Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacibácsi Naplója

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV műsorán volt szó arról, hogy egy adós a fix árfolyamú végtörlesztést kérve egy olyan dokumentumot kapott aláírásra a bankjától, amelyen az aláírásával egyben nyilatkozik arról is, hogy ha valamiért -várhatóan- ez EU elmeszeli a törvényt, akkor az adóon követelhető…..
Bölcs vezérünk és kis számú tanácsadó testülete sikeresen átnyomta a fix végtörlesztésről szóló törvényjavaslatot. E szerint hétfőtől bárki, akinek van miből, vagy rendelkezik az újabb hitelfelvételhez szükséges feltételekkel, módjában áll a mai árfolyamnál közel…..
Fikagép Frank hitel és a bajok 2010.06.30 21:16:44
Mostanában a Frankhitel újra slágertéma lett. Más kérdés, hogy nem mindenki örömére. Sok okos sokfélét nyilatkozik mindenféle médiában, hogy most mi lenne a jó annak, aki amúgy is szív a magas törlesztőrészletek miatt. A "szakértők" egymást űberelve váltanák…..
Ma újra jó hírrel szembesültek a Frank-hitelesek. A történelmi csúcs közelében jártunk újra. Úgy fest, hogy a Világ esküdött össze népünk ellen. Az egyetlen reményünk, hogy Viktor és hű fegyverhordzója, Pali Bácsi immár a nép felhatalmazásával menthet meg bennünket.…..