Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tünde87

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
Érdekes kérdést vet föl Krisztina: megteheti-e egy műszaki bolt, hogy ha árut vesz vissza, akkor nem készpénzt, hanem levásárolható ajándékutalványt ad helyette? Kapásból azt mondanám rá, hogy mivel egy valódi boltban a vevő megnézheti, megfoghatja az árut és informálódhat…..
Tünde87 2010.10.07 04:50:29
T.B. kétszer maradt pénz nélkül vásárlás közben, amikor a Budapest Banknál rendszerhiba lépett fel. Megunta:Kb. 2 honapja történt, hogy kártyámmal fizetni szerettem volna az egyik áruházban, azonban a tranzakciót elutasította a pénztárnál lévő terminál. Elég kinos, volt a…..
Imre szembesült a válság egyik új fejlesztésével, a passzív ügyfélszolgálattal. Lényege, hogy nem közlik vele, miért korlátozták a nézhető csatornái számát, majd úgyis jelentkezik, ha észrevette. A korlátozás hátterében a UPC műholdváltása áll, aki magától nem…..
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Tünde87 2010.09.16 01:58:00
Milivoj büntetne, mert a Birácz bt. tulajdonosa nem adott neki térkövet, ugyanis 25 darabért nem volt hajlandó kimenni az esőbe. Drága Milivoj, vigyasztalja a gondolat, hogy a kelletlen kereskedőnek ezzel a hozzállással az idei nyáron alig lehetett forgalma.2010. szeptemberében…..
Tünde87 2010.09.08 06:49:51
Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:SPAR vezetőség részére!Ha lenne…..
Egy háromnapos ünnep igazi durva próbatétel minden önkormányzati dolgozónak, teljesen érthető tehát, hogy a sorozatterhelés előtt a Rózsadomb jegyzője rendeletileg mentette föl a bányászokat a csütörtök délutáni munkavégzés alól. Teljesen érthetelen, hogy az irigy Tamás…..
Tünde87 2010.08.24 07:31:03
Moon telefonját ellopták, a kártyát személyesen le tudta tiltatni, a készüléket azonban nem, méghozzá egészen abszurd okokból: "az ügyintéző hölgy közölte, hogy mivel elektronikus számlázáson vagyok, nem tudja kinyomtatni a telefon vásárlásának számláját, hogy…..
Ha üdülési csekkel fizetsz, levesznek még 30 százalékra és aztán megpróbálnak megszívatni egy, a szerződésben persze nem szereplő szervizdíjjal. Plusz öltözés a vécében, utána jatt-torta. Orsolya a Fortuna szállodahajón tartotta az esküvőjét. Az esetem jól példázza, hogy…..
Több sztorink volt már arról, hogy milyen lassan építi a Digi a hálózatát. Hát legalább építi, nem? Viszont van, ahol egyáltalán nem épül, és csak a szutyok-ADSL érhető el. Lacinak  még ez sem lenne baj, ha nem hónapok alatt derítené ki az ügyfélszolgálat,…..
Megrendülten adjuk közre jobb sorsra érdemes olvasónk, Alpha76 összeroppanásának gigantikus dokumentumát. Alpha76-nak eleve nem volt jó, mert egy ökör letarolta a parkoló kocsija jobb oldalát. Aztán úgy tűnt, hogy van mégis remény, mert a meglépni látszó tettes visszatért a…..
Cecília csak szerette volna tovább használni az internetet, mert már úgy megszokta a pajkosan villogó reklámokat, de sajnos erre nem volt lehetőség. Miután a DigiTV átvette a Rubicom hálózatát, 2 hónapja várja, hogy kiépüljön az új hálózat, mert a régihez inkább nem nyúlnak.…..
Balázs neten foglalt időpontot jogsihosszabbításhoz, de nem jegyezte fel az ügyszámot. A józsefvárosi okmányiroda őre ügyszám nélkül elküldte, majd amikor emberünk pár perc múlva visszatért az irodába, az őr egy füst alatt közölte a Naiv Ügyféllel, hogy igazából végig…..
Tünde87 2010.07.16 01:35:38
A nyári üzemmódban saját levében főtt Homár egy hét alatt szúrta ki Ildi levelét, akinek sehogysem sikerült aktiválnia frissen szerzett Vodafone-mobilnetét. Időközben azonban tökegyedül rájöttek, hogy a kolléganő mit is rontott, úgyhogy ilyen is van, hepiend: 2010.07.06-án…..
Tünde87 2010.07.14 02:03:58
Ágnes posztapokaliptikus állapotokkal szembesült Pécelen, ahol tegnap óta megint vízkorlátozás lépett életbe. A csapból alig szivárog valami, és fel kell jelenteni az illegálisan kertet locsoló szomszédokat. Ja, és a legjobb, hogy állítólag zacskós vizet fognak majd osztani.…..
Tamás mamáját egy éven belül harmadszor törték össze vétlenként. Utoljára frontálisan repült bele valaki, azonban az Aegon Biztosító csak a kocsi eurotax értékének 60% szándékozik fizetni. Ami különösen a 7,5 milliósra felkúszott hitel fejében nem vicces: 1 hónapja…..
Tünde87 2010.07.13 02:54:10
Bigjoe egy többszörösen csavart poént lőtt az Auchanban. Mert ugyan ki tudná garantálni, hogy a hozzávetőlegesen 50 forintból előállítható konzverbe nem kerül kutyahús?Én nem egy panaszkodós levelet írnék, hanem csupán egy érdekességet találtam a mai nap a Dunakeszin lévő…..
Mónika annyira eldugott helyen lakhat, hogy nem elég, hogy az esőzések idején elment az internet, de azóta a T-Home válaszlevele sem jut el hozzájuk postán vagy telefonon se. Bizonyára beázott az ügyfélszolgálat is: Több éve előfizetői vagyunk a T-Home televíziós és internet…..
Tünde87 2010.06.29 23:43:58
Bebe szolgáltatót váltott és ezzel sikerült az őrületbe kergetnie saját magát. A T-Com mindent elcseszett, amit csak lehetett: hűségidőt, tarifát, összeget. Úgyhogy most hiába van túlfizetése, két behajtó cég is követeli tőle a T szerint elmaradt díjakat. Kereken két éve…..
Tünde87 2010.06.29 20:23:12