Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eligor

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Palik Laci, gyere vissza! 2011.07.31 06:00:00
Itt van megint a száguldó cirkusz, a Forma 1 Magyarországon. A gyorsan változó világban, a még gyorsabban változó versenyhelyszínek közötti huszonéves állandóságra büszkék lehetünk. Az évtizedek alatt volt itt kaland és izgalom, az első nagydíj Senna-Piquet csatájától…..
Eligor 2011.07.31 10:00:58
@Secnir: Pfff, az aszfaltra igen, de nem a pályacsíkra... képzeld el, nem csak a pályát aszfaltozzák le egy ekkora létesítményben.
Az ez a játék. A legmenőbbek természetesen ezzel már tegnap játszottak, esetleg jelen voltak amikor kitalálták az egészet. (Megfejtés itt, köszönjük kedves kommentelőnknek!) ..
Eligor 2011.03.31 02:12:03
@GerysonHUN: Azért mert Nike görög istent ábrázolja :)
Andy Whitfield elárvult szandálját egyelőre egyik jelölt sem örökölheti, legalábbis ezt állítja a Deadline Hollywood. Mi is megírtuk, hogy három jelölt van minden idők legtökösebb rabszolgájának szerepére (Whitfield rákos beteg sajnos), és azt is, hogy mostanában tesztelgetik…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Nulláról In medias res 2009.10.13 14:46:00
Hello All!Nem tudom minek csinálom ezt. Itt állok a semmi közepén tegnap este romba dőlt az életem. Elvesztettem az egyetlen biztos pontot az életemből. A páromat. Részben az én hibámból, részben az övéből. De ez majd a későbbiekben úgyis ki fog derülni. Állásomat is…..
„Csak lőj lőj lőj lőj lőj lőj lőj lőj lőj lőj lőj” - ezzel a kommentárral ajánlotta Tamás nevű olvasónk ezt a játékot, és ehhez nem is tudnánk többet hozzáfűzni. Jó hétfőt mindenkinek!..
Emlékeink szerint az Egri csillagok egyike volt azon kevés kötelező olvasmánynak, amit élvezet volt végigolvasni, ráadásul a könyvből készült film is teljesen nézhető darab kosztümöstül, karórástörököstül. Azt pedig nem is gondoltuk, hogy a sztorija mennyire flashjátékba…..
Eligor 2007.07.24 12:13:13
Bessenyei Péter átrepült az új Index-címlap alatt, és erről eszünkbe jutott ez a repülős játék. A programban szereplő géppel a „csináld magad” mozgalom jegyében kell leszállópályát gyártanunk magunknak oly módon, hogy bombáinkkal simára gyaluljuk a sziklákkal és…..
A blog egyik legnépszerűbb játéka volt ez az idegnyugtató marhaság: a játékos egyetlen klikkelés után hátradőlhetett, és nézhette, ahogy a program végigjátszódik (vagy nem). Hasonlóan aktív embereknek szól a Chain Reaction Effect, ami 90 fokot forduló, eleinte véletlenszerűen…..
Eligor 2007.07.24 12:09:57