Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajtosmonitor

3 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tőlem lehet moderálni pár hozzászólást, amik a felmenőinket szidják, de most egy enyhe anyázást (amit egyébként nem jelöltem meg egy foglalkozással sem) minek kimoderálni?? főleg úgy h utána már írni sem tudok oda...
És a téma újra: osztályterem kifestése. Úgytűnik Peti aktivizálta magát, és lesz is vmi a teremfestésből. Péter bácsi aztmondta, hogy alakzatot is lehet festeni, csak előbb meg kell neki mutatni, és vki olyan fesse, akinek van gyakorlata. Az órán vki a kezeket vetette fel.…..
sajtosmonitor 2010.09.05 20:24:38
Mindenki bekoslatott a suliba (sikerült elaludnom:D) mindenki örült magának, egymásnak (vagy egy másnak??) a tanároknak, az új termünknek, és szép színének (juhúúú), és remélem mindenki örül annak, h mehetünk együtt Szegedre (még nagyobb juhúúúúú):))A tábor időpontja…..
sajtosmonitor 2010.09.03 20:33:02
@GeTrgő: a végére oda van írva, h MINDEZT AZÉRT ÍRTaM LE....
elöszörm is elnézést mindenkitől a helyesirásért de2stzor bis hétfő hajnal van3szor is pedivég a nyárnak 44cer meg itthon vagyok mert ekjjöttem a szadsi nyárzáró bnuliból ahol mellesleg casak premis volt de azért szADASI6cor meg jiköttek a rendörök állitólag mert handűgodűsan…..
sajtosmonitor 2010.08.30 16:33:20
Szóval MATTfehér a teremtök jó nem?de jó hogy nektek is tetszikde azért tök jó hogy mégis ne csak azt mondjam hogy tök jó szóval azért tök jó mert a fehérrel bármit tudsz csinálni, a narancssárga az narancssárga de a fehár azaz is fehér de az máspéldául lehetne vele olyantot…..
A következő volna a kérdésem( Dorci felvetése alapján) Fessük át vagy maradjon?Szóval kérlek titeket hogy vitassuk meg h ki mit szeretneSzerintem jó ahogy van bár 1 kis újrafestés nem ártana és h másra festjük mindenképp valami világos és meleg szín kell(és ezalatt nem a…..
 Szépjónapot! Én is megjelentem itt a blog-ban. Támadt egy ötletem amit gondoltam megosztok veletek is : )Mit szolnátok ahhoz ha elmennénk jopáran a vidámparkba egyik este még a nyáron??! Vera és Én már voltunk mult évben és szerintem nagyon jovolt, éjszakában ülni azokon a…..
sajtosmonitor 2010.07.18 21:19:47
 Igazából ezt a bejegyzést simán írhatnám kommentnek, de le akartam stopizni a sárga betűszínt, szal inkább írok így;DMi lenne, ha azt csinálnánk, h elmennénk a gödöllői strandra mer az olcsó és el tudunk lenni ott is, és aztán akinek van pénze/kedve/mindkettő az menne…..
sajtosmonitor 2010.07.18 17:01:43
Most csak Zsófi kedvéért írok egy olyan cikket, ami kb. senkit nem érdekel.Négyünknek, rákosligetieknek heti 6 énekóránk volt, abból kettő karének, és egész évben 2 fellépésre készültünk, amit aztán megnéztek a szülők. Kb. 2-3 évenként előjönnek ugyanazok a darabok…..
sajtosmonitor 2010.07.02 19:39:54
Szia Mindenki!Rám erőszakolták, h írjak a blogon, ezen a késői órán, mikor lenne jobb dolgom is /pl aludni, vagy kattintósat játszani facebookon/, de közkívánatra megírom első -de nem utolsó- blog bejegyzésem.:) Ma voltam összevissza mindenhol, de a keletinél kicsit sokat…..