Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodigabi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Ha baj van, hirtelen fontossá válik, hogy a multinak vagy a banknak is van hazája. Vannak jó érvek az állami bankvásárlás mellett - de az MKB nem biztos, hogy jó választás. (Fotó: hatvan.hu) A Figyelő értesülése szerint a Fidesz-kormány fontolgatja, hogy megveszi az MKB-t,…..
 Van nekünk egy ezerötszázszoros világbajnokunk, aki mindent elért már, amit egy forma egyes autóban lehet, és mégis vannak, akik fanyalognak a mostani szereplése miatt.         Nem tudom, ki hogy van ezzel, de engem kicsit sem zavar, hogy…..
bodigabi 2010.07.08 13:07:13
Íme, az első résztvevő, aki már biztosan harcban van az - LG MINI GD 880 telefonért, - egy 2 személyes Grand stand jegyért a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egyért az LG F1 kiállításra, ahol -…..