Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartlev

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Visszatérő szófosó levélírónk, Richelieu, megpróbált jófej lenni azáltal, hogy a feleségét és annak barátnőjét elfuvarozza a hétvégi Madonna koncertre, aztán meg vissza. Mindkét irányban belebotlott egy-egy idiótába, íme részletesen: Ez a poszt, előre szólok,…..
Néhány nappal ezelőtt megkeresett Sevi, hogy volna neki egy honlapja, ahol térképen megjelenítve látható, hogy mikor és hol mérnek sebességet a rendőrök - egyelőre csak Budapesten - és mi benne lennék-e egy linkcserében. Az információ nem új, táblázatos formában a rendőrség…..
Az egyik legbosszantóbb jelenség számomra a pofátlan előretolakodás. Ezt legkönnyebben sorompónál lehet megtenni, ilyenkor ugyanis üres a szembe sáv, sok tuskó meg kis is használja. Nekem is volt már pár ilyen élményem, a leghajmeresztőbb az volt, amikor egy félkarú sorompós…..
autózz! Fölösleges a téli gumi? 2008.11.26 08:19:00
Őszintén bevallom Ede levelének olvasása közben többször furán összeráncoltam a szemöldökömet, mert nem nagyon értek egyet azzal, hogy a téli gumi csak fölösleges marketingfogás. Azzal sem értek egyet, hogy miért is kéne hússzal mennünk nyári gumival télen, ha ötvennel…..
Nagyon együtt tudok érezni Mátéval, annál is inkább, mert magam is voltam már hasonló helyzetben, mikor az autómhoz érve azt tapasztaltam, hogy valakinek nehézséget okozott a parkolás és bizony nyomot hagyott a kocsi oldalán. Levélírónk ennél sokkal rosszabbul járt, mert nem…..
tartlev 2008.11.10 10:18:21
"Carnivora 2008.11.10. 09:58:40
tartlev 2008.11.10. 08:11:16

Hülye vagy ehez ... a kár értékét, akkor is 200 ezer felett térítik a casco az új autónál éri meg csak, akkor is lopás kárra a lízing-részlet miatt. "

???
A mondatodat sem értem pubi, de biztosan ehhez is hülye vagyok. Meg az 'ehhez'-ben a két h-hoz is biztosan hülye vagyok...

De ha arra gondolsz, hogy 200e önerő fölött fizetne a casco, akkor erre csak azt tudom mondani, hogy persze, ha így kötötte. De még akkor is kapna 200-at, ha 400e a javítás.
Ja hogy eddig többet fizetett be? Erre meg csak azt tudom mondani, hogy ha holnapután lezúzzák ismét, akkor is kapja az önerő fölött. És ha egy hét múlva ellopják, akkor is megkapja. És lehet, hogy még csak 1 hóanpaj fizeti...
Kezded érteni?

"Hurrá Torpedó 2008.11.10. 09:51:18
de ha 3 hónapja fizetem a cascót, és befizettem eddig 3×13000 forintot akkor a biztosító azt fogja mondani hogy a kár 300000, tessék csak 250000 forintot kipengetni még kp-ban. ingyen azok sem adnak semmit."
Talán valami olyan van, hogy adott évben évfordulóig be kell fizetned lopás esetén, de amúgy szerintem a kártérítés független attól mennyit fizettél be - ez a lényege a biztosításnak.

Én pl. 1 hónapja fizettem cascot, mikor feltörték az autót, szó nékül csengette a biztosító az üvegkár 90%-át, ahogy a szerződésben szerepel. Pedig a számlán még olyan tétel is szerepelt, hogy az üvegek letakarítása az ülésről. És igaz, hogy nem nagy összeg, de nem mindegy, hogy 3e vagy 30e forintot kell pikkpakk kicsengetni...
autózz! Mondd a rendőrnek! 2008.10.16 14:41:00
Levente kis sztorijának főszereplője híven tükrözi azt a mentalitást, amit oly gyakorta szidunk különböző posztokban. Ilyenkor leginkább tehetetlenül elszenvedjük a történéseket és rendőrért imádkozunk. Egy friss tegnapi élmény: mellékelt kép szerinti úton, én általában…..
Futóblog Terminator Heavy Metal 2008.09.23 12:31:00
Múlt héten pénteken éppen Ausztriába robogtam a hétvégi casual-re, amikor a kocsiból headset kapcsolással a szerkesztőség másik eminensével, Winklairrel tartottam online szerkesztőségi értekezletet. Ezúttal nem azt vitattuk meg, hogy kell-e parázni az esetleges extra szív…..
autózz! Nyerj autóskártyát! 2008.09.17 14:00:00
Volt nekünk július elején egy blogtalálkozónk, ahová vittünk magunkkal mindenféle nyereményt és azt hittük, hogy szét is osztogattuk mindet. Aztán hazaérve konstatáltuk, hogy bizony a Hammer által önként és nagylelkűen felajánlott három csomag autóskártya ott maradt a táska…..
tartlev 2008.09.17 15:55:15
autózz! A biciklisé az egész út 2008.09.08 06:21:00
Hiányoltátok a biciklis posztokat, úgyhogy most mindenki örömére egy ilyen következik. Z csak saját hidegvérének köszönhette, hogy nem húzta fel magát annyira, hogy nekiálljon vitatkozni a kerékpárossal, aki az út közepén gurult gyök kettővel, mert ugye vasárnap este ne…..
Holnap megyünk futni Kropkó Péterrel! – mondtuk szerdán, csütörtökön inkább, hogy ajjaj, ez a nap is eljött. Ugye, de szarul hangzik? A hawaii-i Iron Man-verseny például 3,8 km óceáni úszásból, 180 km lávasivatagi bringázásból és egy klasszikus maratonból áll. Ezen…..
Még most szólok, hogy most egy erősen offtopic poszt következik, amiben senki nem megy neki senkinek semmilyen járművel. Sokkal inkább öncélú, egoista élménybeszámoló lesz ez. Tegnap útban Debrecen felé hosszú ujjú ingben vezettem, persze már indulás után nem sokkal, az…..
autózz! Egyszer hopp... 2008.07.21 12:38:00
Daniferi megírta nekünk jó és rossz tapasztalatát két motorossal kapcsolatban. Szerinte egyes kétkerekűeknek kifejezett elvárásai vannak az autósokkal szemben. Egyet meg is osztott velünk, de ne csak szidjuk őket, akadnak itt jófejek is azért. Állandó olvasója vagyok a blognak,…..
Mikor elolvastam GiXXXer levelét, nem az volt az első benyomásom, hogy ő ebben a történetben ártatlan angyal, annak ellenére, hogy nem csak ő volt a hibás a lent vázolt szituációban. Mindenesetre bátor dolog ilyet leírni és elküldeni nekünk. Egy erőteljes dorgálás neki is…..
Gyalogosan közlekedni gyakorlatilag életveszélyes. Még érzékenyebben érinti ez azokat, akik mindezt babakocsit tolva teszik, vagy próbálják tenni, ahogy Gyula is. Az "úriember", akiről írnék, szintén későn lett kezdő apa, mint én. Én egy kissé érzékenyebben…..
tartlev 2008.07.09 13:27:58
KoWee még akkor küldte nekünk a lenti levelét, amikor nem volt lezárva a Budai Alsó rakpart. Most legalább nem fordulhatna elő ott az alant vázolt konkrét eset. Mai történetem egy tipikus és mindennapi esetről szól. Reggel 9 környékén mentem volna dolgozni és ugye erre a célra…..
A minden élőlényt összekötő szeretet jegyében posztolom be Tengerész lángoló szavait az APEH Fejér megyei Igazgatóságáról. A Naiv Ügyfél korbácsot várt és cukrot kapott ott, ahol ezt végképp nem várta volna. Ilyen himnikus hangot eddig csak a Gyurcsány-blog kommentjei…..
autózz! Az erőszak nyelvén 2008.03.25 08:06:00
Egy ártatlan "áldozat", három tagbaszakadt IQ bajnok fószer és a megmentő rendőr története T. tollából. Nekem rögtön az fordult meg a fejemben, hogy T. helyében mit tehettem volna az agresszív bandával szemben, ha nincs aki segítsen. Hogy tudja magát megvédeni az ember…..
Míg másnak az apja bajuszos, nekem a bátyám az. Mindig éreztem, hogy Tom Selleck után ő a következő Igazi Bajuszos Férfiember, csak nem nagyon tudtam eddig, hogy mit szólna a nyilvánossághoz. Hogy mennyire bajuszszemérmes. Erre tessék, jön ma a levél: "Egyszer csak úgy…..
Igazán szép, sokoldalú sztorit írt meg Marci a Homárnak: adva van egy überjófejként pozícionált, tegeződős kereskedőcég, egy nőkkel szemben előítéletes, és (a levelében) eléggé offenzív hangot megütő vásárló + egy nőnemű biztonsági őr + egy jó nagy kuncsaftalázás.…..