Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na mi újság, Wágner úr? (törölt)

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbieds újabb vendégposztot írt egy, a Private Affairs című amerikai weboldalon olvasott cikk alapján. Megint olyasmit fogtok olvasni, amin bőven lehet majd vitatkozni, és nem zárom ki, hogy egyesek fel is fognak háborodni az állításain. De ehhez is hozzá vagyunk szokva. Kire és…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.18 15:05:46
@Sadist:
Barátom, ha az neked felelősségmaszatolás, hogy begyulladt a fogad, akkor meg az jut eszembe: mitől gyulladtál be?:) bocs, ezt nem bántásból mondtam:)

A nyelv szólások, idiómák, nyelvfordulatok formájában nagyon pontosan leírja a pszichés folyamatokat is. 'Fosik valamitől, elfehéredett, kiütést kapott a gondolattól, kirázza a hideg az emlékére' stb. Sokkal könnyebb ezeknek a jelentését megérteni, mint azt, hogy 'nagy lábon él', mégis 99% simán elmegy mellette. Te is:)
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.18 15:16:07
@skarlát betű:
Egyébként meg összekeverted a párterápiát a csoportterápiával:))) Amúgy meg szervezz egy workshopot a férfiak nézőpontjáról, megyek és előadok szívesen:)))))
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.18 15:31:18
@skarlát betű:
Isten ments, hogy bárkire ráerőltessem magam, akár vállalati kommunikációs oldalról is. Azt viszont gondolom, hogy valami egészen furcsa sértettséget érzek benned, ami szintén fine, csak tény mint érzés. Ennek szellemében csókolom, a jövő és a hétvége elkezdődött.
Nem kell idegen nyelven tudni ahhoz, hogy félrefordítást találjon az ember. Ildikó küldte ezt a friss, méretes darabot: Én még nem küldtem be nektek semmit, ugyanis sajna csak magyarul tudok (azt is csak anyanyelvi szinten :), de erre azért felkaptam a fejem.Tegnapi…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.17 13:28:46
@sTormy:
Így. Egyetértek.
A gasztroenterológiai vizsgálat nem a legkedvesebb megnyilvánulási formája a társas érintkezésnek, bár kétségkívül az egyik legintimebb. Ha valamit feldugnak az ember fenekébe, az önmagában már elég szokott lenni. A hatvanas évek első asztronautáit hőmérővel a végbelükben…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.11 18:56:54
@Styxx:
Nem csak a 60-as években voltak a vasak viccesek. Amikor megláttam a Szojuz kabint a Közlekedési Múzeumban, amiben FarkasBerci alkesz lett, leesett az állam. Az egy Moszkvics szofisztikáltságát üti meg alulról, ráadásul egy méter átmérőjű. Aki abba bekucorodik egy másik felnőtt csávóval, és kilöveti magát egy raketta tetején, az nem normális (és nem csoda, ha alkesz lesz).
Azt hiszem nem kell túlságosan hosszan ecsetelni, miért ellenkezik sikoltozva az emberi logikával a repülőgépre szabad ég alatt történő várakozás. Naiv ügyfél és utastársai 30 percig áztak, mielőtt elindultak Stockholmba. Hello Homar, Láttam a három héttel ezelőtti…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.10 17:29:10
@MacChicken:
Ez tévedés. A fapadosok évek óta kérték a Bud Airportot, hogy ne buszoztassa a zutasokat, hanem hogy legyen gyaloglás is. A reptér nyilván azért nem ment bele eddig, hogy többet kaszáljon, de most, hogy kurva nagy a córesz, azt mondták, ok, gyalogoljatok, csak maradjatok itt.
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.09 14:49:02
@Lord Snow:
Nincs értelme se vitázni, se bosszantani magad. Ez egy pszichoszomatikus "rendpártiság". A Jobbik működik ilyen mechanizmusok szerint.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.10 10:01:44
@gabist:
A német, olasz, angol, francia, svájci, belga, luxemburgi, ír, holland, dán, spanyol, portugál, amerikai, ausztrál, osztrák, izlandi, kanadai stb. rendőrök nem szokták azért megállítani az autósokat mindenféle hazugsággal, hogy a végén kenőpénzért tarthassák a markukat. Ellentétben sok magyar, bolgár, albán, orosz, ukrán, mexikói rendőrrel.

Egyszerűen tény, hogy sok magyar rendőr zsebre dolgozik. Ezek az emberek a rendőrség egészét járatják le, azt a sok más kollégájukat, aki nem korrupt és tisztességesen végzi a munkáját. Javaslom, hogy a jó fejek az öltözőben verjék pofán a korruptakat gumibottal.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.10 10:08:49
@gabist:
Ja, Szlovákiában és Romániában is inkább olyan rendőrrel találkoztam, aki segített és figyelmeztetett, mint aki kioktatott és büntetett volna, pedig mindig magyar rendszámú autóval voltam. Bulgáriában már az első sarkon lemeszeltek kamu szöveggel és zsebre bírságoltak.
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
TComment Spárta győzött 2012.05.07 06:00:00
Flancolni máskor kell. Hét ülés, játszótérnyi raktér, fájdalom nélkül, kisautó-áron. Ide vele! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.07 11:39:52
@leganza:
Én nem mondanám sajnosnak, hogy azokon az autókon nőttünk fel:) Sőt, sokaknak még a szocialista motorizáció is elérhetetlen volt. Nekünk sem volt kocsink, amíg 5-ikes nem lettem, hogy irigyeltem a többieket az iskolában:)))

Ami viccesebb, hogy tényleg fel lehetett nőni klíma, Isofix, anyámkínja nélkül. Nem mintha a biztonság fejlődése baj lenne.
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.07 10:19:41
@Vincenzo90:
Egy pár dolog eszembe jut. Pl. hogy ugyanúgy nem tudott lemondani, ahogy a maiak sem. Így a nevével legitimálta pl. Magyarország 44-es megszállását.
  A magyar jobboldal elmúlt tíz évét és jelenlegi folyamatait elemző Mi a jobb? sorozatunkban Bayer Zsolt (Magyar Hírlap) írását olvashatják.  Amikor megkaptam a felkérést, hogy írjak valamit a magyar jobboldal elmúlt tíz évéről, nem tűnt nagyon bonyolultnak a feladat.…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.04 15:34:44
@Herr Vissarionovich:
Az itteni ámokfutásod alapján mielőbbi terápiát javasolok. Melyik minisztériumi irodából szopod a faszt?
Mi sem mutatja jobban a másodlagos autópiacon vadászók bizalmatlanságát, mint a tény, hogy azért nem vitte el az autót, mert nem volt semmi baja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.03 12:35:07
@Komojtalan:
Egyetértek, hogy nem fizetnek többet TÉNYLEG kevesett futott autóért, csak beikszelik, mert az itt nem kerül semmibe.

Nemrég hónapja eladtuk mindkét vezetett szervizkönyves, csak márkaszervizben kezelt, magyarországi, törésmentes autónkat. A feleségem 2006-os Cliójában 57 ezer km volt, az én 2007-es Lagunámban 67 ezer. Egyiket sem tudtuk 20%-kal drágábban eladni, kb. átlagáron vitték el őket 2 hónap hirdetés után. Mindkettővel nagyon jól jártak a vevők.
 "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel." Jól gondold meg mielőtt valóságshowba jelentkezel barátom. Exkluzív interjúnk során a Való Világ első számú botrányhőse, Baukó (VV) Éva lerántja a leplet. A műsorról, a médiáról egy reality…..
  Ha minden igaz, kínaiak építik meg nekünk a gyorsvasutat a Keleti Pályaudvar és a Liszt Ferenc Repülőtér között. Határidőről óvatosan szó sem esik, ami bölcs dolog. (Talán már kevesen emlékeznek rá, hogy Demszky és Gyurcsány 2013-ra ígért hasonlót, ráadásul…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.05.03 10:04:46
@Axum:
Látod, itt az összefüggés. Azért emelték meg a repülőtér adóját, hogy csődbe menjen, és a távozni akarók itthon ragadjanak.
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Már pont nem garanciális az autó, de azért ilyen hibának nem kellene előfordulnia. Kihez forduljak, keressek rögtön ügyvédet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.05 12:57:38
Én leszek a közellenség, és ez a vesszőparipám, tehát hosszú lesz, előre bocsánat. Még mindig reménykedek abban, hogy ha egyszer felhívok egy magyar céget, nem úgy fogják felvenni a telefont, hogy hallóbazmeg, hanem hogy xy céget hívta, wz ember vagyok, miben segíthetek - mindezt vidáman. Volt alkalmam tartósan naponta ezer ilyet hallani külföldön, és remek volt ügyfélnek lenni volt.

Bónusz, hogy amikor mosolygós közegben vagy, rád is hat a mosolygás, visszamosolyogsz te is, ami a többiekre hat, és ez a ciklus szépen görög tovább, és mindenki jobban érzi magát. És igen, telefonon is lehet mosolyogni.

Szerintem egy szolgáltató szolgáltasson, kedvesen, udvariasan, vidáman. És igen, a szolgáltatással sajnos együtt jár az is, hogy bunkó az ügyfél. Azt is udvariasan, nyugodtan kezelje a szolgáltató, épp azért, mert szolgáltató.

Kommunikációs alapszabály, hogy a szolgáltató (meg akárki) épp azzal nyerhet meg minden egyes konfliktusos helyzetet, ha minden bunkóságra a lehető legnagyobb kedvességgel reagál. Ami nem könnyű, mert az első reakció, a zsigeri reakció az lenne, hogy elküldi a picsába, de ez tanulható, gyakorolható. És egy idő után visszaüt a bunkóság a bunkó ügyfélre, mert csak azzal lehet bunkózni, aki ugrik a dologra. (ez nem vonatkozik a genetikailag tahó ügyfélre.) Azzal nehéz veszekedni, aki kedves és segítőkész. Azt nehéz utálni, aki szeret minket.

Autós történet: egy-két hete felhívtam egy autóhirdetés gazdáját, és megvettem volna a kocsit, ha az illető nem bunkó. Elnéztem volna, hogy a hirdetésből nem derült ki, hogy nepper, mert tetszett a járgány (Ford S-Max.) Simán köthetett volna üzletet, de úgy vette fel, hogy hallóbazmeg, foghegyről válaszolgatott, egyenként kellett belőle kihúzni a szavakat (hogy lehet így eladni bármit?), és amikor megkérdeztem, hogy megadja-e az alvázszámot, azt bökte oda foghegyről, hogy ma már nem (fél 6-kor volt a beszélgetés.) Normális viszonyok között egy ilyen "szolgáltató" éhen hal.

Bocs a hosszú kommentért.
Csodálatos MTI-szörnyet fedeztünk fel a ma reggeli hírfolyamban! A derék közszolgálati médiamunkások agya már annyira ráállt a kötelező jobbos doktrínára, hogy a Csillagok háborújában is csak a kilencszer csavarodó szíriuszi DNS-spirált látják: Han Solo híres koréliai…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.04 17:24:44
@Moan:
Biztos azóta, hogy a jobbosok megvették a zindexet kilóra:)))))))))))))))))))))

Egyébként micsoda fos cikk, édes istenem.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.04 17:26:06
@Rosszindulatú Vászka:
Köszi, ez jó:)))) Kb. ilyen színvonalú ez a szösszenet. Nem is értem, hogy kerülhet ilyen egy újságba.
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.03 09:52:52
@bamberg:
Annyiban árnyalnám a kommentedet, hogy valóban kérdéssel fut neki, de aztán állítás lesz belőle (ami egy csöppet szerencsétlen dolog egy riporternél): marad köztársasági elnök (ez még kérdés), tehát nem fordult meg a fejében, hogy lemond (ez már állítás). Ráaádsul smitplagi bá előtte épp arról szónokol, hogy nincs kettős mérce, az emberek hitét meg kell erősíteni a demokratikus intézményekben.

Nekem az első kérdésem az lett volna, hogy lemond? Itt pedig azt kérdeztem volna, hogy ha a 92-es állapotok szerint is plagizált, és most nem mond le, ez mennyiben szolgálja az emberek hitének erősítését a demokráciában.

Mindentől függetlenül borzasztó interjú. Interjúnak álcázott terápiás beszélgetés.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.03 10:00:14
@bamberg:
"A "Londonból is látszott"-hoz csak annyit, ahogy mi röhögünk egy jópofa balkáni sztorin, úgy röhögnek Londonban, bocs. LONDONBAN a mi sztorijainkon. Mert ott van egy "lecsúszott volt komcsi országok nemeuropéer dógainak aktái" alosztály. Mert az újságot el kell adni és ez is jópofa. Azt gondolja vki, Angliából nem lehetne szemezgetni a szervilizmus példáiból? Mer ott a demokkracy? Tessék csak olvasgatni, ott ugyanakkora égéseknek teszik ki magukat politikusok-újságírók egyaránt."

Ez megy egyszerűen butaság. Az ottani fogyasztó (a hallgató, a néző) sokkal nehezebben veszi be a nyílt, minden álca nélküli talpnyalást. Ott utoljára I. Erzsébet idején működött a személyi kultusz, sőt, épp az angolok voltak, akik jól megbuktatták, oszt le is fejezték a saját királyukat Erzsébet után nem is olyan sokkal, és az még mindig csak a XVII. század közepe. Ez meg itt a XXI. század, baszki. Arrafelé sokkal ügyesebben kell ezt csinálni - csinálják is. De nem ilyen bénán.

Egyébként pedig az nem mentség, hogy máshol is van korrupció/ostobaság/talpnyalás, akkor a miénk sem ciki.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.04.03 10:00:40
@bamberg:
"A "Londonból is látszott"-hoz csak annyit, ahogy mi röhögünk egy jópofa balkáni sztorin, úgy röhögnek Londonban, bocs. LONDONBAN a mi sztorijainkon. Mert ott van egy "lecsúszott volt komcsi országok nemeuropéer dógainak aktái" alosztály. Mert az újságot el kell adni és ez is jópofa. Azt gondolja vki, Angliából nem lehetne szemezgetni a szervilizmus példáiból? Mer ott a demokkracy? Tessék csak olvasgatni, ott ugyanakkora égéseknek teszik ki magukat politikusok-újságírók egyaránt."

Ez megy egyszerűen butaság. Az ottani fogyasztó (a hallgató, a néző) sokkal nehezebben veszi be a nyílt, minden álca nélküli talpnyalást. Ott utoljára I. Erzsébet idején működött a személyi kultusz, sőt, épp az angolok voltak, akik jól megbuktatták, oszt le is fejezték a saját királyukat Erzsébet után nem is olyan sokkal, és az még mindig csak a XVII. század közepe. Ez meg itt a XXI. század, baszki. Arrafelé sokkal ügyesebben kell ezt csinálni - csinálják is. De nem ilyen bénán.

Egyébként pedig az nem mentség, hogy máshol is van korrupció/ostobaság/talpnyalás, akkor a miénk sem ciki.
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.03.06 13:17:30
@Ppix:
A skandinávok egyrészt tudják, hogy a szomszéd nem nézeget be, másrészt meg ha esetleg vmi kelet-európai idióta droid a szomszéd, és benézeget, akkor is leszarják. Szerintem nekik ez egy jó deal. Egyébként pedig azért ilyen drága, mert Stockholmban van.
Az alábbi érdekes, polgármestereknek címzett írásra bukkantam pomázi tűzoltóparancsnok tollából. Mielőtt felsőbb utasításra végleg eltűnne, szó szerint közlöm. Tisztelt Polgármester Hölgyek és Urak!2012. január 1-vel a tűzoltás és a műszaki mentés megszűnt…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.03.04 17:40:19
@f10:
Sok. Kezdve Bakondival.
Jó. Sőt, meglepően jó! Hogy miért? Mert végtelenül egyszerű, mégis szórakoztató, érdekes, és másfél percben úgy mutat meg rengeteg jellegzetes orosz dolgot, tárgyat, ételt, szobrot, épületet, hogy az nemhogy szájbarágós nem lesz, hanem kifejezetten könnyed marad. Nem úgy…..
Ghostwriter Megasaller de luxe 2012.02.22 15:18:00
Megjött az ítélet – ahogy tartani lehetett tőle, az Európai Bizottság azt javasolta az EU pénzügyminisztereinek, hogy a Magyarországnak juttatott felzárkóztatási támogatás egy részét – mintegy 150 milliárd forintot – vonják meg – egész addig, amíg a magyar…..
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.02.23 17:54:45
@Anti Anyag:
Nem kell mindent fejből megtanulni, ami csőpostán a pártközpontból érkezik, heló! Az pedig egészen vicces, hogy a Szeretett Vezető és szegény Magyarország ki akart törni a mocskos üzletemberek szorításából, miközben a magyar érdekek egészen konkrétan Csányi, Demján, Simicska, és társaik bizniszét jelentik, nem pedig a te és a családod valódi védelmét.
Na mi újság, Wágner úr? (törölt) 2012.02.23 18:03:38
@torró:
Sajna a megfenyegetett országok 90%-a tett azért, hogy elkerülje a büntit. El is fogadták mind a 4 ország korrekcióját. Találd ki, ki nem csinált semmit - úgy van, mi, csak folytattuk az EU basztatását.
Ritkán érez az ember mélységesen együtt Bayer Zsolttal. Kedvenc mérsékelt hangú demokratikus pacsirtánk, ha nem is felháborodásának, de azért néminemű meglepettségének adott hangot a Heti Válaszban, hogy ugye ő, aki szerteszét zsidózta a pájsliját, három műszakban uszult,…..