Regisztráció Blogot indítok
Adatok
^Santa Claus^

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: A lentiekre reflektálva Hajós András a Facebookra kitett egy posztot, amiben ezt írja: Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Sztárban Sztár infó nem a borsblikktől van, és a forrása leellenőrzött, de ettől még simán át is verhetett.   Epheszoszi Hérakleitosz azt mondta már jó régen,…..
Kivonat a szerkesztőség levelezési listájából: Nino KarottaTestvérek! Holnap délelőtt elmennék egy 16. kerületi kereskedésbe, venni egy autót. Az a kérdés, hogy van-e valaki, aki elkísérne, hogy visszahozza az Alfát, hogy én már jöhessek az újjal? És nem, nem mondom meg, mi…..
Ugyan már Bruse kolléga készített egy hasonló listát lassan két éve, természetesen nem egyezhet mindenben a véleményünk, így én magam is jelentkezem most egy ilyen jellegű összeállítással. A vezérlő elvem ugyanakkor más volt: míg ő elsősorban az ismeretlenség megfelelőjeként használta az…..
^Santa Claus^ 2014.06.28 23:39:29
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
^Santa Claus^ 2013.12.27 19:59:34
Még mindig ér nevetni rajta, de azért ha megnézzük, mekkora erőfeszítéssel propagálja és nyomja a FIA a jövőre induló Formula E világbajnokságot, lassan illik észrevenni, hogy a károsanyag-kibocsátás mumusa lassan, de biztosan túrja ki Európából nem csak a szívómotoros…..
Wentworth Miller, a Prison Break, azaz Szökés című sorozat egykori főszereplője most, 41 évesen látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalja másságát, nem mintha ez bárkire is tartozna rajta és a fasziján kívül, de most már mindegy. A sorozatban…..
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
^Santa Claus^ 2013.07.13 21:04:30
@6.Lenin: nem tudom, hogy olvastad-e a könyvet, én nem (el fogom, érdekesnek tűnik), ezért nem tudom pontosan mi áll benne. De amit idéztél, az most pont magad ellen szól. Vagy én vagyok a vak, és nem látom, hogy amit írtál, az miért sárdobálás.
Amúgy a második kérdésemre nem válaszoltál.
^Santa Claus^ 2013.07.13 22:16:54
@6.Lenin: elbeszélünk egymás mellett, én a mai állapotra értettem a szardobálást, amit mind a két oldalról megkap, míg te visszanyúlsz az időben, és kiragadsz belőle példákat, amit egy könyv 2 soros összefoglalójára alapozol. De nem gond, nyilván másképp látjuk a dolgokat, mélyebben meg nem szeretnék belemenni, csak informálódom. Úgyhogy ezt a részt inkább ugorjuk is át.

Helyette még egy olyan kérdésem lenne, hogy te hogy látod a jövőt? Szerinted ez az irány jó, ami most van, és haladjunk rajta tovább, vagy új, eltérőre van szükség? Ha igen, merre, kivel?
^Santa Claus^ 2013.07.13 23:11:44
@6.Lenin: dehogy szeretném elfelejteni a múltat. A múlt maga az előzmény. Az előzmény pedig az, hogy Bajnai miniszterelnökként (szerintem) jól működött.

A mondandódban pedig megint ellenmondás van. Kényszer a reformra azért van, mert - ahogy előtte feltetted a két kérdésed - tudja, hogy hol hibázott, tudja, hogy mit hibázott. Senki nem akarja eltörölni a múltat. És senki nem mondta, hogy nem voltak hibák.

Azt pedig, hogy Bajnait nem tartják alkalmasnak baloldalon sem, remélem te sem gondolod komolyan, hogy tehetsége/tehetségtelensége miatt van. Hozzászólásaidat elnézve nem vagy naív. Ennél sokkal árnyaltabb a kép. Kezdve attól, hogy Házmestery tökéletes bábfigura, vagy hogy még mindig b.ssza a balos vénemberek seggét Bajnai első miniszterelnöksége stb.

De ha már te nem, én leírom - nevek nélkül -, hogy mit látnék megoldásnak. Egy karakán (nem politikus) gazdasági szakembernek (mint miniszterelnök) maga köré kellene gyűjtenie mind bal, mind jobb oldalról a megfelelő politikusokat (akár a mostaniak közül). Mindkét pártban rengeteg szaki van, a két oldalnak nem kellene feltétlenül két oldalnak lennie.

Amúgy mondd, hogy rosszul érzem, de míg minden írásodból az vehető ki, hogy szimpatizálsz a Fidesszel, az első adandó alkalommal elzavarnád őket, ha tehetnéd, és lenne egy életképes alternatíva.
És persze jó éjt neked is :)
Belsőség Heti merítés 2013.07.07 09:40:23
Isteni Szerkezet 1981 márciusa: nagy az öröm a Németh családban: lehet menni átvenni a Kispolszkit az Autóker csepeli telepére. Nagypapa szabadnapot vett ki a Vállalatnál, és elindult elhozni élete első autóját. A telepen persze nem fogadta a bőség zavara, legalább is a mai…..