Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tozo

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hehe, fel nem venném. ..
tozo 2015.08.11 16:48:59
15 másodperc nem sok idő, de benne van Groot, Rocket Racoon meg Star Lord is. Szeptember 8-én kezdődik a Disney Channelen. Természetesen senki sem az a hang, aki a filmben volt. ..
A horrorfilmek világában akárcsak más filmes műfajokban, manapság legalább olyan nehéz újat mondani, mutatni, mint a kétértékű logikában. Nincs új a nap alatt, szinte mindent láttunk már, amit emberi elme kitalálhatott, a pszicho-horrortól az olcsó, hang,- és fényhatásokkal…..
A Galaxy S2, Note, S3, Note 2 készülékek hivatalos CM portok fejlesztéseiért felelős hacksung csapat több tagja egyetértéseben azt állítja, nem tervezik, hogy a Samsung Galaxy család legújabb tagját megvásárolnák, vagy fejlesztenék rá a CyanogenModot. Úgy gondolják, a…..
Munkakerülő játékok B.U.É.K. 2012.12.31 08:00:00
Bár elvileg szombat van, ami, ugye, nem munkakerülős nap, ám egy igazi geek a szilvesztert is játékkal tölti. A Band Of Heroes éppen alkalmas erre a célra: mivel egy-egy pályát (nekem legalábbis) nem nagyon lehet megcsinálni egyből, csak több próbálkozás és folyamatos fejlesztés…..
tozo 2013.01.03 12:04:56
@PierP.: Vagy 5-ször próbáltam a pályát és azalatt elég sokat fejlődtek a hőseim, de ahogy elkezdet előremászni mindig eltaposta a hőseimet valahogy. A madaras varázslónak a gyorsítása hiányzott a győzelemhez, úgy el tudtam futni előle.
Igen, a képen látható 370 halál igaz. A vérfoltokból jól látszik, hogy én a 15. pályán adtam fel. Ez ugyanis a Give Up célja, hogy a játékos megadja magát. Ha elegetek lesz belőle, ne zárjátok be az ablakot, használjátok a nagy kék gombot!Ui.: Lesz ma még játék, ne adjátok…..
tozo 2012.07.30 10:32:37
@miczol: Toggle quality-t próbáltad? Jobb alul.

21. Emelet és 97 halál, de még nem adtam fel :)
tozo 2012.07.30 11:40:59
Egy jól irányzott klikk, majd elégedetten hátradőlés - eme műfaj darabjai méltánytalanul mellőzésre kerültek a blogon. Eddig, ugyanis a mai játék a Kamikaze Pigs, amiben a címadó malacok egy kísérleti fegyver balszerencsés főpróbájának köszönhetően találat esetén teljes…..
A DeskNotifier egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével a Wi-Fi-n vagy USB-n kapcsolódó Android telefonok és táblagépek értesítései megjelennek a PC-n is. A hívások, SMS-ek mellett a WhatsApp, Viber, Astrid Tasks, Facebook és egyéb alkalmazások is buborékozódnak, sőt az SMS-re…..
SF.blog Cthulhu hívása 2012.05.25 05:30:00
Tedd le. Csak próbáld meg letenni. Próbáld meg az ujjad közelíteni ahhoz a kis piros gombhoz, és lesz neked ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...
SF.blog A kőkori Vasember 2012.02.04 06:00:00
Hétvégére mi mást is szánhatnánk a blog olvasóinak, mint egy szép képet a Vasember őskori előzményéről! A kép Manarama alkotása, szép hétvégét kívánunk mindenkinek!    via Geektyrant..
Már a zöld nyuszi óta elkötelezett híve vagyok a FastGames játékainak, öt perces kis semmiségek, de hihetetlenül ötletesek és aranyosak. Nos, a Rew ötletes is, aranyos is, öt perces is, de egyszerűen zseniális a maga nemében. Szerintem könnyen megtalálható fejtörőcskék,…..
Mi lett volna, ha az Avatart nem James Cameron, hanem Howard Hanks rendezi? Vagy Sean Connery lett volna Az ötödik elemben Bruce Willis helyett? El tudnátok képzelni Lugosi Bélát az Inceptionben? Esetleg Clint Eastwoodot Zod tábornok szerepében? Peter Stults kilenc olyan plakátot alkotott,…..
      Jó napot! Igen, tudom, hogy már négyszáznyolcvanezerszer feldolgozták a témát -bár én csak egyet láttam, és bizonyára, ha valaki olvasott már kritikát ezzel a filmmel kapcsolatban talál majd némi átfedést az olvasott/látott/hallgatott kritikák és az én…..
  Jó napot! Hosszú kihagyás után ismét videóval jelentkezünk. A szünetnek többek között magánéleti problémák a forrásai ami senkit nem érdekel, ez érthető, hiszen ha elmegyek egy suszterhez, én is csak annyit szeretnék, hogy operálja meg a csukámat, hogy ezen felül mi a problémája nem izgat. A…..
hogyvolt VV5 - 1X63 2011.11.16 17:40:00
Most, hogy kiengedett a kezem, elkezdem írni a posztot, de a sapkát még a fejemen hagyom egy kicsit, aggyisten tél. Hivatalosan is. De de, hivatalosan, ma megvolt az első telefonhívás, hogy a karácsony közeledtével legyek oly szeretetteljes és támogassam a mucsaröcsögei kisdedóvót…..
Kedden vetítették le a norvég állami tévében azt felettébb izgalmas műsort, amiben az amerikai rádiós, mellesleg a modern keresztény ördögűzések egyik leghíresebb figurája, Bob Larson megpróbálja Jørn Stubberudból, ismertebb nevén Necrobutcherből is kiűzni a gonoszt.…..
Hűde szép! Kultikus 2011.09.12 07:55:00
A minap (09. 08.) lőttem telefonnal, borongós időben a budapesti Szabadság téren. Az jutott eszembe róla, hogy teljesen eltűntek a sárga fényszórós autók, pedig teljesen szabályos dolog, olcsóbb is mint a xenon és egy csomó autónak nagyon jól állna ez a kiegészítő...
Jajj,de csúnya! Naezmiez? 2011.04.12 16:19:54
Hölgyeim, Uraim, feladvány lészen, Cork77 jóvoltából. Íme:Egy biztos: nem egyszerű. Hajrá!..
tozo 2011.04.13 08:18:40