Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeTrgő

7 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bajcsy-Zsilinszky út és a József Attila utca kereszteződésében levő épületet nem lehet nem észrevenni, de ez is volt vele a cél. Határozott tudatossággal, alapkoncepcióval lett tervezve, és ezt nem is titkolja. Frekventált helyet foglal el, nehéz feladat hárul rá, mégsem a…..
Pompás videópárokat már mutattunk Londonból, New Yorkból és San Franciscóból, de most már Budapestről is van egy klassz válogatás - hála az Otthontérképnek. Hurrá! Mivel Budapestről nem nagyon van összefüggő archív felvétel, több korabeli hiradó- és filmrészletet…..
Ez a semmire arcoskodás világnapja.- 1844-ben ezen a napon vetették el a vízalatti Országgyűlés ötletét.- 300 éve született Sir Phillip Auguste Crap, a modern csatornarendszer feltalálója. A nap mondása: „Na, hazaértünk?” - ismeretlen viking Észak-Amerika partjainál...
A Die Antwoord énekesnőjét, Yo-Landit még a vécén is alulöltözött, izmos férfiak szolgálják, a 30Y a városi lét kérdéseit boncolgatja és Fritz Lang Metropolisára emlékeztet, kezek táncolnak és koncertre mennek a Captain Ahab új klipjében. Az Akron/Family gyönyörű képekkel…..
Hát kéne írni valami újat.pl h zoli tömeggyilkos-e, vagy tényleg csak megbotlott a nyelve.vagy valami egyéb egész osztályt érintő dolog.meg el kéne dönteni hogy reklámozzuk-e a blogot. vagy marad ilyen privátszóval gergő csinálj szavazást.viszont akkor ellenőrizni kell és a…..
Mindenki bekoslatott a suliba (sikerült elaludnom:D) mindenki örült magának, egymásnak (vagy egy másnak??) a tanároknak, az új termünknek, és szép színének (juhúúú), és remélem mindenki örül annak, h mehetünk együtt Szegedre (még nagyobb juhúúúúú):))A tábor időpontja…..
És a téma újra: osztályterem kifestése. Úgytűnik Peti aktivizálta magát, és lesz is vmi a teremfestésből. Péter bácsi aztmondta, hogy alakzatot is lehet festeni, csak előbb meg kell neki mutatni, és vki olyan fesse, akinek van gyakorlata. Az órán vki a kezeket vetette fel.…..
GeTrgő 2010.09.03 20:57:59
GeTrgő 2010.09.03 21:07:16
elöszörm is elnézést mindenkitől a helyesirásért de2stzor bis hétfő hajnal van3szor is pedivég a nyárnak 44cer meg itthon vagyok mert ekjjöttem a szadsi nyárzáró bnuliból ahol mellesleg casak premis volt de azért szADASI6cor meg jiköttek a rendörök állitólag mert handűgodűsan…..
GeTrgő 2010.08.30 03:01:12
A következő volna a kérdésem( Dorci felvetése alapján) Fessük át vagy maradjon?Szóval kérlek titeket hogy vitassuk meg h ki mit szeretneSzerintem jó ahogy van bár 1 kis újrafestés nem ártana és h másra festjük mindenképp valami világos és meleg szín kell(és ezalatt nem a…..
eldöntöttem hogy a nyáron 10 blog bejegyzést irok az osztályblogra.egyenlőre ez 3.de ha néhány sorosak is lesznek meg lesz majd azért a 10először is az hagyán hogy a fórum be fagyott de még a blog is.pedig rájöttem hogy én blogolni fogok, mert tiszta jó formája ez a…..
 most olvastam h az egyik facebook alkalmazásoin ki jött valakinek egy olyan hogy "mi lesz veled jövöre" "kikerülsz az akikre büszkék vagyunk táblára"és a mi sulinkba nincs ilyen. Szóval az új osztályterembe kéne egy ilyen táblát csinálni.mit szoltok az…..
szóval az ugy van hogy nálunk a számitógép asztal tele van minden szarral most például itt van a hugom fürdő ruhája van szunyog irto fényképtartó, egy kókusz dio kiszáradt hély amibe mindenféle aproságot bele lehet reakni, van itt még parlamentbe belépő, blokkoktollak számlák,…..
 Én azt hittem, ennek a blognak kicsit nagyobb sikere lesz. de nem. cikk nagyon ritkán íródik, mondjuk nem is tudom miről lehetne, kommentek napi átlaga kb. 1. és a blogot szerintem összesen kb. 7-en, nyolcan olvassuk :D és mostmár a facebook-os osztályképes kommentelés is kezd…..
Na szóval már szoba került strand meg aquapark de mi lenne ha gokartoznánk?1400 egy beugro, de 8900 napijegyel bármennyit gokartozhatsz egész napmondjuk egy kicsit drága, de tök jó versenyeket csinálhatnánk igy osztálybaVagy le lehetne foglalni a pályát azt én még megkérdezem…..
 Hát, elintegettük Sasit... Arnolddal kimentünk a reptérre, Barbival és Anitával meg az apukájával ott találkoztunk, meg egy rakás másik német cserediákkal akik ugyanazzal a géppel mentek haza... Én azt hittem, hogy ilyen sírós búcsú lesz, de aztán mégsem (bár ez…..
Szia Mindenki!Rám erőszakolták, h írjak a blogon, ezen a késői órán, mikor lenne jobb dolgom is /pl aludni, vagy kattintósat játszani facebookon/, de közkívánatra megírom első -de nem utolsó- blog bejegyzésem.:) Ma voltam összevissza mindenhol, de a keletinél kicsit sokat…..
 Most őszintén. Szerinted ide mit kéne írni? Na azért megpróbálom összeszed a lényeget.Találkoztunk a vasútnál, aki akarta elment inni venni, aztán amikor már elegendően voltunk elindultunk Katlanba. Nem voltunk annyian, mint amennyit számoltunk, de szerintem ez is teljesen jó…..
 Heeeló!Mit szólnátok a közeljövőben egy széép  nagy OSZTÁLYBULIHOZ? Bárhol..akár strandon, akár parkba, akárhol..! Aztán majd megpróbáljuk olyan időbe megszervezni, hogy a lehető legtöbb embernek jó legyen. Mert úgy a jó ha minél többen vagyunk!:)Az ötletek sorát…..
GeTrgő 2010.06.30 20:09:06
@zsófci: de jó :D
 Akkor én most megírom a köszöntő szöveget.:)Ezt a blogot azért csináltuk, hogy ne a Facebook-os képnél legyen írkálva minden össze-vissza! Minden olyasmit ide lehet írni ami az osztállyal kapcsolatos. Nyáron nem igazán lesz mit írni..max ha osztálybuli lesz, de ez arra is…..
mert kisgergő ezt adta neki, és kikötötte, hogy csak akkor lehet blog, ha ez lesz a neve. ..