Regisztráció Blogot indítok
Adatok
édes-savanyú

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A selyem finom érintése és lágysága mindenkit elbűvöl, azonban a nemes agyag mögött brutális kegyetlenség bújuk meg.  ..
édes-savanyú 2019.12.23 15:04:06
@magánügy: ezt magyarázd meg vegánéknak. A méhek, jobb ha tudod, súlyosan kizsákmányolt állatok.
Hát, kedves olvasóim, ez a nap is eljött, pedig nagyon igyekeztem elkerülni már 20 éve. Gyerekkoromban egyáltalán nem voltunk elkapatva anyagilag - bár nem panaszkodom, nélkülözni sosem kellett, de szüleimnek azért erősen be kellett osztani a pénzt, s időnként nagymamámtól kölcsönkérni…..
édes-savanyú 2019.08.21 15:03:57
@Liping: mekkora a vityilló? Két embernek nem felesleges ekkora?

Nézegettem egy oldalon, hogy kb. milyen árakon mennek arrafelé a házak, az alapján (bár a belseje meg az állapota) biztosan sokat befolyásol egy ekkora ingatlan (nem látom pontosan, mekkora mondjuk) úgy 2-300 ezer euró körül megy. Jól lőttem be? :D
Röviden volt már szó róla, hogy Kína, s ezen belül Fengjie különösen, mennyire olcsó. Nem csak abból a szempontból, hogy odahaza mihez szokik hozzá az ember, de még az itteni bérek mellett is számtalan olyan dolgot megengedhet magának szinte bárki, amit otthon nem vagy csak…..
édes-savanyú 2013.05.02 07:45:33
@Chaoyang: 15 órát melózom egy héten, a szerzőhöz hasonlóan egy vidéki középsuliban. A szállásomat a suli fizeti, s a bérem is csak 8000 jüen, s motort sem vettem, viszont voltam a téli szünetben a fülöp-szigeteken és vettem egy laptopot is. A megtakarításom pedig több mint amiről te számoltál be. És gyanítom, hogy nem vagyok vele egyedül.:) Csak nincs mindenkinek ekkora arca, mint neked, hogy ezzel rajoljon. De amúgy örülök, hogy bejött az élet, s még kitartott hímringyóként is sikerült működnöd.
Van egy remek népesedési oldal, a GeoHive, ahol szépen sorrendbe vannak rakva a világ agglomeráció aszerint, hogy melyikben élnek a legtöbben. (Igen, valószínűleg máshol is elérhetők ezek az adatok, de én itt bukkantam rájuk.) Az élen Tokió, a második Delhi, a harmadik São…..
édes-savanyú 2012.03.22 00:42:46
@Minarikede: drágám, Shenzhen nem a sokasodás miatt lett ekkora, hanem mert 2 évtized alatt felhúztak ott egy hipermodern új várost közvetlenül Hongkong mellé. Szóval bevándorlás, nem szaporodás.
(A szerző újságíró)Az, hogy Horvátország még a magyar elnökség idején teljesítette a csatlakozási tárgyalások lezárásához szükséges alapvető feltételeket, alighanem az EU-t és a horvátokat is egyaránt meglepte. Alig ocsúdtak fel a kezdeti sokkból, már a horvát…..
édes-savanyú 2011.06.21 12:12:50