Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az_Univerzum

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az intézményben működő drámatagozaton ez már nem az első eset, ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptemberben 2 drámatanár kapott írásbeli figyelmeztetést "A legnagyobb magyar" című előadás rendezéséért.Ezúttal egy diák, Purosz Leonidasz "Homo Ethicus Hungaricus"…..
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Eddig inkább csak szakmai körökben volt ismert az a feszültség, amely az online szolgáltatók és a távközlési cégek között érezhető az egyre növekvő adatforgalom terhei miatt. A múlt héten három nagy európai névnél, a Deutsche Telekomnál, az Orange –nál (volt France…..
Az_Univerzum 2013.07.20 02:24:38
Amióta itt vagyok Mexikóban, rengeteg emberrel ismerkedtem meg, korábban elképzelhetetlenül sok lehetőség merült fel a jövőt illetően. Olyannyira sok, hogy magam is csak kapkodom a fejem, és azt sem tudom, melyik ujjamba harapjak. Ha csak a fele valóra válik, nem fogok unatkozni a…..
Az_Univerzum 2013.01.24 18:00:27
@Spacecake: Vizó féle ember mindenhol van, igen. Az, hogy a főváros fő sétálóutcájáról becsalják egy-két közeli étterembe a turistákat, 7-800 ezer forintos számlát hozzanak ki nekik, amit ha nem fizetnek ki, megverjék őket, és a rendőrség ne menjen ki soha ezekre a helyekre, na, olyan nem mindenhol van.
Az_Univerzum 2013.01.24 21:33:27
@Spacecake: nem kell hasra esned, de ha járnál rendszeresen a belvárosban, tudnád, hogy hány nő jár párban a Vácin nap mint nap (most, hogy v-t bevitték, kevesebb), és mennyit keresnek naponta azzal, hogy behordják a 7-800e-res éttermekbe a turistákat. Arcról ismerem az összeset. Némelyiknek 3-4 autója van.

Ez az v. kerületben ipari szinten zajlik.

Nem tudom, hogy mi van a spanyoloknál. Lehet, hogy abban igazad van, hogy ott ez durvábban megy. Abban biztos nincs, hogy Magyarországot illetően "elenyésző számú" esetről beszélsz. Az nagyon távol áll a valóságtól.
Az_Univerzum 2013.01.24 21:54:28
@Spacecake: ja, az egyik ilyen hely épp most zárt be, vagy átépítik, nem tudom (szerencsére).
 Gyengébb nem A Medián veri a mellét, hogy ő megmondta, már réges-régen, hogy bizony a nők is interneteznek legalább annyit, mint a férfiak. Medián-webAUDIENCE:„Az ezredfordulón még úgy tűnt, hogy a világháló döntően a férfiak játszótere lesz, azonban hamar…..