Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilagjaro

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Elegem lett a németekből, hát eljöttem Angliába, de szobát nem találtam, ezért sátorban alszom. - mondja a szőke hajú, kék szemű huszonhetes fiú, majd hozzá teszi. - A németek ezt csinálják. Ha kell, gyalogolok 25 km-t esőben, majd ha haza érek, befekszem a hálózsákba,…..
Már lassan húsz éve, hogy óvodába jártam, még régebben volt, hogy Brunszvik Terézia kifejlesztette óvodapedagógiáját, sem ő, sem az én ovónénijeim nem mertek ökoóvodáról álmodni. Teri azt sem tudta, hogy kell “tudatosan a környezetet micsinálni?!” És noha már…..
Magasfokú giccs vs szépérzék, puha pázsit vs macskakő, egymásba boruló fák vs fák-bokrok-virágok-gyep. Anglia versus Magyarország. Az előbbi kertjei burjánzóak, romantikusak, puhák, színesek, az utóbbi ugyan néha próbálkozik, de jószerivel már lemondott róluk. A…..
A “venni vagy nem venni” dilemmája sokunknak okozott már álmatlan éjszakákat. Majd ha eldöntöttük hogy venni, akkor meg azért nem tudunk aludni, mert a hitel törlesztőrészlete folyamatosan ott lebeg a szemünk előtt. De miért vágyunk valamire, amire még önerőnk is alig…..
Mi a közös Békásmegyer, Zugló, Újpalota, Újpest, Kispest, Óbuda és a X., XI., VII., VIII. kerületekben? Az egyik zöldövezet, a másik városközpont, harmadik a rehabilitálás alatt álló gettó közepe, vagyis nem sok közös tűnik fel. Azonban ha alaposabban szemügyre vesszük,…..
OTTHON, OKOSAN. Venni öröm 2010.08.22 14:00:00
Adásvétel lépésről lépésre - a vevő szemével Lakást venni a legjobb érzések egyike. Böngészni, beleszeretni, kiválasztani, bebútorozni, beköltözni. Némi stresszel jár a weboldalak böngészése, hiszen ezen site-okkal Dunát lehet rekeszteni. Közvetlenül a…..
Európa nagy “ország”. A négy kedvenc a francia, a holland, az angol és a magyar. Ha jobban megfigyeljük, nem is vagyunk olyan távol egymástól és a közös pontok is megvannak: építészet, építészek, kreativitás. Hollandiából átrepülünk Angliába, 45 perc, onnan a…..
Nemigen akad olyan ember a földön, aki feladott hirdetései után szeretne fizetni, nincs ez másként a lakásukat eladni szándékozóknál sem. Az erre az esetre néhány ingatlanos oldal által kínált látszatkiskapu – az ingyenes hirdetés bizonyos ideig – azonban könnyen…..