Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mahalik

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
mahalik 2015.11.20 12:40:16
@Joe Joe: és hol volt akkor az amerikai légvédelem, titkosszolgálat, légiirányítás?
hogy tudták mindet kijátszani a terroristák?
az is véletlen, hogy az egész világ terroristáktól retteg, holott csak minden háromezredik ember hal meg terrortámadások által?
hogy ennek ürügyén lehet megtámadni népeket, meg korlátozni emberek jogait?
mahalik 2015.11.20 10:28:21
@­DezInf: "A dokumentum sehol nem említi meg, hogy a polgári lakosság ellen bevetnének ilyen fegyvereket"

ja, nem szokásuk. soha, semmilyen fegyvert nem vetettek be fegyvertelen emberek ellen. atombombázás? az mi? ugye?
milyen szép is lenne, ha a háborúk csak fegyveresek között zajlanának. kimenne a pusztába két sereg és a sok barom egymást lőné agyon. igazi evolúciós zsákutca lenne a fegyveres köcsög.
csakhogy a valóság mást mutat.
de "A dokumentum sehol nem említi meg", akkor biztos úgy is van. a hatalmak nem szoktak hazudni, titkolózni meg végképp nem. miért tennék, mi?
mahalik 2015.11.20 10:45:59
@heimdall: és a magántulajdon, országhatárok, meg úgy általában a kapitalizmus és egyéb demóverziói is a mi érdekünkben vannak, mert ha nem lennének, akkor mindenki lopna, és kőbaltával verné agyon a másikat
az is a mi érdekünkben van, hogy ha a rendőrnek nem engedelmeskedünk, akkor terroristának titulál. mert ezzel valójában minket véd a terroristáktól. akik persze ettől még nyugodtan felrobbantják mondjuk fél párizst, de higgyük el, hogy ők a mi érdekünkben vannak és engedelmeskedjünk.
Aki a szociális ellátórendszeren akar élősködni, az leghamarabb Ausztriában áll meg, aki pedig mégis úgy dönt, hogy szebb sorsra érdemes, gazdaságilag a béka feneke alatt lévő országunkat akarja gyarapítani munkájával, azt nem üldözni kell, meg beszólni neki, hanem tárt…..
mahalik 2015.06.11 13:49:07
@Nemzetstratégia: talán éppen az van, hogy meg akarja beszélni a néppel. tesz egy kijelentést és várja a hatást. ha negatív a hatás, mint most is, vagy a netadónál, akkor visszalép. :D
mahalik 2015.06.11 13:50:45
@caralho voador: ha te is látod, hogy magasra csap már a szar, ami több évezrede termelődik, akkor beláthatod, hogy ezen semmilyen bevándorlás-politika nem fog segíteni.
totális rendszer reset kell.
ProgBlog Kapitalista kiáltvány 2015.03.06 02:11:04
„... and Socialist governments traditionally do make a financial mess. They [socialists] always run out of other people's money. It's quite a characteristic of them.” („... és a szocialista kormányok hagyományosan pénzügyi káoszt csinálnak. Ők [a szocialisták] mindig kifogynak a…..
mahalik 2015.03.27 12:14:27
@borzimorzi: ezzel vagy azt sugallod, hogy a maffia a rendszer elkerülhetetlen velejárója, vagy azt, hogy olyan, mint egy természeti csapás.

gazdag vagy - nagyobb az esélye, hogy elrabolnak
nagy sík terepen állsz viharban - nagyobb az esélye, hogy belédcsap a villám

nos, sztem az első az igaz, vagyis, hogy a maffia a rendszer része. innentől viszont érdemes elgondolkodni, hogy vajon tényleg megéri? vagy mi a rosszabb? az fna, vagy a maffia? azért fna-t mondok, nem kommunizmus, vagy anarchiát, mert az fna is kapitalizmus.
mahalik 2015.03.27 12:21:39
@borzimorzi: "elcsábította, elvette, aztán megőrjítette a félrelépéseivel és ügyesen elérte nála, hogy kétségbeesésében öngyilkos legyen"

érdekes, hogy a kapitalistáknak milyen felemás az egyéni szabadság felfogása. kereskedni, nyerészkedni, tulajdonnal visszaélni korlátlanul erkölcsös, de azt már megszabnátok, hogy kivel dughat?
a félrelépés nem ok az öngyilkosságra. sokkal veszélyesebb az emberéletre a nélkülözés, az alapvető javakhoz nem hozzájutás, alultápláltság, létbizonytalanság (pl. egy kilakoltatás miatt, utcán élés miatt, nyomor miatt)
ilyen baromság nincs, hogy "ügyesen elérte nála, hogy kétségbeesésében öngyilkos legyen"
de ha mégis, hány olyan szegény van, akinél a kapitalisták ügyeskedésükkel elérik, hogy öngyilkos legyen? tuti egy ilyen, általad leírt esetre jut ezer.
mahalik 2015.03.27 12:28:13
@bouwo: "Szó sincs arról, hogy a jómunkásembereknek kellene eltartani a heréket. Ez most történik... "

nagyjából igen. ezek a "herék" pl. a bróker, tőzsdeügynök, bankár, gyártulajdonos és persze a politikus (majdnem lopitikust írtam, haha), mert ugyebár a politikus, kormány, államgépezet nélkül a kapitalisták nemigen tudnának hatalmas vagyonokat felhalmozni. még ha magánhadseregük is lenne, akkor is maximum egy mad max szintű világ létezne, ez a vegytiszta kapitalizmus. ott tényleg az bitorolja az erőforrásokat, aki az erősebb (kompetensebb, ugyebár :D)
Libertarian A büdös kapitalista 2013.11.25 00:00:00
Az állami és az államhoz közel álló, tőle függő hazugsággyárosoknak köszönhetően mára eljutottunk addig a pontig, hogy a liberalizmus és a kapitalizmus a világban, de Magyarországon főleg szitokszavakká válnak. Ennek két fő, egymástól nem független oka van: Mindmáig kevesen vannak, akik a…..
mahalik 2013.12.17 01:03:42
@szamaritánus: és nem csak a vízre, hanem magára a bolygóra, a földterületekre és akkor ilyen módon a földben és a földön lévő javakra, energiaforrások, növények, stb.
mahalik 2013.12.17 01:21:37
@FarkasAM: "erre az emberiség evolúciósan alkalmatlan"
nos, ez tipikusan egy dogma. bizonyíték nincs rá, nem is lehet bizonyítani. a dogmák a rendszer tartópillérei, mert arra alapoznak, hogy nem vonod kétségbe, nem vizsgálod meg, és nincs is elég információ a megfelelő állásponthoz, így a rendszer fenntartói úgy alakíthatják a dolgokat, ahogy a rendszer fenntartásához szükségük van rá.

viszont arra már több bizonyíték van, hogy az ember ellentétben az állatokkal, tudatosan, szándékosan, akaratot kifejtve tud cselekedni, nem csak ösztönből, reflexből.
vagyis én el tudom dönteni, hogy akarok-e békében élni az embertársaimmal. és mivel erre képesek az emberek, már csak fel kell fogniuk, hogy ez a legésszerűbb alternatíva mindenki számára. ha ezt felismerte mindenki, akkor onnantól eléggé lecsökken a cselekvés korlátozása, mivel ember nem fogja a másik embert kényszeríteni, és az embernek nincs természetes ellensége, így csak a saját fizikai korlátai jelenthetnek korlátozást, amelyeket aktuálisan még nem tudott legyőzni az emberi tudás.
nos, nagyjából ezt nevezhetjük szabadságnak.
Piroslap Ne verd meg a fideszest! 2013.04.06 18:02:47
Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne! Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz…..
mahalik 2013.04.07 02:56:42
@laszlos: időről időre eljutok oda, hogy teljesen elvesztem a reményt, hogy vannak emberek ezen a bolygón, de az ilyen hozzászólások újraélesztik ezt a reményt. bárcsak többen lennétek olyanok, akik semmilyen körülmények között sem fogadják el az erőszakot
Úgy néz ki, a németek belehúztak. Nem csak, hogy bejelentették az összes atomerőmű bezárását, de egy Wildpoldsried nevű falu 321%-al több energiát termel, mint amennyire szüksége van. Ez a kis falu 5.7 millió dolláros nyereséget generál, a megújuló energiából. 1997-ben volt…..
  A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek,…..
mahalik 2012.02.07 20:23:07
@Tomisz: teljesen igazad van. hányok már a sok mácsó kemény gyökértől, akik szerint, ha kicsináltak, ha szegény vagy, ha el vagy hízva, vagy le vagy fogyva, ha beteg vagy, ha fáradt vagy, akkor egy szardarab vagy és nem is érdemled meg, hogy élj, el kell taposni, mint egy férget. ezek pontosan ugyanúgy enek a fos gépezetnek a fogaskerekei.
senki ne hagyja, hogy féregként kezelik, csak mert nem ilyen rohadt csúcskemény és fullsikeres szupermácsó. mindenkit megilletnek az emberi jogok, nem csak az ilyen karriercsászárokat. ébresztő mindenkinek. a szegény, a gyenge, a hiszékeny is ember, és ugyanazok a jogok illetik meg.
mahalik 2012.02.08 18:26:24
@Scala: és azt gyanítom, hogy pont az ilyen sikerorientált macsók csinálnak üzletet mások átveréséből.
A szavazás hétfőn kezdődik! Előttetek a hétvége, hogy megismerkedjetek a jelöltekkel, íme az 50 beérkezett videopályázat: hosszúkarú platánfa - Molnár Péter tolmácsolásában Madarász Csaba…..
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..