Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piócás ember

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolnád, hogy egy laza nyáron, a balatonon egy középszerű büfé, gond nélkül csinál 15 milla tiszta profitot? És azt, hogy mellé még HARMINC milliót összelop? Én sem gondoltam, viszont a vendéglátós meló a magyar élet egyik sötét bugyra és amik a filmekben meg a könyvekben…..
Piócás ember 2011.12.19 18:51:34
@rozoga69: kamu, sztorigyűjtemény a posztban megjelölt éveknél 10-15 évvel korábbi időszakból
Piócás ember 2011.12.19 19:22:12
@canis: és ha mégis szakmabeli lenne: nem illik odacsinálni, ahol előtte evett
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
Piócás ember 2011.12.19 19:16:59
@viragimado: Balázs és Nóci is halovány Stohl mellett; jól képzett, de üres, törtető "szakmunkások", minden spiritusz nélkül
A Hungária körútról kevesen tudják, hogy csak másodsorban fontos közlekedési útvonal. Valódi funkciója, hogy az urbanisztikai szakemberek vizsgálhassák, mi lesz egy városrészből, ha direkt ész nélkül fejlesztik.    A hetvenes ével végén, nyolcvanas évek elején…..
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
A Budapesti Közlekedési Központ szerdán váratlanul bejelentette, 2011. július 15-étől újonnan kialakított kerékpáros nyomon közlekedhetnek a kerékpárosok a Margit híd északi és déli szélső forgalmi sávjában. A kerékpáros piktogramokat 14-én éjszaka festik fel az úttestre.…..
Kutyaélet Idegek harca 2010.09.10 16:43:00
Alapvetően türelmes ember vagyok. Már-már zavarbaejtően. De amit egyesek meg bírnak engedni maguknak a pult túloldaláról, az - most már kimondhatjuk - kibassza nálam a biztosítékot. Pultos vs. vendég szituációk következnek (18+) - csúnya szavakkal és gusztustalan gondolatokkal.…..