Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cunning Linguist

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége-hossza nincs ma a csajoskodásnak. Orsi után Petra, akinek minden szava felér egy kígyómarással, és akinek az sem volt elég, hogy simán emelgethetné a sárga lapot a Fradi-Baktalórántháza meccsen, nem. Nem elégedett meg a mesterségével az istenadta és versírásra…..
Cunning Linguist 2012.06.27 19:52:12
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Abban bíztam, magad is érzed, hogy ez nem méltó semmilyen magát fociblogként aposztrofáló oldalhoz. Nyissatok egy "szexifocisták" blogot a női nézőknek, nem az olasz szurkolói blogot kellett volna ily módon tönkretenni.
Cunning Linguist 2012.06.27 19:53:09
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hülyeséget beszélek már én is - persze, szerepelhet minden focis blogon ilyen bejegyzés, de hogy ez az általános színvonal, az már azért nevetséges.
Korán kezdjük a véleményes hétvégét, de Kilfenora beküldése nem is biztos, hogy véleményes, lehet akár teljes értékű félrefordítás is: Egy kis szőrszálhasogatás a királynő gyémánt-jubileuma…..
Na most elmesélem, miért picsázzuk el az angolokat vasárnap, ráadásul olyan pofátlan és megalázó módon, hogy az idegbeteg törpehörcsög liblingkéjük ott helyben szétrobban a pályán és minden rúnis lesz tőle. Hajas, ugye, nem lehet, höhöhö. Rögtön kezdésnek ejtsük ki…..
Cunning Linguist 2012.06.22 14:32:01
@asmodean: Abszolút adom. Index-minőség.
Cunning Linguist 2012.06.22 18:12:25
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Egyfelől szurkolok az olaszoknak, másfelől pedig előre nem tudtam, hogy milyen lesz. Ez a roppant meglepő oka annak, hogy elolvastam a cikket.
A Hogyvolttól nem is vár el mást az ember, oda teljesen jó ez stílus, de egy focis blogtól, még ha az szurkolói is, egy picit többet várnék el.
A személyeskedésért külön gratulálok.
Cunning Linguist 2012.06.22 18:25:35
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Először is, egészen más dolog az, ha egy kommentelő kritizál egy publikált szöveget, mint amikor egy hozzászólásról alkotsz véleményt.
Igen, látom már a példát. Az engerlandosok is azt hiszik, hogy a szavak különböző szinonimáinak egymás mellé tételétől lesz igényes egy szöveg, és az a vicces, ha ezer éves közhelyeket puffogtatnak.
További jó szurkolást!
Tegnap kezdtük, most folytatjuk krisk sorozatát, lesz még ezekből bőven: Folytattam a Dr. Csont maratont, és találtam még egy érdekességet. - And what is this anomaly?(- És mi ez a kiugró anomália?) - C6H8O7 (C6H807 [mint cé hat há nyolcszázhét]) Na most gondoltam, hogy…..
Istencsászár mezünk van, a helyzet az, hogy a 2012-es Eb-re bemutatott ruházatunk parádésra sikerült. Idén februárban mutatták be a francia válogatott legújabb mezkollekcióját Párizsban a híres Quartier des Célestins-ben. A prezentáció meglehetősen katonás tempóban alakult, a…..
Cunning Linguist 2012.06.07 13:22:52
Napóleon francia császár, miután Mezey doktor edzőképző tanfolyamán elsajátította a legmodernebb hadrendeket, egész Európát térdre kényszerítette, figyelmét pedig lassan Oroszország felé fordítja. Moszkva háborúra készül, de miközben Kutuzov herceg kétségbeesetten…..
Imre beküldésére csak azt tudom mondani: készséggel hiszek neki.Nem tudom, valaki kiszúrta-e már, de a Microsoft Exceljében figyeltem fel egy furcsaságra, amilyenre egy ilyen agyonhasznált, -tesztelt és talán -gondozott programban nem számítana az ember. (Az inkriminált kifejezés a…..
JESTER barátunk lógó orral sétált haza a 148-as buszról leszállva a wekerlei megállóból. SZTK élményről hazafele ballagni sose jó. Prosztatavizsgálat után se, MK mérkőzés után se, főleg ha az utóbbin egy másodosztályú csapat egy láthatóan mozgászavaros csóka góljával…..
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Három mérkőzés maradt hátra a 2012. évi labdarúgó EB selejtezőiből vitézeink számára és ezek közül kettőt egy héten belül le is tudunk. Az eddigi hét találkozó többségén a várakozásoknak megfelelő eredmény született: Hollandia ellen nullázás, San Marino ellenében…..
Az időjárás szeszélyei folytán a nyár utolsó hete egyben a legmelegebb hétnek bizonyul, de kedvenceinket a rekkenő hőség sem tántoríthatja el szakmájuk magas szintű művelésétől. Miután kupacsapataink már kipihenték a fáradalmaikat, a válogatottban pedig elvétve jut szóhoz…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Nem biztos, hogy ez volt a magyar cím, csak tétova próbálkozás az Art of War lefordítására, csak szólok. Naszóval Sanyiék szarban vannak a közelgő flanszia sereg miatt, és ha ez nem lenne elég, János Borgia a sógórnőjét baszogatja (szó szerint), Lukrécia meg a lovásztól esett…..
Cunning Linguist 2011.08.14 08:02:28
@bloggerman77: Mondjuk ha nem mész nagyon délre, akkor az arányokat tekintve tényleg nem olyan iszonyat nagy az eltérés a Magyarországon megszokottól. Itt meg Luki wikiről: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/31/Bartolomeo_Veneto_001.jpg/200px-Bartolomeo_Veneto_001.jpg
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..
Kevés olyan válogatott van, amelynek nevét annyira a kilencvenes évekhez tudnánk csatolni, mint Izlandot. A naptár 1992 júniusának elejét mutatja, amikor a Jenei-válogatott esetében a közvélemény annak ellenére sem tartotta elképzelhetőnek a pontvesztést, hogy az év korábbi…..
Múlt szombaton kisorsolták a 2014-es labdarúgó-világbajnokság selejtező-csoportjait, ismertté váltak, hogy mely riválisok ellen bőghetnek le fitogtathatják képességeiket aranylábúink. A sorsolásról adott közvetítés kapcsán már megismerhettük állandó szakértőnk, Vegyi…..
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Kis Károlynak hívják és hegylakók vadásznak rá, akiknek saját magukról a szív jut eszükbe. Elutazott a Paks Skóciába, ahol az első mérkőzésen elért döntetlentől, valamint Montvai puszta látványától annyira berezeltek, hogy rögtön…..
Itt a nyár, és bár már a vége felé közelít, azért tart még a fesztiválszezon. Miközben a ’biztos törzsolvasógárdájának tagjai hűs krimók mélyén vagy épp baráti körben kvaterkázva (vagy neadj’Isten, titokban a melóhelyen a monitor előtt…) törik fejüket…..
Kezdésként közvélemény-kutatásra invitálnánk a tisztelt olvasót, szigorúan önbevallós jelleggel. Tegye fel a kezét, aki tíz éve, 2001 júliusában sejtette, hogy most, 2011-ben július végén már csak egy csapatunk lesz versenyben az európai kupákban (itt még mondjuk…..
A héten már a második fordulót rendezik szeretett ligánkban, és ilyenkor azért már nálunk is minden csapat számára elkezdődik a szezon. Rossz hír az edzőknek, hogy az előrejelzések szerint a nagy melegre nem lehet majd hivatkozni. A várható zápor zivatar a szurkolók szabadidős…..
Örömmel jelentjük be mindenki számára, hogy ünnepi hétre virradt a magyar labdarúgó-társadalom! Nem elég, hogy a csapatok (vagy legalább egy bizonyos részük) számára megkezdődik hétvégén a Bohócliga, jelenleg héten még valamennyi, a nemzetközi kupában indult csapatunk…..
Oran… Észak-Afrika festői városa, a kavargó forgatag, a lármás sikátorok városa. Mindez azonban most messziről hallatszott, az erőd fehér fala elnyelte a zsivajt, és súlyos csöndként feszült a tikkasztó forróság az udvar felett. A kantinban a szokott népség múlatta az…..
Felpörgőben van az európai futballélet, egy héttel a kupanyitány után máris a visszavágókat élvezhetjük a szép júliusi időben. Pakson folytatódhat a győzelmi széria, a fővárosi zöld-fehérek pedig a festői Jerevánban tehetik teljessé az első körös hódítások sorát.…..
Az elmúlt két esztendőben volt szerencsénk hozzászokni a december közepéig tartó európai kupaidényhez. A Debrecen jóvoltából számos nagyszerű pillanattal lettünk gazdagabbak, többek között egy életre a szívünkbe zártuk Harkovot és néha még a Story4 világszínvonalúnak…..
Cunning Linguist 2011.06.30 09:57:15