Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir David Bówli

3 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sir David Bówli 2019.11.08 09:21:51
@gmarc: Én is így gondolom, maga a post rendkívül érdekes, de a katasztrofális helyesírás végtelenül lelombozó, ráadásul az, hogy valamibe bele, vagy valamiben benne, teljesen mást is jelent, ez már a durva helyesírási hibáknál is sokkal-sokkal gázabb.

A másik, amivel ki lehet kergetni a világból, és nem fér a fejembe, hogy ezt emberek miért csinálják: ha orosz/ukrán helységneveket írunk át cirill betűsről latinra, egy magyar nyelvű szövegben, akkor mi a koszlott hátasállatpéniszért az angol átírást használja a szerző? Mi ez a "Pripyat"-ozás? Az magyar átírásban Pripjaty, ami ráadásul kiejtve még közelebb is áll az eredeti formához! A következő mi lesz? Ha Moszkva lesz a téma, akkor Moscow-zunk?
Sir David Bówli 2019.11.08 09:49:43
@Terézágyú: Látom, neked előbb feltűnt. :-)
Itthon valahogy tabunak számító témáról írnék röviden, mert minden évben úgy érzem elég egyedül vagyok hozzáállásommal. Már jó pár éve nem köszöntök senkit nőnapon önszántamból. (Munkahelyen jó pofát vágok a dologhoz, de kimondani ott sem mondom), de mindezt több szempontból is meg tudom indokolni,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Címzett   Segítséget kérnék. Olvastam utána már és tisztába vagyok azzal, hogy ezek a dolgok amiket leírok jogellenesek pusztán megerősítést szeretnék kapni. Szóval az én…..
Filmbarátok Podcast #94 (2016 Március) 192 percBeszélgetnek: Blacksheep, freddyD, GergőTéma: -Agyas és agyatlan (00:59:30)-Zootropolis (01:20:30)-Kung Fu Panda 3 (01:31:52)-Egyiptom istenei (01:40:40)-Trumbo (02:08:53)-A találmány [Primer] (02:27:00)-Kardhal (02:44:10) A felvétel itt…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Sir David Bówli 2015.11.20 11:42:14
@HGabor78: Az ezerszer cáfolt, és totálisan légbőlkapott ökörségeid közül a kedvencem:

"3: a cucc képes pillanatok alatt elolvasztani az acélgerendákat, sima égés erre nem képes."

Mérhetetlenül unom, hogy a hozzád hasonló idióták folyamatosan ezt a "háde' a zacél olvadáspontja sokkal magasabb, mint a kerozin égése során keletkezett hő, úgyhogy teeeeermiiiiiit!!!" c. baromságot szajkózzák. Ki a tököm állította, hogy a tűzben elolvadtak az acélgerendák? Megpuhultak, b+, ami doszt elég hozzá, hogy a szilárdságuk lecsökkenjen, ne tudják tovább tartani a terhet, és összerogyjon az egész kóceráj, mint a colstok.

De még egyszerűbben, hogy még te is felfogd: láttál már kovácsot? Fújtatóval hevíti a munkadarabot. Megolvad? Nem. Megpuhul? Igen. Ennyit a termites tébolyodról.
Úgy gondoltam, mivel most moziban úgy sincs mit néznem, van egy csomó olyan film,ami otthon megtekintésre vár. Nekem mindegy, hogy melyikről beszéljek, a ti szavazatotok alapján veszem majd elő az első és a második helyezettet: Szombat esti állást veszem majd figyelembe (mondjuk…..
Sir David Bówli 2015.05.12 20:20:09
@freddyD: Az volt a kérdés, miről szeretnénk, hogy beszélj, arra válaszoltam. ;-)

Egyébként ha nem volt meg, a Kocka-trilógiát tudom még ajánlani. Valami kivételesen (jó értelemben véve) beteg és elgondolkodtató alkotás, emellett a körmöd is lerágod.
Sir David Bówli 2015.05.13 06:03:07
@freddyD: Rendben, akkor tekintsük a javaslatot semmisnek. :-)
Csöppet kaotikusabb lett, mint gondoltam, de lehet pont ettől lett olyan szórakoztató   ..
Múlt héten a kedvenc modern sorozat főcímeket gyűjtöttem össze és már akkor többen jelezték, hogy szép, szép, de mi van a híres magyar főcímekkel, mint a Moho Sapiens Angyalbőrben slágere vagy éppen a Szomszédok klasszikus befutója. Megvannak, és most itt is sorakoznak azonnal,…..
    Update: Na igen, ezt is ott törölték. Még indok sincs. Feltöltöttem indavideóra     Update 2: Időközben meglepően rapid gyorsasággal el is bírálták fellebbezéseimet: A Podcastet visszaállították, a fenti videót nem. Szintén Spam,Scam indokkal.…..
Sir David Bówli 2014.05.10 18:06:35
7. Oké, hogy minden szobához tartozik fürdő De biztos, hogy ezt így a legjobb megoldani? (Kösz Geri!) 6. Te jó ég, mi lehet a X-falú szobában? Vagy csak nem bírtak elszakadni tervezéskor a téglalap-alaprajztól? (Kösz Sadia!) 5. Ha 335-ért árulnak egy villát, miért csak…..
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
Sir David Bówli 2014.04.04 20:22:02
@nandras01: @josip:

Ez a kretén is pontosan ugyanaz a kórkép, mint a HAARP-ot, meg chemtrailt hallucináló többi elmebeteg.
Sir David Bówli 2014.04.04 23:42:19
@peetmaster:

De a röhejt ly-nal írta feljebb, szóval kompenzált! :-D
Sir David Bówli 2014.04.05 21:55:05
@Hovirag:

De, ilyen szó van, te elmebeteg.

Olyan szavak nincsenek, mint "röhelyes", "töltessz", továbbá a mondatok végén vagy egy, vagy három felkiáltójelet ismer a magyar nyelvtan, nem egy sornyit, amit te rendszeresen idefosol.

Az egy dolog, hogy összeesküvés-hívő, paranoid elmebeteg vagy, de emellett még egy büdös bunkó is, aki még a saját anyanyelvén sem képes megtanulni.
-FIGYELEM: NEM FIZETETT TÖMÉNY POLITIKAI TARTALOM. HA NEM ÉRDEKEL,NE OLVASD EL-     Nem tudom okos dolog-e politizálni az interneten, de ugyanakkor a magyar politika megítélése annyira a béka segge alatt van, hogy olyat nem igazán tudnék mondani olyan sokkolót, amit ne mondott…..
Kedves Olvasóim! Mikor eldőlt, hogy fél évre ide szerződök, gyorsan végig gondoltam miből is maradok ki. Sok mindent nagyon sajnáltam, dehát valamit, valamiért. Egy valamit azonban nem sajnáltam. Mégpedig azt, hogy kimaradok a 2014-es kampányból. Persze ezt csak gondoltam, mert…..
Sir David Bówli 2014.03.10 20:01:32
..
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Még Van Damme volvós spárgájánál is jobb reklámot mutatunk ma a kedves olvasóknak: a londoni székhelyű Cinesite 3D animátorai ugyanis egy gyönyörű babkonzerv-reklámban mutatták be, miért kamu az egész holdraszállás-sztori! Sajnos korán örültek azok, akik már eldicsekedtek…..
Sir David Bówli 2013.12.21 20:16:31
"Ha bármely, az államhoz köthető gazdasági ügyben jogsértésről van tudomása, tegyen feljelentést, hiszen ez kötelessége is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök 2012. május 7-én a Parlamentben Karácsony Gergelynek. Nem először és nem utoljára: ez rendszeresen visszatérő érv,…..