Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veight

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki gondolná, hogy a nyilvánvalóan túlárazott smsek minden elképzelést felülmúlóan vannak túlárazva? Eheti oknyomozó olvasónk adatait remélhetőleg a hozzáértők hamar korrigálják, mert biztos semmi nem ennyi, hanem még ennél is kevesebb egy sms igazi ára. Akárhogy is, az sms…..
Veight 2012.01.30 13:53:34
Bő fél év telt az utolsó hangyászposzt óta. Mivel akkor már egy késznek tűnő Datsun 260Z versenyautó villogott az Oldtimer Expo standján, joggal merül fel a kérdés, hogy mi az ördögöt kellett még reszelni a héj alatt. Fel is merült. Gyakran. Ha minden alkalommal, amikor élőben…..
GerGely küldte ezt az E30-ast. Elég érdekes így félkészen látni, de ahogy elnézem, sok jó nem fog belőle kisülni...
Így ismerte mindenki: a magas, vékony, zseniális srác, aki mindig jókedvű volt, és akit a jóisten is kosárlabdázónak teremtett, mégis rali-versenyző lett belőle. Kicsit olyan volt az autóban, mint Walter Röhrl, a Pók, aki minden autójában úgy festett, mint egy 500-as Fiatban.…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Veight 2010.11.24 22:29:53
Van ugye egy Kyosho Mini Z összkerekes autónk, amit Winkler tesztel, hosszabb távon. Az egész dolog úgy indult, hogy Winklernek megtetszett az RC-drift. Igen ám, de a Himoto 1/18-as autója beltérre már nagy, garázsba, utcára mászkálni vele macerás. Eljött a tökéletes pillanat, hogy…..
Veight 2010.11.16 17:54:36
A cím idézet C. G. Jung: A termeszek töredezett tudatalattija című munkájából, és egyben a legutóbbi látogatásom tökéletes összefoglalója. Hetek óta készülök kirakni ezt a videót a Hangyász aktuális állásáról, csak nem jutottam oda a munkától. És persze az…..
Veight 2010.11.07 20:14:57
@Nínó Karotta: Woow. Sosem gondoltam volna, hogy gumifüst és benzingőz egyveleg lehet számodra borzalmas élmény, kíváncsi vagyok majd az okokra.

@Nínó Karotta: Igen, tudom, hogy többször jelezted ezt, de azt is tudom, hogy szoktálvolt a Hungaroringi nyílt napokon furikázni. Ott pedig (legjobb tudomásom szerint) nem lehet rendszám nélkül megjelenni. Esetleg kihagyod ezek után a HUN GP-t?
Veight 2010.11.11 21:14:55
@RWD: Ohh, tényleg. Vajon Ő is ilyen érzésekkel távozott?
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
A szerkesztőségből szinte mindenki elhúzott melegebb éghajlatra, a gyermekmegőrző-funkció meghatározó lett a profilunkban, hiszen Tom kislánya is itt van velünk. Vele együtt vagyunk négyen. Winkler a mai Csikós-poszt előadásával szórakoztatott minket, nagy átéléssel, amit a…..
Az Ascari Race Resort még akkor is bénítóan döbbenetes, ha az embert épp a vizelet-visszatartás kiváltotta hólyagruptúra fenyegeti. Klaas Zwart állítólag az olajkitermelés-iparban tollasodott meg annyira, hogy megcsinálhassa Európa egyik legmenőbb autós játszóterét.   A…..
Veight 2010.07.15 15:38:34
Belsőség Pontosan ma… 2010.07.14 05:23:00
…vagyunk tízévesek. Nézzék, ez volt első cikkünk, ekkor indult el az, amiből mára az önök Totalcarja lett. Tíz év nagy idő ebben a szakmában, ez alatt tucatnyi lap született és szűnt meg végleg, de a mi hangyamunkánk nem volt hiábavaló. Tán ezért is sikerült minden…..
Veight 2010.07.14 10:25:43
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
645 Mackós 2007.08.21 08:00:00
Szörnyen lejárt Kodakra. (2001-ben lejárt, 2006-ban vettem, akkor átjött egy csomagban amerikából, beraktam a hűtőbe, kivettem a nyár elején, azóta a táskában nyaralt.) ..
Futóblog Winkler bingó! 2010.06.14 14:32:00
Megvan a hivatalos, chippel mért eredmény. Ennek értelmében Winklair 4:56:04 alatt teljesítette a távot, a nyertesünk pedig nem más, mint Nannycsuri kommentelőnk. Gratulálunk az elért eredményhez, az ajándékkal kapcsolatban még jelentkezni fogunk...
Szállítás az életem, Hívjon mert kell az élelem! A Lackó Tomi, a világ legviccesebb mottójú trélerese elhozta a Hangyászt a homokfúvóktól. Tapasztalatok: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/datsun_260z_homokfujva/feed", "width":"640", "height":"480",…..
Veight 2010.06.24 17:32:43
@Nínó Karotta:
Ha jól értem, a statikai teherviselő elemek munkáját fémcsövek fogják végezni. Ez az kaszni alap merevségén biztos sokat dob majd, de vajon képes lesz megakadályozni, hogy egy túlméretes Demszky kátyú után be ne szakadj ülésestül a Hungária krt-ba? Tovább hangsúlyozom, olaj-égő-és akkumulátor cserében otthon vagyok, de fogalmam sincs a sufni építés részéről a dolognak.

Kívánom, hogy sikeresek legyetek a projektben, mert az angol monszun nagyon behajtotta a házba a hangyákat!
A minap jelent meg a TC-n az Elnöki Datsun tesztje Stump Andrástól. Telós Bandi egyik beugró tesztje ez a lapnál, örülök, hogy a kiváló kolléga nálam vesztette el Datsun-szűzességét. Itt lent az általam írt keretes kiegészítés olvasható a már elkelt autó birtoklásáról,…..
Futóblog Ultrabalaton firkálófal 2010.06.19 22:58:00
Ehhez a bejegyzéshez írunk minden UB-vel kapcsolatos szakértést. A posztok is jönnek majd sorban, de addig is. Én kezdem a sort. ..
Veight 2010.06.20 19:54:00
Egy normális helyen az embernek nincs szüksége autóra. Ha nagyon vágyna rá, persze hobbiból lehet, de milyen kretén egy hobbi már az autózás?! Vélemények az azonos című írásunkról...
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
kár-park Kifékeztem, megúsztam 2009.05.30 16:48:00
Van abban némi helyzetkomikum, amikor az ember a közlekedésbiztonsági rendezvényre menet szenved balesetet, de amikor eljön az ezredmásodperc, amikor inkább érezzük, mint halljuk a csattanást, és csak fékezünk, fékezünk és fékezünk, már nagyon nem vicces. A lagunás csóka az…..
Veight 2009.05.31 20:17:35
@Mioporfeszosz:
Egyébként biztos, hogy 2 tonna 4 (ugyan többször vastagabb) kerékkel gyorsabban megáll mint 300 kiló 2 kerékkel?
Mert nagyjából ezek az erőviszonyok, a sok dugattyú és ABS inkább a stabilitásban és kormányozhatóságban segít, a fékút olyan sokkal nem lesz rövidebb....
Belsőség 2500 felesleges lóerő 2009.05.12 12:20:00
Ha nem ez az, akkor mi? Rejtélyes hírszerkesztőnk elefántcsont-tornyából egy morzsát hullajtott alá. Lám: The Land Shark: 2500 lóerő a hátsó tengelyen Valószínűleg az egyik leggyorsabb utcai sportkocsit sikerült elkészítenie az Intense Automotive Design nevű cégnek a Mosler…..
Rengeteg mindent akarok most leírni, de mégis a legfrissebbel kezdem, mert egyelőre nem tudok semmilyen belsős információt, így még írhatok róla.Ma bejelentette cégünk, hogy előrehaladott párbeszédeket folytat a Hewlett Packardal. És nem, nem mi akarjuk őket megvenni.Kis…..
Péntek óta szabin vagyok. Pénteken fél 3-kor érkeztek meg a szüleim. Vagyis fél 4-kor, gyakorlatilag 4 után. Volt egy kis késés. Valami tornádót kellett kikerülni.Mielőtt szabira mentem volna még elküldtem a reportomat. Történetemet elmesélhettem ebben a hónapban a korábbi…..
Ma letöltöttem egy frissítést az Opera nevű web böngészőhöz és miközben jött le az adat, elmerengtem azon, hogy ezek a cégek milyen üzleti modellel működnek.A Google-t még csak csak értem. Keresek és a kulcsszavak előhívnak szponzorált találtatok, ami egyébként sokszor…..