Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaki83

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félmillió Ft-os vízdíj törlesztése után kicsit fellélegezhetne a Barcson élő Kistaj Éva, mert legalább megszűnne a végrehajtói nyomás, ami a család tragédiájára pluszban nehezedik. 3 éve ápolja éberkómás lányát, ami önmagában is borzasztó nagy teher, emellett még retteg attól is, hogy utcára teszik…..
Krisztián szomorúan fedezte fel, hogy az Amerikából átirányított hívásaira a Vodafone elég sokszor felszámolja a hívásfogadás/indítás 630 forintos roamingdíját. A 88 ezer forintos számlán azonban meglepően nem mindenhol szerepel ez a tétel, néhol 0 forintot számláztak: Egy…..
szaki83 2010.06.30 14:15:53
@SpencerBarnes:
Szerintem teljesen jogos a reklamáció, bármilyen hívásátirányítást is használt.
Ha feltétel nélkül minden hívást átirányított, akkor nincs is kérdés. Bejövő hívás esetén egyből a megadott számot kapcsolja a központ.
"Átirányít ha nem elérhető" esetben a központ csekkolja, hogy be van-e kapcsolva a készülék. Ha igen, nincs átirányítás. Ha nincs bekapcsolva, akkor ugyan honnét tudná, hogy helyileg éppen hol nincs bekapcsolva?
Egyedül az "átirányít, ha foglalt" vagy "átirányít x másodperc után" módok esetén próbálkozhatna be a szolgáltató, mert ezekben az esetekben valóban megpróbálja az eredeti számon végződtetni a hívást, így valóban használja a külföldi hálózatokat, de még ezekben az esetekben sem számolhat fel díjat, mert soha nem azért kell fizetni, hogy csöng a telefon, hanem akkor kell fizetni, ha felveszed. Benne van a nevében is, "Hívásfogadás" Ha nem így lenne, azért is fieztni kellene, ha valaki csak megcsörget és kinyomod, sőt, azért is, ha valaki csak szimplán megcsörget, hiszen ezekben is használod a külföldi hálózatot, függetlenül attól, hogy válaszolsz-e a hívásra, vagy sem.
szaki83 2010.07.02 15:27:57
@Valaki más:

Apa, tanuld meg jobban a mágnest! Lehet, hogy a szolgáltató kiszámláz dolgokat, lehet, hogy úgy számláz, ahogy leírtad, dehogy egy feltétel nélkül átirányított hívás nem járja be a világot, abban biztos lehetsz, aktiválják az átirányítást bárhol.