba - Irúnba. Ahonnan 9-én elindulunk 900…..
_Mózes_ 2010.07.04 11:42:54
Nincs új a nap alatt. Szokták mondogatni az emberek és amikor mi úgy döntöttünk, hogy a Szent Jakab út történéseiről, élményeinkről internetes naplót vezetün majd, hatalmas fába vágtuk fejszénket.Ugyanis ebből a témából valami újat kicsikarni nehéz. Akik az ezredforduló…..
_Mózes_ 2010.07.01 17:10:12
@greatwhite: mondjuk igaz a verseid tényleg nem mondhatóak sablonosnak, sőt a sablonosság dicséret lenne ahhoz képest hogy mindig ugyanazt mondtad :D versmondó bajnok sztem ne ezzel csajozz :D