Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apakatona

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
apakatona 2014.09.30 19:16:19
@Flak: Maximálisan egyetértek. 18-as karika mögé rejteni és ezzel takarózni ... olyan ismerős ez a "ha nem tetszik el lehet innen költözni"
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Hű, kedves naplóm, te aztán megsárgultál, mióta nem találkoztunk. Elnézést, de előbb külföldön voltam, aztán nagyon sokat dolgoztam, aztán náthás lettem, és rossz volt a számítógépem is, aztán meg pont megírtam két posztot, de megette a kutya. Most viszont csikósi…..
apakatona 2013.05.23 16:12:56
@powered: Értem én meg tudom, hogy Ti is értetek ezekhez az átalakításokhoz. Bauer Mikiéknél magas is jártam párszor, de ez már eleve egy kvázi sport autó 280 LE-val.

Kell ennél több? Megéri a sok kompromisszum amit a megnövelt teljesítményért kell hozni?

Persze ezt a tulaj dönti el ... csak már nekem is volt hasonló dilemmám és én inkább vettem egy V8 biturbót.

Végül is ha menni akarok, akkor tudok, a V6 szívó meg megmaradt munkábajárásra ... ;-)
apakatona 2013.05.23 18:12:07
Kedves @S600: Nem csak megtiszteltél hanem meg is nevettettél! Köszönöm!?