Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efi99

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Szavazz a katolikusokra! 2006.11.30 12:00:00
A vatikáni szerződésről nem ez az első, és sajnos nem is az utolsó cikk. Gyurcsány nem egy Zapatero, és nem is tanul tőle.Gyurcsány és Hiller két gyáva nyúl. Beszartak a papoktól megint...
A Zugügyvéd a jogszabályok közötti bolyongásai során talált néhány vicces, aláírásgyűjtő ív hitelesítésének megtagadásáról szóló OVB határozatot.  Szavaztatnának bennünket ingyensörről, esküdtbíráskodásról, kocsmatartási jogról. Némelyi kezdeményezés…..
 A Zugügyvédnek megküldték egy a közelmúlt zavargásaival kapcsolatban született bírósági ítélet fellelhetőségének a helyét. Már a tényállás körülírása is izgalmas, de érdemes a teljes szöveget végigböngészni: K. T. eljárás alá vont személy a rendőrségi…..
comment:com Csintalan nem érti 2006.10.23 18:08:00
Na, végre megjött Csintalan is. Tulajdonképpen nekünk kéne elnézést kérni, hogy már megint a Hír Tv, és hogy már megint nem értik, hogy miért lépnek a rendőrök, meg miért lövöldöznek. Az a lényeg, hogy Csintalan valahogy belecsöppent a Hír Tv-n futó, egyébként…..
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..