Regisztráció Blogot indítok
Adatok
undokhelikopter

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajónapló Csütörtök. 2011.01.27 09:58:00
Ez a havazás mindig álomkórtüneteket okoz nálam. Fél kilenckor ébredtem! Mondjuk nem maradtam ki semmiből, mert ma csak egy munka lesz, elautózunk bevásárolni valami főznivalót, meg egyéb élelmiszert, mert nagyjából kifogytunk. Reggelre ismét hó borította Amapolát, le is…..
undokhelikopter 2011.01.28 05:48:04
@beho: Most megnéztem. Nagyon izgalmas darab!!!
Az Origo friss anyaga szerint az Artisjus évek óta próbálkozik azzal (több-kevesebb sikerrel), hogy legomboljon az iskolákról néhány tízezer forintot a szalagavatókon lejátszott zenékért. A cikk írója úgy tudja, hogy a szerzői jogi törvény külön rendelkezik arról, hogy a…..
Az előző részben mindenki hazudott, a férjem csak szívjóságomból lakik velem, a barátommal nem dugunk, én meg szeretlek Dániel, szívbűl, nem pinábúl - ehhez hasonló tragikus események kellett ahhoz, hogy a régen sejthető döntő kialakuljon, azaz Editnéni, a "tantra vagy…..
"Ezt a kepet szeretnem Onoknek elkuldeni, mert szerintem isteni jol sikerult, es tunderi. A kepen 2 honapos kislanyunk Juliana es 8 eves torpe-schnauzer-unk, Cini van. A kep minden beallitas nelkul keszult, es picibabank –ahogy latszik is- nagyon racsodalkozott az Ot imado allatkara"…..
Bigyóblog Egyet a papa kedvéért! 2009.11.24 13:47:37
Azt nem tudom, a gyerek mennyit ért az egészből, de a papa biztosan jól szórakozik és ezentúl nem kell majd könyörögni neki, hogy etesse meg a gyereket.Via CoolestGadgets..
csox Mikulás-dömping 2009.11.07 17:13:00
November 7-e van. Már egy teljes hónap sem választ el minket attól az ünneptől, amikor íratlan szabály kissé túlsúlyos ősz nagyapákat formáló csokifigurákat ajándékozni. Fogytán az időnk, jujj. De persze a bevásárlóközpontokban kb 2 hete már megjelentek a Télapó-figurák,…..
undokhelikopter 2009.11.08 08:38:33
@retekblog: Azt mindig lehet kapni a LIDL-ben, én ott szoktam "levadászni".
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
A minap az egyik pécsi Tescoban fotóztam a kiírást, és elgondolkoztam rajta, vajon hogy' értik ezt az áruház dolgozói... Volt már olyan eset, ami miatt ki kellett helyezni ezt a táblát? :) Ezt kérdezte Chinga, a válasz pedig - bármennyire is berzenkedik vallásos-konzervatív-állati…..
Kézzel tekerhető AM/FM/időjárás? rádió, lámpa, sziréna, SOS jelző, mobiltelefon töltő, walkie-talkie. Még leírni sem volt egyszerű, a design nagyon masszív anyagokat sugall, ez pedig egy okosság, akárhogy is nézzük, nem akarjuk kifigurázni, annyira tetszik, hogy még a 150…..
undokhelikopter 2008.01.18 06:56:15
"Új adókat vezet be a kormány, a régiek további emelése helyett." - foglalta össze a kormány "Még több adó, még több szeretet" fantázianevű programját Daróczi Dávid, Szmeagol-díjas kormányszóvivő."Több tucat munkanélküli bölcsész dolgozott az új…..
Szia 8-lábú, a múlt héten vásároltunk a Spar-ban, de csak tegnap este pakoltuk ki a hűtőt, hogy van-e még valami ehető. Találtam is tarját, de érdekes volt: csomagolás napja október 25, fogyasztható: október 24... Ugye szerintetek is csak valami számítógéphiba lehet....???? Én…..
undokhelikopter 2007.11.06 10:53:36
addict Beszól az autósoknak a BKV 2007.10.18 09:54:00
Budapest közlekedési viszonyait talán úgy lehetne legpontosabban jellemezni, hogy az angol főváros autómennyisége párosul a román utakkal és az albán közlekedési morállal. Abban mindenki egyetért, hogy ez így jelen formájában tarthatatlan, és az is világos, hogy erre nem még…..
Bigyóblog Hello Kitty mobil 2007.10.15 18:35:18
Tetőfokára hág a Hello Kitty mánia, hirtelen nem is tudunk olyan kütyüt mondani, melyből ne készült volna kittys változat. Persze mobil is volt már, a tajvani OKWAP cég által bemutatott telefon azonban indulhatna a legtöbb kittys cucc egy helyen versenyen. Nemcsak külseje (elő- és…..
undokhelikopter 2007.10.16 07:01:45
Egyáltalán nem értjük, miért csodálkozik az, aki egy multinacionális telefoncégnél akar munkát vállalni, de interjú helyett a kapunál várakoztatják úgy, hogy le sem ülhet. Attila ezen kibukott és távozott. A kérdés: Attila volt-e a hülye, vagy éppen ellenkezőleg? Tényleg…..
A Homár ezt még nem hallotta, phoenix is csak Prágában, hogy a húszkoronást kivonták a forgalomból egy ideje. A Keletiben azonban még fut az ilyen:Egy napos prágai utazásomhoz vettem 520 koronát a Keleti pályaudvari Gyorspénzváltó Kft-nél. Prágában felhívták a figyelmemet, hogy…..
undokhelikopter 2007.09.21 07:00:12
Felkapott téma mostanában a dugóadó, vagy ha úgy tetszik, dugódíj. Az alapfelállás ugye az, hogy sok az autó a belvárosban, alig lehet ott közlekedni, tenni kell ellene. Szedjen az önkormányzat behajtási díjat, több pénze lesz, autó meg a belvárosban kevesebb. Akinek nincsen…..
Újabb agyszülemény, avagy eszköz, mellyel időt lehet pocsékolni. Az alábbi kalkulátor azt számolja ki (miután válaszoltunk 20 kérdésre), hogy mennyit érnénk, mint szervdonorok. Rákérdez a dohányzásra, a szedett gyógyszerekre, műtétekre, szokásokra, táplálkozásra.  Íme…..
undokhelikopter 2007.09.14 16:19:24
Festőművész-gyermekként a Homár alapítása óta óta szenvedünk attól, hogy a fogyasztókat a jelek szerint csak hipermarketek, cipőboltok, tömegközlekedési vállalatok, benzinkutak és szervízek verik át, a minőségi kultúra már erről a területről is kikopott. Most…..
undokhelikopter 2007.09.13 13:07:35
A Homár még nem hallott olyan vásárlási utalványról, ami 60 nap után lrjár, mint, amilyennel Cin találkozott a Corában, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne ilyen: 2006. októberében vásároltam a budakalászi Corában egy elektromos kütyüt. A csomagolás alapján elhittem, hogy egy…..
undokhelikopter 2007.09.04 18:23:17
László felfedezett egy igazán könnyű joghurtot, gyakorlatilag egyetlen kalóriát sem tartalmaz, ha a dobozát nem próbálják meg elfogyasztani. Mielőtt megkérdezik, mérnem vette észre: mert négyes csomagban volt. Igazából nem panaszkodni szeretnék, csak egy fontos dologra felhívni a…..
Örök besztof problémája a lakosságnak gépjárműve nyugalmi állapotban történő elhelyezése. Egylakónak például évek alatt sikerült belecsúsznia egy speciálisan elfajuló történetbe, ami egy ötezres parkolási bírsággal kezdődött és kisíján emigrációval végződött.…..